Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Katitar

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 24
16
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikaspäiväkirjat 4
« : 26.12.13 - klo:11:13 »
Mää en ala! Meillä on yhdistettynä 29.7. yksi pariskunta ja toinen 28.10 eikä kukaan tee mitään?! Yhden pariskunnan kohdalla jo olen menettänyt toivoni, kun ne olen yhdistänyt ensimmäisen kerran keväällä, 25.4. Niiden kohdalla olen kokeillut erottamista ja uudelleenyhdistämistäkin ihan tuloksetta. Uunituorein pariskunta on yhdistetty 22.12.. josko ne haluais lisiä - toivoa sopii.  :prll:

Laskeskelin tuossa jonkin aikaa sitten, että meillä kaikki pariskunnat ovat lisääntyneet (tähän mennessä) keskimäärin kun 34 vuorokautta on kulunut yhdistämisestä.. poislukien nyt nämä, jotka eivät ole halunneet tehdä mitään. Onneni on kääntynyt. Nyyh!

17
muutama robo!
onneks ilmotin vain rumia eläimiä, joten ei taatusti pärjätä. hah!  :nuija:

18
jaanii. pitäis varmaan näitä ilmojakin vähän miestiskellä.. eipä taida kovin montaa tuotavaa olla kun on noita pareja mennyt yhdistelemään.  :icon_rolleyes:

19
meikäkin sopi töistä vapaan tästä päivästä! tulossa siis ollaan, jeye  :jiihaa:, vaikka matkan pituus vähän huimaa päätä. aikaiset aamuherätykset eivät ole ollenkaan mun juttu.

20
laitetaampas tämä nyt tännekkin!  :icon_cheesygrin:

mulla on M-poikueessa yks tommonen yksilö, jolla on yhdistyneet kulmakarvat.. tuollainen T -kirjain keskellä naamaa.lisättäköön vielä että emän suvussa on normaalia ja laikukasta ja isän suvussa normaalia ja yks platinahusky.. kai toi on joku laikkukantaja silti? vois olla?

21
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikaspäiväkirjat 4
« : 29.08.13 - klo:21:35 »
meilläkin on vihdoin odotettuja roboja! viimeisin poikue oli kesäkuun alussa. siitä on ihan liian kauan!  :icon_cool:

22
joo! messissä ollaan jos vaan työt saa järkättyä.  :mhappy:

23
Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Itsetehdyt asumukset
« : 25.06.13 - klo:17:44 »
mun mielestä on ainakin turhan nafti. se on minidunaakin pienempi.. sekin on mun mielestä tosi pieni.  :icon_neutral:

24
viimeksi tarttui Faunattaresta mukaan Puutu -merkkinen juustonpalaa muistuttava puinen pesämökki sekä sellainen iglumainen pesä, joka on tehty niinkuin rottinkista tai jostakin pajun oksista pujottelemalla niitä toisiinsa. lisäksi herkkuja tuli osteltua: kuivattuja mansikoita, kuivattuja sirkkoja ja kurpitsan siemeniä.  :mhappy:

25
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikaspäiväkirjat 4
« : 11.06.13 - klo:11:07 »
jee meille syntyi vihdoinkin lapsia! molemmat poikueet syntyivät 9.6. ja molemmissa oli kaksi poikasta. pienellä määrällä siis mennään. toinen pari oli yhdistetty huhtikuun alussa ja toinen pari toukokuun loppupuolella.

yhden parin erotin kokonaan kun naaras päätti rökittää urosta niin, että sillä uroksella oli kylki haavoilla.  :mad: mokomakin akkamus! naaraalla on jo vuosi ikää ja tämä oli nyt toinen uros jonka kanssa se asusti tekemättä yhtään mitään. meidän hamsulan ensimmäinen yksilö, joka ei ole yrityksistä huolimatta saanut mitään aikaiseksi. olkoot nyt sitten joutilaana.

26
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikaspäiväkirjat 4
« : 03.06.13 - klo:22:17 »
ärsyttää rutosti sekin, että nuo parit jotka on yhdistetty 13.4. niin niiden parien naaraat ovat siskokset ja ne oli uroksien kanssa (urokset eivät ole mitään sukua keskenään) jo reilu kolmisen kuukautta kunnes tuolloin 13.4. päätin että mä vaihdan ne urokset päikseen näille naaraille josko se auttais mutta eih! ei kuulu eikä näy.  :dry: aarrgghh!  :icon_cheesygrin:

27
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikaspäiväkirjat 4
« : 03.06.13 - klo:21:30 »
olen malttamaton ja tahdon poikasia!

pareja on yhdistettynä yhteensä neljä : kaksin kappalein 13.4. ja yksi pari 25.4. ja yksi 16.5. ja ketään ei näytä sille että sieltä olis tulossa mitään!  :prll: mun tyhmät eläimeni pihtaavat!

28
mulla on kans käytössä. oon ite ajatellut sen niin, ettei siitä haittaakaan ole.. paitsi jos joku nakertaa semmosia useamman per kuukausi. oon ymmärtänyt että ainakin liiallinen mineraalikiven syönti voi aiheuttaa virtsakiviä. tiedon lähdettä en tietenkään muista, mutta jos kohtuudella elukat sitä osaa nakertaa, niin oon antanut olla. eivätpä nuo kyllä niihin juuri koske kyllä.  :icon_cheesygrin:

29
itsellä on ollut minimi-ikä sen 5 kuukautta sekä uroksella että naaraalla. sen verran pitää molemmilla olla ikää jotta meillä saa luvan lisääntyä.  :icon_cheesygrin:

30
lisää popotti kuvia:

Kujansuulle menevä husky:

ja vapaa normaali uros:
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 24