Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - mariiiii

Sivuja: 1 2 [3]
31
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Joulukalenteri 2012?
« : 01.12.12 - klo:10:45 »
Kiva juttu! Räpsin illalla kuvan ja lähetän sen hetimiten :)

32
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Joulukalenteri 2012?
« : 30.11.12 - klo:23:07 »
Jos on vielä luukkuja jäljellä, niin mä voisin tehdä yhden kuvan? :)

33
Sain ensimmäiset hamsterini kun oli 18v ja muuttanut omaan kämppään. Tietämyksen sun muun perusteella voisin väittää, että olin "liian nuori" hamstereita omistamaan, mutta kiitos kumminkin siitä, etten saanut hamsteria nuorenpana. Tietotaito karttuu vasta omistamisen myötä, eikä kukaan voi sanoa toiselle, että olet liian nuori, tuntematta toista. Kyllä sen itse pitää tiedostaa milloin on valmis hamsterin omistamiseen :)

34
Pitäiskö sähköpostilla ilmoittautuneille tulla jonkinlainen varmistus, että ilmot ovat menneet perille?

35
Itse en pääse paikalle kun sattu hääkutsu samalle päivälle, mutta pikkumies tulee pöyrähtämään petissä ja ulkomuodossa kaverin kyydillä :)

36
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Lempihamsterilajisi
« : 17.08.12 - klo:08:37 »
Vain kahta lajia hamstereista on itselläni ollut ja muihin olen kavereiden kautta tutustunut, ja kyllä se vaan niin on, että talvikot ovat vieneet mun sydämeni. Pieni koko, käsiteltävyys ja kesyyntyminen on niitä talvikon piirteitä jotka nostavat tämän lajin kärkeen omalla listallani :)

37
Tulossa ollaan "uuden sukupolven" kanssa kääppäreihin! n__n

38
Talvikko mumma FIN VLH Ii nyt 2v 3kk. Kovasti mummalla olisi halua juosta pyörässä ja kaivaa, mutta alkaa olemaan niin kömpelöä tuo liikkuminen, että hankalaa se on. Ruoka onneksi maistuu ja torkkuilla saa päivät pitkät. Noin minäkin mieluusti viettelisin eläkepäivät :')

39
Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Hamsteriaiheinen ostoslista
« : 10.07.12 - klo:11:27 »
Kylpyhiekkaa on jo kauan ollut ostoslistalla, mutta en ole vaan saanut aikaiseksi. Sitäkin on niin montaa erilaista, etten oo vieläkään löytänyt sitä mihin oon tykästynyt :/

40
Keskustelua näyttelyistä / Vs: Lemmikkivalioksi
« : 13.03.12 - klo:19:37 »
Kenelle sitten pitää ilmoittaa tuosta ruusukkeen postituksesta? SHY:n näyttelyt tuppaavat aina olemaan niin kaukana, ettei niissä tule käytyä.

41
Keskustelua näyttelyistä / Vs: Lemmikkivalioksi
« : 13.03.12 - klo:15:12 »
Voiko tuon lemmikkivalio ruusukkeen saada jollain muulla tavalla, kuin vain itse hakemalla sen seuraavasta SHY:n näyttelystä?

42
Semmosta kyselisin, kun tässä olisi Pet Show tuloillaan ja ajattelin jos toisen robotytöistäni sinne ilmoisin. Miten sitten kannattaisi menetellä, että voinko ottaa toisen mukaan ja jättää toisen kotiin odottamaan vai kannattaako mun ottaa sisko mukaan "henkiseksi tueksi" tälle missikilpailuun menevälle? :) Eli voivatko robot unohtaa kaverinsa, jos ne erotetaan tietyksi ajaksi?

Sivuja: 1 2 [3]