Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Nilla

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 47
31
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Uudet tulokkaat
« : 09.11.10 - klo:14:43 »
Sunnuntaina meille muutti safiiri talvikko nimeltään Pumpkin's Tweedledee, kutsumanimeä en ole vielä keksinyt, mutta eiköhän sekin ajan kanssa tule. Ikää herralla on jo 4kk.

Ja tähän laittaisin kuvan jos vain pystyisin lataamaan kamerastani kuvia koneelle, mutta se ei onnistu. Saa nähdä kuinka kauan menee ennenkuin pystyn laittaa kuvia tänne, nettiin saatika edes koneelle...  :<

32
Yleistä hamsterikeskustelua / Hamsteripulina osa 9
« : 09.11.10 - klo:14:26 »
Tänne jatkuu!

Berry oli tänään päässyt taas kerran karkuun terraariostaan. Aina se onnistuu jotenkin! Onneksi huomasin sen heti aamulla, kun laitoin valot päälle. Oli kyllä vähän sellainen, että wtf mitä Berry tossa oven edessä tekee. Sitä ihmettelen, kun Stara (koira) ei ollu yön aikana tehny sille mitään  :pihalla:  Aamullakin se oli vaan kun Berryä ei edes olisi, vaikka tolle rodulle tyypillistä on ollut jyrsijöiden pyydystäminen.

33
Keskustelua näyttelyistä / Re: Grand Gala 2010
« : 08.11.10 - klo:17:57 »
Mä voisin olla assarina lemmikkiluokan kääpiöille ja lasten lemmikeille.

34
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Uudet tulokkaat
« : 01.11.10 - klo:15:59 »
Ajattelin, että en ota enää talvikkoja, mutta mieli on muuttunut  :lol:  Meille muuttaa viikonloppuna Helsingistä safiiri talvikko. Laitoin pikkuherralle jo terrankin valmiiksi, nyt täytyy enään odottaa viikonloppuun.

35
^ Kyllä niitä on, mutta eipä niillä mitään tee koska hamsteria ei tule viedä ulos saatika ulkoiluttaa kuin jotain koiraa.

36
Lainaus käyttäjältä: "Pähkinä"

Toi keskimmäinen söpis  :sydan

37
Eelis pikkusena:


Kasvattajalla (c) Aija Peura


Juuri kotiin tulleena

Eelis nyt 1v ja 4kk:Hieman arasta ja pienestä pojasta on tullut hyvin syöneen näköinen rauhallinen poitsu  :sydan

38
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Uudet tulokkaat
« : 29.09.10 - klo:18:18 »
Eevi, mä tiesin et toi on niin sulle tarkotettu!  ;)

39
Keskustelua näyttelyistä / Re: Grand Gala 2010
« : 24.09.10 - klo:17:07 »
Lainaus käyttäjältä: "Juulia"
Tulossa ollaan! :)

Hyvä, niin mäkin  ;)  En tiiä onko mitään näytille tuotavaa, kun ei hamsujakaan oo enempää kun 3, mut täytyy nyt kattella.

40
^ On musta valkonauhainen ja on ihan yleistä että nauha katkeaa. En ihan kovin montaa tapausta ole tavannut joidenka nauha ei katkeaisi edes vähän.

41
Kasvatus ja genetiikka / Re: talvikkoni väritys?
« : 21.09.10 - klo:16:32 »
^ Tuon avatarisi perusteella sanoisin hybridiksi.

42
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Hamsteripulina osa 8
« : 16.09.10 - klo:17:40 »
^ Sellanen kelpais mullekkin, oi että  :lov

Mulla on kans nyt vaivaset 3 hamsua ja kaikki on yli vuoden. Vanhin täyttää enskuussa 2v ja on kyllä jo aika mummo. Nuorin on sit Berry joka täytti vuoden tässä kuussa ja jonka synttärit unohdin  :D  En oo nyt muistanu kenenkään hamsun synttäreitä vähään aikaan. Noo ei kait se niin tarkkaa oo  :oops:

Mä en aio ottaa enempää hamsuja ennenku muutetaan eli pidän määrän kolmessa, koska en haluu huonetta täyteen vaan terroja ja dunia. Vaikka kyllähän joku kääppäri maskotiks houkuttais tänne ottaa  :P

43
Mulla on jotkut vanhat kaverit naureskellu, et miten mulla on jotain hamstereita, ku nehän on ihan pikkulasten elukoita! Nykyiset kaverit aattelee vaan et ihan söpöjä otuksia ja joillain on sit kotona itelläänkin hamsuja. Sit jotkut sukulaiset sanoo vaan et mitä tommosillakin tekee, haisee vaan. Mut sit hannsterinäyttelyt on ihan  :nuts:

44
Suklaa vn!  :lov  Ihan tosi nätti!

45
Mun tarina on melko lyhyt   :icon_cheesygrin:   No mutta niin, eka hamsteri tuli todellakin vasta, kun äiti varmistui, että oikeasti olin kiinnostunut hamsuista eikä se ollut mikään hetken mielenjohde, niinkuin yleensä todella monella tuon ikäisellä (8v)  Eka kiinnostus hamsuihin tuli siis 8- vuotiaana jolloin suunniteltiin kaverin kanssa välitunnilla kalliolla (muistan hetken vieläkin ihan älyttömän hyvin!) et vitsit ku olis ihanaa ku meillä ois hamsterit! Kaveri kertoi, että mielummin ottaisi kääpiöhamsterin ja mä hädintuskin tiesin et on olemassa jotain kääpiöhamstereita.

No mut siitä se sit lähti, aloin ettii tietoa netistä ja kirjoista. Sitten löysin jonkun foorumin. Se oli mun mielestä sillon se hamsteri.info, koska muistan kun surin kun yhtäkkiä sivu ei enää toiminutkaan. Muistan hämärästi kuinka lueskelin kaikkia juttuja sieltä. Olinhan sitten jo vuoden lueskellut näistä norsuista niin sitten äitikin innostui. Alko kattelee kaikkia kasvattajia netistä, vähän autoin kyllä niitten löytämisessä   :icon_lol:  Monista poikueista kaikki oli sit just varattu kun sattui osumaan meidän silmään. Sitten löydettiin tämä musta valkonauhainen poika joka oli ainut musta poikueessaan, muut olivatkin kyyhkynharmaita. Äiti otti yhteyttä Carola Roivakseen, joka siis oli Ompun kasvattaja ja hetken päästä lähdettiinkin hakemaan Omppua.

Omppu pääsi asumaan pieneen häkkiin päiväksi ja seuraavana päivänä lähdettiin hakemaan kaupasta gabberia josta sitten herra sai koko ikäisen asuntonsa. Omppu oli ihastuttava hamsteri, niin kiltti ja rauhallinen! Omppu eli yli 2-vuotiaaksi, se meni yhtäkkiä huonompaan kuntoon, kävely oli hoipertelua ja kaatuili kokoajan. Muutaman päivän sisällä Omppu löytyi kuolleena pesämökkinsä edestä   :itqvinq:

Onneks mulla on täällä yks aivan Ompun kaltainen hamsu, nimittäin Edina vanhus. Se on sukuakin Ompulle, tosin todella kaukaista, mutta silti ovat niin samankaltaisia.

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 47