Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Ely

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 45
31
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Campbellien kasvatus
« : 13.07.15 - klo:23:24 »
Mähän sain tuossa keväällä kasvattajanimen laajennettua cämpsyille kans ja ms lilat ois tavoitteena.  :icon_smile: Ilokseni niitä on syntynyt pari, tuorein näyttäisi siis olevan tässä viimeisimmässä poikueessa. :) En odottanut sitä tälläkään kertaa kun isä on dove jolla ei näy diluuttia (eikä varsinkaan sandya, suklaata tai ms lilaa) suvussa.

32
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Orvot syyrialaisen poikaset
« : 28.06.15 - klo:05:40 »
Harmi että näin pääsi käymään. Kissoille tarkoitettu maidonvastike on tosiaan sopiva hamsterinpoikastenkin keinoruokintaan, mutta älä missään nimessä anna enää lehmänmaitotuotteita.

Kirjoitin viime vuonna Hamsterit.nettiin artikkelin aiheesta "Orvot hamsterinpoikaset", toivottavasti siitä on hyötyä.

33
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikueiden nimeäminen
« : 26.06.15 - klo:00:56 »
Multa loppu nimiteemaideat noiden lajien kanssa joilla en ole noudattanut aakkosteemaa.  :nuija:

34
Ei vaan ps ms valkoinen.

35
On ja älä ruoski itseäsi, sellaista sattuu (viimeksi unohdin asumuksen kannen auki muutamaksi tunniksi ja hamsterit pysyivät silti asumuksessaan).

Tässä on jotain ohjeita joilla voi saada hamsterin kiinni http://hamsterit.net/hamsteri-karkuteilla/

Toivottavasti hamsterisi löytyy  :icon_smile:

36
Ainakaan cämpsyillä ja roboilla ei ole eroa, talvikoista en tiedä kun ei ole kokemusta.  :icon_smile: Mulla on siis syntyny tuplat molempiin lajeihin uskollisesti 21 päivän jälkeen.

37
Mä oon antanu kurkkua huoletta, hyvin se nesteyttää kun sisältää kuitenkin reilusti vettä suhteessa siihen miten vähän se poistaa nestettä.

38
Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Juoksupallo
« : 12.04.15 - klo:23:58 »
Hauska seurata tuota poikasyrkkiä, kun tyttösyrkki on ensin ollut juoksupallossa. Ensin menee muutama minuutti, kun se nuuhkii pallon tarkkaan ja sitten vasta alkaa rullailemaan.  :puna: Tulikin mieleen juoksupallosta kysymys. Kun ensikuussa tulee luovutusikäinen tyttösyrkki mulle, niin minkä ikäisenä sille uskaltas kokeilla juoksupalloa? Tietysti ostaisin pienemmän pallon sille, kun isommilla on. :loov:
Kyllä sille voi heti kokeilla juoksupalloa :)

39
Koko ajan opiskelen, mutta talvikoilla ei ole mitään geenikoodeja kuten syrkeillä ja cämpsyillä. Normaali on dominoiva, safiiri resessiivinen ja helmi dominoiva.
Tiesit että helmi on dominoiva mutta silti kysyt että voiko tulla helmiäissafiiria tai -normaalia? Opetelepa nyt kunnolla edes käsitteet resessiivinen ja dominoiva (ne on selitetty siinä hamsterit.netin artikkelissa joka sulle on muutamaan otteeseen linkitetty)

40
Millloin alat opiskelemaan genetiikkaa? Tuosta yhdistelmästä ei tule kuin safiiria.

41
^Se on muuten musta hopeoitu...  :icon_cheesygrin:

42
Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Kuivikekysely ja -keskustelu
« : 21.03.15 - klo:07:31 »
En mä ainakaan. Ei hamppukuivikkeet täysin pölyttömiä ole lupailivat mitä hyvänsä, mutta pölyävät kuitenkin tarpeeksi vähän ettei ainakaan mulle tule oireita, toisin kuin purusta.

43
^Onko sulle sattunu jotain?  :icon_sad:

44
Pistin ilmoittautumiset menemään, manailin kun moni hamsu jonka olisin halunnut ilmoittaa on vielä alaikäinen tätä näyttelyä ajatellen mutta kyllä sain silti 7 ilmoitettua. :D

45
Valioanomusten käsittelyssä on pieni viive äkäisen flunssan vuoksi, ne pyritään kuitenkin käsittelemään ja plakaatit postitetaan mahdollisimman pian.

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 45