Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tupuliina

Sivuja: 1 [2]
16
Vuonna 2001 hankin ensimmäisen hamsterin ja se olikin sitten menoa. Eipä ole juurikaan ollut yhdeksään vuoteen hamsteritonta hetkeä talossa!  :lov

17
Keskustelua näyttelyistä / Re: Kuvia näyttelyistä
« : 18.06.10 - klo:15:37 »
Lainaus käyttäjältä: "ammie"
Ottikohan kukaan siitä lavasta kuvaa, kun sinne oli ne hamstereiden palkinnot levitetty ennen palkintojenjakoa?

Minä ainakin otin pari :)


18
Keskustelua näyttelyistä / Re: Kuvia näyttelyistä
« : 18.06.10 - klo:10:17 »
Minä olisin niiiin kovasti halunnut viedä toisen noista naperoista kotiin, mutta on kyllä hamsterikiintiö nyt täynnä xD

Voi kun ne mussutti noita voikukanlehtiä... :lov

19
Keskustelua näyttelyistä / Re: Kuvia näyttelyistä
« : 17.06.10 - klo:23:34 »
PINA:n näyttely Tampereella 13.6.2010:
20
Lainaus käyttäjältä: "Sirpa"
Tsiises, sen mitä minä näin tuota poikaa (sikäli kuin en sekota sitä johonkin toiseen hamsteriin), niin se oli varsin lunkki kaveri. En kyllä usko tätä tarinaa  xD Tai sitten olet antanut sille rauhoittavia  :)

Mulla on vuosien varrella ollut enemmänkin näitä panikoivia hamstereita, niin jotenkin jo tottunut kesyttelemään niitä - jokainen säksättävä pieni kiukkupussi on uusi mahdollisuus  xD

Turo ei ollut edes niin paha kuin aikaisempi hamsteri oli nuorena. Voi kun on sitäkin ikävä, Tarmo eli melkein 3-vuotiaaksi ja oli aivan täydellinen pakkaus! Se nuorena pelkäsi niin paljon, että MURISI! En ole ikinä ennen kuullut hamsterin murisevan, mutta se piti sellaista matalaa murinaa samalla kun naksutteli hampaitaan.

Mutta edistyttiin hienosti - Tarmosta tuli TÄYDELLINEN. Kävin myöhemmin Tarmon kanssa pariin kertaan näyttelyssä ja se sai kummallakin kerralla KuMan erinomaisesta käsiteltävyydestään  :lov

21
^ Pulla kämmenellä! :D
Tästä lähin voinkin sanoa että Turo on kesy kuin pulla kämmenellä :mrgreen:

22
Lainaus käyttäjältä: "Minski"
Tupuliinan Turonkin bongasin, jos se oli se ihana, älyttömän rauhallinen ja hienon musta poika? Miten olet saanutkin sen pysymään niin mustana, ettei ole ruskettunut?

Kuulostaa kuvaus hyvin Turolta xD

Turo tuli mulle eläinkaupasta ollessaan noin 3½ kk ikäinen ja villi kuin mikä. Se ei ollut tottunut yhtään käsittelyyn ja oli aivan paniikissa kun vain näkikin käden. Se ravasi paniikissa ympäri terraariota törmäten kaikkeen, meni nurkkaan selälleen hampaat säksättäen, eikä sitä kertakaikkiaan saanut millään otettua käteen!

Paljon matkaa siitä on tultu ja määrätietoinen totuttaminen on todella tuottanut tulosta, sillä Turo on nykyään TODELLA rauhallinen ja käsittelyyn erinomaisesti tottunut! :) Tulee hyvä mieli kun tietää millainen se on ollut joskus ja kuinka paljon on tehnyt työtä sen eteen ja nykyisin se saa sitten oikein kiitosta käsiteltävyydestään  :)

Siitä ei kyllä ole hajuakaan miten olen saanut sen mustana pysymään. Pojalla on nyt ikää 9½kk joten saa nyt nähdä mitä tässä vielä tapahtuu..  :haha

23
Meiltäkin löytyy pari kissaa kaiken muun karvaisen seasta  xD

Kissat vähän ovat sellaisia, että ne helposti ikäänkuin kyllästyvät johonkin pieneen eläimeen jota näkee 24/7. Aluksi kun kissat näkivät hamsterin, niin sitähän tuijotettiin jatkuvasti ja läiskittiin tassulla terraarion lasia. Vaan nykyään ei oikein hamsteri jaksa enää kiinnostaa - kissat ovat katsoneet että sama möykky se siellä vaan laahustaa, ei jaksa kiinnostaa ;)

Kuitenkin jos hamsteri terraarion ulkopuolella olisi yhtäkkiä lyllertämässä ilman vartiointia, niin sitten kyllä heräisi kissoillakin saalistusvietti.

