Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Meven

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 8
31
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Uudet tulokkaat 2
« : 21.02.12 - klo:07:44 »
Tiuhti ja Viuhti tulivat eilen asustamaan tänne kaksioon mun kanssa ? Faunataresta tosian ostin, vaikka aluksi ajattelinkin kasvattajaa..Kuvia on vielä tosi vähän, mutta tässä nyt jompikumpi. Ovat liian samannäköisiä, vielä on mahdoton erottaa muuta kuin luonteelta. <!-- s:D -->:D<!-- s:D -->

32
Tänään vihdoin kävin ostamassa kaks pientä robovaavia tuon talvikkopapan "rinnalle" ? Faunataresta lähtivät, mutta oli niin mukava (ja oikeasti asiantuntevan oloinen) myyjä + poikaset näytti tosi hyviltä kaikinpuolin, niin pakkohan ne oli viimein mukaan napata. (: Oon kyllä ihan rakastunut jo!

33
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Unelmienne eläinhuone?
« : 13.01.12 - klo:22:31 »
Hmm.. Omakotitalossa muun talon yhteydessä ja pääsy sisältä sekä ulkoa. Sen lisäksi:

- Valoisa ja avara, hyvä/sopiva ilmastointi (ei tietty niin, että hamsut jäätyy tai vilustuu, eli lämmitysjärjestelmä myös kohillaan)
- Juokseva vesi suoraan huoneeseen sekä jokin suihkutustila
- Kaappeja tavaroille
- Hamstereille läpinäkyvät, kevyet ja helposti pestävät asumukset, jotka ovat kiinni jossain telineessä. Tarkoitus olisi, että asumuksia olisi helppo liikutella paikasta toiseen, mutta ne olisi silti siistejä ja toisiinsa mätsääviä.
- Pöytätaso, jolla voi puuhastella.
- Tilaa myös juoksutusaitaukselle
- Minijääkaappi sekä pakastin, mikro (no, vähän hifistelyä joo)
- Istumapaikka minulle
- Lattia, joka on helppo pitää puhtaana (esim. Vevven mainitsema lattiakaivo ois aika kätsy)
- Lisäksi jotain kotoisaa sisustuskamaa  :lov

Ei taida olla ihan heti toteutumassa..

34
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Hamsteriesitelmä
« : 13.01.12 - klo:22:16 »
Mitä kaikkea esitelmässä on mahdollista käyttää? Minä ainakin laittaisin loppukevennykseksi tai ihan vaan esitelmän avaukseksi vaikkapa jonkun hamsuagilityvideon (esim. petsiestä) ihan vaan havainnollistamaan, että hamsut ei aina ole niitä stereotyyppisen tylsiä itsekseen puuhastelijoita. :D Tässä tietysti tulee huomioida tekijänoikeusseikat (mitä/miten videoita voi näyttää jne).

Lisäksi ottaisin oman hamsun mukaan näytille, jos mahdollista ja jos siitä ei olisi mitään ikäviä seuraamuksia hamsterille..

Sitten voisi tehdä myös hauskan ja leikkimielisen gallupin alkuun, mitä yleisö jo tietää hamstereista.

Nämä kaikki tietysti vie aikaa, että jos kyseessä on joku tyyliin viiden minuutin pikaesitelmä, niin voipi olla, että pelkkä puhuminen on se pointti sitten (ainakin, mitä nyt yläasteaikoja muistelee, ei näihin yllämainittuihin mahdollisuutta olisi ollut).

35
Kysy hallitukselta / Missä viipyy tietopussi?
« : 30.12.11 - klo:12:36 »
Tilasin tietopussin 28.11. enkä ole vieläkään saanut sitä. Kestääkö asiassa aina näin kauan vai pitääkö mun ottaa yhteyttä johonkin?

36
Kiitoksia kehuista! (: Parsakaali ei alunperin kuulunut suunnitelmiin, mutta lopulta totesin sen olevan ainoa keino saada hamsu paikalleen edes hetkeksi. :D

37
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Joulukalenteri 2011
« : 17.12.11 - klo:10:10 »

38
Asuminen ja tarvikkeet / Re: terraarion sisustamisesta
« : 15.12.11 - klo:21:33 »
Juomapullo on kiinni terran seinässä akvaariomagneetilla (sillä levän puhdistajalla). Toinen puoli magneetista siis pullon taakse teipillä tai liimalla ja toinen sitten terran seinän ulkopuolelle vastapalaksi..

Juoksupyörä taas sitten on jalan päällä, vai mitä tällä tarkoitit?

