Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - noora

Sivuja: 1 2 3 [4]
46
Kiitos vastauksesta. Ei muuta kuin väliseinää rakentelemaan. :)

47
Mä kun olen aina pitänyt elukoita niin isoissa asumuksissa niin en ole oikein perehtynyt minimimittoihin. Kysymys siis kuuluu: jos jakaisin Kaikun 120 x 50 x 50 terran kahtia levyllä, niin vosiko siihen laittaa kaksi hamsteria? Yhden hamsun koppi olisi siis kooltaan 60 x 50 ja asentaisin molempiin koppeihin ison tason. Tuleeko ahdasta?

48
http://irc-galleria.net/view.php?nick=g ... d=76075313
Löysin tollaset tikkaat ja kokeellisesti laitoin ne Kaikun terraan. Voiko antaa olla vai tippuuko se tuolta korkeammalta tasolta ja taittaa niskansa? Tuolta matalammalta tasolta se ei hypi vaan tulee siististi tikapuita alas.  :D

49
Kaiku muuttaa tänään 120 x 50 kokoiseen terraarioon. Arvioin, että menee samoilla puruilla n. kuukauden. Mutta aika näytää, tietty jos likaantuu nopemmin niin sitten siivoan useammin.

50
Mulla on sellanen iso muovinen pyörä mikä pitää kamalaa kolinaa! Se häiritsee yöllä vaikka hamsu on eri huoneessa kuin missä minä nukun. Pitänee duunata siihen tollanen alusta.
Mä ylihuolehtivaisena uutena mammana lyhensin Kaikun laahusta ettei vaan jää pyörään kiinni.

51
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Virikkeet
« : 27.01.08 - klo:19:57 »
Mulla on terran seinään kiinnitetty sellanen puoliympyrän muotonen amppeli, jonne vie tikapuut. Se on lempi nukkuma- ja kiipeilypaikka. Tasojen virkaa toimittaa semmonen teline missä yleensä säilytetään shampoopulloja kylppärissä. Yhden yhteisen illan perusteella näyttäisi siltä että Kaiku tykkää kovasti kiipeilystä. Myös syrkkikokonen pahviputki on suosittu.

Sivuja: 1 2 3 [4]