Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Karvakorvathamsula

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6
31
^Kiitos! Naaras ei mun muistaakseni kantanut mustaa tai punasilmäisyyttä.

32
Mitäs voi tulla emä: lk normaali valkokirjokilpikonna x isä: lks kyyhkynharmaa

33
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Virikkeet 2
« : 28.07.11 - klo:15:49 »
Mä oon tykänny rakennella kaikkia käytäviä purujen alle. 10-15cm puruja dunan pohjalle ja sille alle paaaljon käytäviä. Niin saa myös ns. toisen kerroksen. Kun puruja on tarpeeksi, niin käytäviä ei edes huomaa purujen alla. Käytävien päälle voi laittaa vaikkapa juoksupyörän, pesämökin, vessanurkan, ruokakippoja jne.

Yleensä omat hamsujen häkit on aika täynnä kaikkea. Eli en siis jätä tilaa ns. juoksenteluun, sillä juoksupyörä on juoksemista varten! Häkki on siis kuin puuhalaatikko.
Hamsut pääsevät myös jaloittelemaan häkin ulkopuolelle.

34
^Sehän on jo aika kesy, kun sentään kädelle tulee! Mulla meni parikin viikkoa, ennenku pystyi edes haistelemaa kättä. Mä laitoin esim. pahvilaatikon (semmonen mistä hamsu ei itse pääse ylös) jossa vähän puruja pohjalla (voi olla ilmankin, mutta ei virikkeitä!) ja laitoin käden roikkumaa pahvilaatikkoon. Kattelin siinä samalla telkkaria ja pikkuhiljaa hamsteri tajus, et "ahaa, tota kättä pitkinhän pääsee ylös!". Sillee se tottuu pikkuhiljaa, mut pitää olla rauhallinen tommosen pienen vauvahamsun kanssa.

Että mun mielestä sun hamsu on 6,5 viikkoseks on jo kesy. Mutta noilla nuorilla on niin paljon virtaa ja halua tutkia maailmaa, ettei ne välttämättä halua istua kököttää kädellä, kun toisena vaihtoehtona on hypätä kädeltä pois ja lähteä seikkailulle  :) !  

Mutta onhan se paljon kiinni siitä, miten ja kuinka paljon hamstereita on käsetelty lapsuudenkodissa.

35
Oioioi, ihanat Jekun ja Tompat vaavelit !  :lov

36
Meillä lähtee 2 syrkkiä mukaan! Ihanaa kun on kotipaikkakunnalla näytsit  :P  ja täällä olisi yksi sihteeriehdokas, tampereen näyttelyihin piti Päivin sihteeriksi mennä. Flunssa iski ja peruuntu koko juttu ... Josko tällä kertaa pääsis ihan paikanpäälle... !  :D

37
höh, meikäläinen on melkeen 40 asteen kuumeessa eikä pääse tampereelle!  :(  joten siis Päivin sihteeriksi en pääse, mutta Kaisa varmaan voi tuurata... Tässä kaikille yleiseksi tiedoksi ja Kaisalle, Maijulle ja Päiville lähetän yv:tä. Pitäkää hauskaa munkin puolesta ja ottakaa paljon kuvia!  :D

38
Lainaus käyttäjältä: "KaisaM."
No höh, sihteerin paikat on viety! Voisin olla sitten näillä näkymin vaikka lemmikkisyrkeille assarina.  :)  Ja meiltä tulee varmaan joku 10 nenää näyttelyyn.  xD

Hihihiii, koko hamsulankos aattelit tuua?  :c8    :D

Niin, ja pitää kattoa, ettei mullakin ois jotain tyhmiä kevätjuhlia... -.-

39
Lainaus käyttäjältä: "taikahamsu"
Sitten nuo kyytijutut joko yv:llä taikka kyytipalstalle  ;)

Juuuu :) Ja sori ...  :roll:

40
Lainaus käyttäjältä: "Päivi"
Kiitos vain kaikille mukavasta ja vilkkaasta näyttelypäivästä minunkin puolestani :) Erityiskiitos Kristiinalle ahkerasta sihteeriavustuksesta ja näyttelykyydeistä sekä ulkomuotoluokkien assarille assarointi-avustuksesta myös mun koearvostelu-urakassa!  :sydan Kiitos myös Anskulle loppupäivän sihteeriavustuksesta! Ilman teitä en olisi ikinä ehtinyt arvioimaan kaikkia ulkkis- ja ei-standusyrkkejä :)

Ja sitten vain Lempäälän juhlista odottelemaan  8-)

Kiitos vain itsellesi!  :P  Kerrankin sai kokeilla tota sihteerin hommaa. Nyt sitten saat neuvoa miten pääsen "oikeasti oikeisiin" näyttelyihin sun sihteeriks  :D  Jos nyt kyyti on varmaa ja muutenkin on jotain näytettäviä ötököitä niin juu, oon käytettävissä.