39
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Hyviä eläinkauppoja-lista
« : 13.12.11 - klo:15:40 »
Lainaus käyttäjältä: "Hilmeliini"
tampereen jankan onnen lemmikit on kyllä tosi hyvä!  :)  kävin siellä tänään, mukaan tarttui laadukkaita herkkutikkuja (1e per paketti  :D ), kalterihäkki, iso duna, mineraalikiviä, 2 juomapulloa ja herkkuja, kaikki tuo (myös häkit) yhteensä30 e!!  :D

Mitäh?! Nyt kyllä rohkaistun ja lähden jankaan seikkailemaan! Tekis hirveästi mieli käydä tuolla, mutta en oo koskaan ollu siellä suunnalla bussilla ja tampere on muutenkin niin vieras vielä, ettei rohkeus oikein riitä. :D

40
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Hamsujen agility
« : 10.12.11 - klo:23:04 »
Mäkin tässä oon hiljalleen alotellut tätä harrastusta.. Ainoa ongelma on, että talvikko ei jaksa millään keskittyä, vaan pyrkii koko ajan pois radalta (vaikka ohjailis ja estäis käsillä). Varmaan auttaa heti, ku saan tehtyä jonkinlaisen juoksutusaitauksen niin, että tila on sitten pienempi. Nyt on käytössä koko olohuone/keittiö/eteinen, koska ei ole edes ovia.  :|

41
Kasvatus ja genetiikka / Re: Hamsujen hinnoista?
« : 09.12.11 - klo:19:05 »
Mä en ole tiennyt, että eläinkaupat suostuu maksamaan, vaikka onhan se ihan loogista. (: Mutta jos jotkut maksaa 20 tai 25 euroa, niin millä hinnalla ne oikein sitten myy? Kai ne jotain katetta tarttee..

Mulle joskus vaan syntyi gerbiilille poikasia vuonna nakki ja kivi, eikä tiedetty yhtään, että se oli tiineenä kun ostettiin. Eläinkaupasta (mistä oltiin gerbbu ostettu) sanottiin, etteivät maksa mitään, mutta voivat silti ottaa poikaset sinne. Me sitten vaan annettiin ne sinne, kun ei silloin mitään mistään tiedetty, eikä voitu itsekään pitää.. Näin jälkeen tulee mietittyä, etteikö vain olisi ollut tahallinen vahinko nuo poikaset.

42
Kasvatus ja genetiikka / Re: Poikueiden nimeäminen
« : 09.12.11 - klo:15:07 »
Lainaus käyttäjältä: "Saana"
Lainaus käyttäjältä: "Meven"
ajattelin A-poikueeseen Assassins Greed -nimeä sen pelin mukaan.

// Nyt kyllä hokasin, että lasketaanko tämä kasvattajanimelliseksi liitteeksi jo? Vaikka kyseessä onkin peli ja alkuosa tulee siten tietysti vain yhdelle?
On liian kasvattajanimimäinen tuo nimen alkuosa.

Njoo, onneksi on sitten muitakin paljon keksittynä, eikä tuota ehkä muutenkaan ois suomennoksen takia sitten viitsinyt käyttää. (:

43
Kaunis kuva tänään.  :lov

44
Kasvatus ja genetiikka / Re: Poikueiden nimeäminen
« : 09.12.11 - klo:08:38 »
Jos nimeätte esimerkiksi englanninkielisillä kirjan, elokuvan tai pelien nimillä, niin mietittekö sanojen merkitystä suomeksi?

Itse mietin (innostuksissani aivan liian ajoissa) jo nimiä, ja ajattelin A-poikueeseen Assassins Greed -nimeä sen pelin mukaan. Sitten vasta aloin miettiä, että sehän on karkeasti suomennettuna Salamurhaajan ahneus/jano.

Eli mitä mieltä olette tästä esimerkistä, laittaisitteko silti nimeksi vai onko se liian "mauton"? Missä menee teillä raja?

// Nyt kyllä hokasin, että lasketaanko tämä kasvattajanimelliseksi liitteeksi jo? Vaikka kyseessä onkin peli ja alkuosa tulee siten tietysti vain yhdelle?

45
On tullut ostettua vähän kaikenlaista.. Mutta viime kerrasta on niin pitkä aika! :D

- Juoksulautanen (itse asiassa kaksi, mutta pienemmän myyn eteenpäin)
- Maapähkinöitä
- Kylpyhiekkaa
- Juomapullo
- Ruokakuppi
- Kookopesä x2

Vielä on haaveissa jotain puisia virikkeitä, purua, laatikoita asumuksiksi, jotain agility kamaa ja sitten ei tavaraa, mutta kolme uutta hamsua. (:

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 8