24
^ En mä sitä varsinaisesti ihmettele, kyllä mä ymmärrän että sinulle perhe ja kaverit ovat tärkeysjärjestyksessä etusijalla  :)

Kyllä minullekin omassa elämässäni ihan etusijalla on oma aviomies. Myös muita tärkeitä ihmisiä on kuten eräät ystävät ja omat vanhemmat.

Olen tätä joskus oikein enemmänkin miettinyt ja huomannut että minulle eläimet ovat aivan äärimmäisen tärkeitä. Ne ovat täydellisesti osa elämääni, perhettäni. Ja näinollen viimeisimpiä asioita joista luopuisin. Siinä menisi moni ihminen ensin että hei hei :grin:

25
Lainaus käyttäjältä: "Yadell"
Hamsterit ovat mulle tärkeitä, mutta tietenkin ihmiset menevät edelle. Vaikka nää ovatkin vain pieniä jyrsijöitä, niin silti niillä on ollut monella tapaa suuri merkitys mulle. Ja en osais kuvitella millaista mun elämä olisi ilman niitä.

Minä olen aina ihmetellyt tätä "tietenkin ihmiset menevät edelle".

Minusta ihminen kuin ihminen ei TIETENKIN mene edelle vain siksi että on ihminen. Minulla jokainen karvainen perheenjäsen on tärkeämpi kuin vaikkapa oma veli. Jos on hirveä ihminen niin sitten on hirveä ihminen ja kummasti siinä kiilaa rakkaat perheenjäsenet ohitse  ;)

26
^ Mä en ollut ystisnäyttelyssä niin en osaa sanoa  :oops:

27
Lainaus käyttäjältä: "Annina"
Lainaus käyttäjältä: "Tupuliina"
Elokuun [PINA:n] näyttely onkin isossa tilassa, joten sinne toivottavasti mahtuu kaikki hyvin vaikka onkin taas kanitkin mukana.
Missäs se näytskä on?

Siinähän se ongelma onkin kun en muista paikan nimeä  :mrgreen: Minä kun en juurikaan tunne Tamperetta tai tiedä sieltä mitään paikkoja, niin se paikan nimi tuli ja meni korvistani

Jos en väärin muista niin itse näyttelypaikka/rakennus sijaitsee Pirkkalassa ja on useammassa kerroksessa. Näyttely on kolmannessa kerroksessa, joten minulla on työ kantaa kaniboksejani..  :P

Voin kyllä kysellä tarkemminkin paikasta tässä lähiaikoina.
EDIT: Tosin sinä kenties siellä ehdit Outilta kyselemään paremmin kuin minä  :mrgreen:

28
Lainaus käyttäjältä: "Sirpa"
Minä olin ihan otettu siitä, että joku tuli nykimään hihasta, että hei, sinäkö sitä hamsteriblogia pidät  :)

Minä kun olin siinä infossa ja kuulin kun sanoit Loviisa-hamsterin nimen ja kysäisin että heiii etkös sinä pidä sitä blogia, niin oletin ensin että olit että "voi ei, kuka tuokin hyypiö on"  :D

Minä aina mielelläni juttelen ihmisten kanssa siellä sun täällä. Eilenkin tuli juteltua mukavien ihmisten kanssa joita en ollut koskaan edes nähnyt - oli todella paljon kivoja ihmisiä siellä!  :sydan

29
Elokuun [PINA:n] näyttely onkin isossa tilassa, joten sinne toivottavasti mahtuu kaikki hyvin vaikka onkin taas kanitkin mukana. Minäkin aion oman osani viedä tilasta raahaamalla mukaani kaneja  8-)

30
Me Outin [PINA:n puheenjohtaja] kanssa aamulla ihan ihmeteltiin, että kylläpäs on väljää ja hiljaista. Kanit on aina se mitä on näyttelyissä eniten, joten  nyt kun on ei ollut kaneja niin oli kovin hiljaisen oloista  xD

Minua hävetti lähteä näyttelyyn, kun jouduin tunkemaan Turon sellaiseen pieneen boksiin. Ilmoitin rotatkin mukaan näyttelyyn ja niille yritin etsiä eläinkaupoista isompaa kuljetusboksia, mutta eipäs löytynytkään kun sellaista olisi tarvinnut. Niinpä piti laittaa rotat hamsterin normaaliin boksiin ja hamsteri sitten pikkuiseen boksiin, joka on ollut meillä lähinnä tyhjänpanttina pienen kokonsa puolesta.

Pitihän se arvata, että näyttelylomakkeeseenkin tuli siitä huomio. Olisi pitänyt laittaa boksiin pieni kyltti jossa olisi lukenut "Hei minä olen Turo, joudun olemaan poikkeuksellisesti tässä pienessä sillipurkissa" :mrgreen:

Oli kiva nähdä ja jutella Sirpan kanssa ihan livenä!
Olen jo kauan aikaa käynyt hamsteriblogissa ja nyt sitten näin ihmisen ihan face to face. Ja näin myös Sirpan ihanaiset hamsterit! :sydan

Sivuja: 1 [2]