41
Lainaus käyttäjältä: "Maiju*"
Lainaus käyttäjältä: "Karvakorvathamsula"
Mä oon kyytiä vailla Lahdesta Tampereelle, ei sitten kukaa tulis tätä reittiä?
Mun kyydillä pääsee bensakorvauksia vastaan, jos saat aamulla itsellesi kyydin meille Ahtialaan/Ruolaan, riippuen ollaanko uudessa vai vanhassa asunnossa lauantaina, ja illalla siitä pois. :)
Pitää kysyä lähteekö Kaisakin matkaan.

Mä nimittäin just päätin, että mä lähden, muutosta huolimatta - onhan niitä kamoja kantamassa ja laittamassa sit sentään mies.  :mrgreen:

Missä Roula on?  :pihalla: Itse asun tässä Seestalla, Ahtialasta ihan vähän eteenpäin  (1,3 km Lahden ja Nastolan rajalta).

Moneltakohan ois lähtö, jos nyt näin 2 kk säteellä vois sanoo?  :D

42
Oisin kiinnostunu tulemaan Päivin sihteeriksi, kun yhteistyö oli varsin mukavaa (olin Turussa jotakuinkin viimeisen tunnin, ennen näyttelyiden loputtua, sihteerinä Pävin koearvostellessa). Milloin niitä sihteerien ja assareiden duuneja jaellaan? :)

43
Mä oon kyytiä vailla Lahdesta Tampereelle, ei sitten kukaa tulis tätä reittiä?

44
Lainaus käyttäjältä: "Rossu"
Mä vaan yleensä odotan, että oma hamsuli tuodaan takaisin pöydälle, ja katon sitten sen arvostelun. En yleensä satu näkee hamsuni arvostelua, kun on assarina tai muualla hillumassa :D

Mäkin yleensä hillun siellä täällä mut yleensä sen verran kuuntelen, et tiiän milloin oma hamsu on sinne menossa. Sitkun oma hamsu on tuomaripöydällä, meen vähän kauemmaks kattomaan (ei tartte kuulla mitä ne sanoo, kunhan näkee, jos ne vaikka löytää jotain huolestuttavaa, mitä ei kuitenkaan kirjoiteta arvosteluun) ja seuraan sitä "huomaamattomasti" jossain pöytien välissä  :D
Kerranhan kävikin niin, että itse olin tuomaripöydässä istumassa, kun oma hamsu arvosteltiin viereisessä pöydässä. Siitä sitten nousikin tuomarien kesken hälyä, kun ihmettelivät onko hamsulla kasvain jne. leuassa. Onneks kuuntelin vieressä kun ei siitä mitään tietenkään kirjoitettu arvosteluun...  :roll:


Lainaus käyttäjältä: "goldtofy"
Oon käynyt kattomassa kaverin hamsterin näyttelyä, mielestäni nää on kovin hösläystä. On sivusilmästä katsojia,arvostelijoita yms. Haluisin käydä kerran edes oman hamsterini kanssa näyttelyissä, mutta pelottaa miten suhtaudutaan ja muuta vastaavaa. Onko teillä samanlaisia kokemuksia, miten aloititte ''näyttelyuranne'' ?

Kun mä menin Grand Galaan Hesaan (vai oliks se espoossa?) ja astuin ovesta sisään näyttelypaikalle, musta tuntu et kaikki tuijottaa mua ja oon "porukan ulkopuolinen". Mut se eka näyttelykerta menikin vain seuraillessa, tutustumassa ihmisiin ja ihan vain opetellessa koko touhua  :)  Mutta kivaa se silti oli !
Seuraavat näyttelyt menivätkin jo paaaaljon paremmin ja mukavammin. - Olin oppinu tunteen ihmisiä, puhuin kasvattajien kanssa ja höpötin niitä näitä. Siinä samassa oppi kaikkea uutta hamsuista. Eli mun kokemuksista vois melkein sanoa, et joka näyttelyt ovat kivempia, ihan vain ihmisten takia. Joka kerta tutustuu uusiin ihmisiin ja kasvattajiin :)

45
Jos kyyti onnistuu ja hamsut ovat ok, ni varmaan tuun :)

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 6