Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Oni

Sivuja: [1]
1
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Uudet tulokkaat
« : 04.11.10 - klo:18:13 »
En ole ihan perillä noiden värien oikeista nimityksistä, mutta vitsi että tuommoiset vaaleat punertavat hamsterit on söpöjä! Onnea uusista tulokkaista  :)

2
Enpäs olekkaan tänne pitkään aikaan kirjoitellut, joten tässä Onin asumuksen tämänhetkinen sisustus.Terran mitat on 80x50x45. Vähän tylsähköltä toi omaan silmään näyttää verrattuna teidän muiden sisustuksiin.

3
Oikeastaan ihan kivasti ihmiset on suhtautunut mun hamsterin paapomiseen. Ainoastaan on tullut kommentteja siitä, kuinka se varmasti haisee ihan kamalalle tai sitten kissat syö sen. Ehkä mun tuttavat on jo niin tottuneet mun kasvavaan elukka laumaan, sekä jatkuviin haaveisiin kummallisista otuksista (mainittakoon nyt vaikka sokeriorava).

4
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Virikkeet
« : 07.02.09 - klo:20:14 »
Juu, ei ollut minunkaan tarkoitukseni ruveta asiasta inttämään sen kummemmin. jjennan kanssa aika samoilla linjoilla. Olisihan se mukava jos markkinoilla olisi myös turvallinen "pesävanu" niille jotka sellaista haluavat hamsterilleen tarjota. Meillä aiotaan myös jatkossa pysyä vessapaperi linjalla, talouspaperi ei kelpaa kun se on ilmeisesti liian karheaa hänen ylhäisyydelleen.  ;)

5
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Virikkeet
« : 06.02.09 - klo:21:17 »
^ Ihan mielenkiinnosta (ilman sarvia ja hampaita  :D ), löytyiskö näistä jotain esimerkkejä netistä? Pikaisella googletuksella en ainakaan löytänyt muuta kuin sitä perinteistä pesävanua.

6
Ajattelinpa tehdä nyt oman keskustelun tälle hamsterin pesäntekotarpeet-aiheelle, josta jo monessa ketjussa on väännetty, erityisesti pesävanu on "herättänyt tunteita" monessa eri topicissa; jos keskitettäisiin aiheesta keskustelu nyt tähän topicciin niin ei niin monessa keskustelussa tarvitsisi asiaa puida :)

-Minski-


----

Pesävanu tosiaan on vaarallista, kuten varmaan monista keskusteluista on tullut ilmi.
Onko moni antanut palautetta pesävanua myyville kaupoille? Oletteko saanet vastauksia?

7
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Hamsteriaiheinen ostoslista
« : 06.02.09 - klo:16:44 »
- Silent spinner, tulee olemaan ostoslistalla varmaan ikuisesti  :nihkee:
- pari uutta ruokakippoa
- joku iso puinen taso
- kuljetusboxi
- kuivaruokaa
- puruja

Eipä tuo lista nyt enää niin kamalalta näytä, kun kaikki on kirjoitettu ylös. Koko ajan tuntuu että on hirveästi ostettavaa, muttei tarpeeksi rahaa.  :mrgreen:

8
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Virikkeet
« : 25.01.09 - klo:17:05 »
Lainaus käyttäjältä: "laura87"
Jos rakentaa pahvisia virikkeitä niin millä sitä pahvia voisi liittää toiseen pahviin? Nitojan niitit on varmaan ainakin vaarallisia jos hamsu niitä nielee. Eikä teippi tai liimakaan taida järin terveellistä olla jos hamsu niitä järsii?


Eikös erikeepperi ole myrkytöntä liimaa? Koeliimasin aikaisemmin tällä viikolla pahvia ja nappasi oikein hyvin kiinni. Laitoin liimaa molempiin kappaleisiin ja kiinnitin coctailtikuilla yhteen (jotka otin pois kun liima oli kuivunut). Nyt tarvisin vielä varmistusta liiman turvallisuudesta. Ajattelin rakentaa syrkkikokoista tunnelia purujen alle nyt kun on noita pahvilaatikoita kertynyt nurkkiin.

9
Tänään ostin uuden puisen mökin, jonka päälle saa myös tuoreruokakipon. Ennestään Onilla on keraaminen kurpitsamökin näköinen asumus.

10
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Virikkeet
« : 13.01.09 - klo:20:53 »
Meiltä löytyy juoksupyörä, heinäpesä, jyrsittäväksi kananmunakenno ja pieniä puutikkuja, puolikas keraaminen ruukku "luolana" ja pajusilta. Pesämökkiä ei kai lasketa virikkeeksi?  xD Nyt kun on lumet taas melkein sulaneet ja mittarit näyttää plussaa, olisi tarkoitus hakea ulkoa omenapuun oksa terraan. Ja ehkäpä joku kivi tähystysalustaksi.

11
Aiemmin oli hopeasoopeli valkonauhainen ja nyt on (ehkä, oma arvio  :S ) soopeli valkonauhainen tai vn laikukas. Kunhan saan kaverista kunnollisia kuvia niin taidan kysellä sitä täältä vähän paremmin värejä erottavilta.  xD

12
Ensimmäisen hamsterini kuoltua en oikeastaan ajatellut ottavani toista. Nyt vasta vuosien päästä innostuin hankkimaan toisen hamsterin. Jos nykyinen hamsterini kuolisi nyt yllättäen, ottaisin kyllä uuden hamsterin heti kun löytäisin sopivan yksilön.

Mielestäni ei ole olemassa mitään minimi suruaikaa jota pitäisi lemmikkien kohdalla noudattaa. Enkä usko että suruajan pituudella tai olemattomuudella on mitään tekemistä välittämisen kanssa. Kuollut lemmikki on voinut olla hyvin rakas vaikka haluaisikin uuden pian edesmenneen jälkeen. Hamsterin tullessa tiettyyn ikään, sitä alkaa itse jo valmistautua sen kuolemaan. Tavallaan asian on jo käsitellyt mielessään ja voi olla valmis uuteen hamsteriin jo seuraavalla viikolla.

13
Aika samoja virheitä kuin muillakin..
- annoin pesävanua
- tuoreruokinta ei ollut kovin monipuolista
- käytin kissanhiekkaa vessa-astiassa, tosin huomasin melko pian ettei se sovi hamsterille ollenkaan

Nykyään onneksi internet on helppo tie löytää tietoa ja olenkin oppinut paljon. Varmastikkin hamstereiden olot on parantuneet huomattavasti viime vuosina. Joskin tieto ei kai koskaan voi tavoittaa kaikkia, mikä on sääli.

Sivuja: [1]