Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - noora

Sivuja: 1 2 [3] 4
31
Jensku, mulla on kaksi tuollaista ikean gorm- hyllyä, ne semmoiset syvemmät perusversiot, eli paikat kuudelle terraariolle. Yhden hyllyn koko on jtn 80 x 50, 70 x 40 terrat siihen menee niin että helposti saa vielä etukautta poiskin hoitamista varten.
Tosin mulla on siinä hippasen suurempiakin, koska liukuovien takia ei tarvitse nostella hyllystä pois. Lisäksi osassa on hiekkaa pohjamateriaalina, kun mulla hyllyissä on lähinnä matelijoita, eli painoakin tulee hyllyä kohtaan aika reilusti.
Mulla ne ei ole edes kiinnitetty seinään, ja hyvin pysyy pystyssä, vaikka kissan lempipuuhaa onkin ylimmälle hyllylle loikkiminen telkkarin päältä.  :)

32
Kysymystä pukkais ny.
Olen muuttamassa pienempään ja hamsujen kokoa lentokenttä terrat ei mitenkään mahdu.
Olen siis hankkimassa ikeasta gorm- hyllyjä kaksi kappaletta.
Siihen pitäs sit vaan vielä repästä jostain asumukset. Alakertoihin tulis liukuovelliset terrat, toinen kokoa 80 x 40 x 50 ja toinen 70 x 40 x 60 (p,l,k)
Sitten neljälle hyllylle pitäs saada jotakin. Samla-laatikot ei mahdu, liian pitkiä ja leveitäkin. Ikean sivuilla törmäsin Slugis-laatikoihin, jotka eivät siis ole läpinäkyviä. Isoimman koko on 73 x 55 x 32. Kannet voi ostaa erikseen. Jos tohon modais pitkälle seinälle verkkoa, niin meniskö edes väliaikaisratkasuna syrkillä? Vai onko ihan liian matala?
Sitten on vielä niitä jyrsijäterroja 75 x 40 lasi-reikäpeltikannella, mutta riittääkö niissä ilmanvaihto?

Ne kellä on noita hyllyjä käytössä saa heittää vinkkejä mimmosia asuntoja niihin nyt vois katsella. Eli semmosia terroja/laatikoita haussa mitkä menis niin syrkeillä kuin tohon hyllyynkin, ja joissa on kissankestävä kansi valmiina.
Periaatteessa en pidä dunista, muttei nekään ole poissuljettuja jos saan jostain erityisen edullisesti.
Jos ois vielä kuvia erilaisista hyllyratkaisuista niin ois huippua!

33
Vinkki: jos tuttavanne kauhistelevat hamsteriharrastustanne, tehkää kuten minä: hommatkaa kämppä täyteen lintuhämähäkkejä. Voin luvata, ettei kukaan enää kauhistele hamstereita. Kokemusta on.  :D
No ei.
Suhtautuminen hamstereihin on aina ollut vain positiivista. Pari tyyppiä on kysynyt, että haiseeko ne, ihan silleen hyväntahtoisen uteliaasti.

34
Minttu, kannattaa varmaan rakennella tasoja ja laittaa niitä silleen "limittäin" ettei talvikko pääse putoamaan korkealta.  :)
Mullakin on talvikko, joka ei itse tiedosta olevansa aika kömpelö.  xD

35
Niinpäs onkin, en tommosta huomannut.  :)

36
http://huuto.net/kohteet/iso-jyrsijanha ... /151902245
En tiedä osasinko linkittää, mutta tuolla on iso ja edullinen häkki. Ostaisin itse heti jos asuisin lähempänä.

37
En ole kyllä ikinä kattonu kellosta aikaa, mutta veikkaan ettei mulla varttia kauempaa mene edes ton 170 cm syrkkiterran siivouksessa. Voisin toki kokea yllätyksen jos ottaisin aikaa, en tiedä.  xD

38
Kiitos taikahamsu, asia kuitenkin selvisi mulle jo aiemmin kun törmäsin kyseiseen dunaan huuto.netissä ja huusin sen.  :D

39
Mä kysyn nyt täältä kun en mistään löydä tietoa. Minkä merkkisissä minidunissa on pohjalaatikkokin läpikuultava? Värillinen siis, mutta siitä näkee läpi. Mistä sellaisen saisi käsiinsä?
Tiedän vain, että niitä on ainakin joskus valmistettu.

40
Mä löysin sellasen suomalaisen linkin, missä oikein suositeltiin kaikille kyseistä häkkiä. Pohjapinta- alaa tossa on vähän, mutta mä ajattelin, että tuo korkeus ja kerrokset jotenkin korvaisivat sitä.
Mutta nyt kun hain ton häkin varastosta niin kyllä se on ihan silmämääräisestikin liian pieni.
Sen takia alunperin kyselin tosta, että mulle muutti tänään hamsteri, joka on todella aktiivinen. Mulla on 130 x 50 x 50 terra, joka on jaettu levyllä puoliksi. Huomasin heti, että nuorelle vilkaalle eläimelle se toinen puolisko on liian pieni, kun taas toiselle laiskanpulskealle vanhemmalle hamsterille se on ihan passeli. Ratkaisin ongelman niin, että otin levyn pois ja jätin vilkkaan yksilön isoon terraan ja ostin laiskalle hamsterille kaverilta 100 x 35 x 45 terran.

41
Käykö syyrikselle asumukseksi votregan hamster blanca- häkki? Mitat on muistaakseni 40 x 40 x 40 tai 50 x 50 x 50. Pohjan llisäksi siinä on kaksi kerrosta. Ajattelin ensin, että se on auttamatta liian pieni, mutta sitten löysin googlettamalla kuvia, missä kyseistä häkkiä asuttaa syyrialainen hamsteri. Tuollainen häkki meiltä löytyisi, on joskus tullut hiirille ostettua.

42
Kiitoksia vinkistä. Pitänee katsella noita papereita vähän tarkemmin. :)

43
Mistä noita ihania taustapapereita saa?! Lahden eläinkaupoissa on tasan kahta erilaista mallia, aavikko ja kivikko, enkä haluaisi kaikkiin terroihin samanlaista teemaa. Joku sellanen missä ois vähän vihreetäkin ois kiva hamsuterran taakse.

44
Blood.and.tears: Tuli mullakin mieleen että unohdin sanoa onko kyse syrkeistä vai käppäreistä. Syrkeistä siis kyse, eli ihan oikean lajin mukaan laskit. Väliseinä on nyt paikoillaan, tasot vielä puuttuvat ja uusi hamsu tulee parin päivän päästä.  :)

45
Nyt on väliseinä paikallaan. Tekeillä on tasot molempiin koppeihin kooltaan 50 x 30. Eiköhän ne tuolla mahdu elelemään. Yksi mutta vain: mulla ei ole kuin yksi hamsteri.  :mrgreen: No, eiköhän sekin asia ole korjattavissa. Laitan sitten kuvia valmiista paritalosta.

Sivuja: 1 2 [3] 4