Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Ada

Sivuja: [1]
1
Viimeksi naaraalle oli syntynyt yksitoista poikasta, hän oli heittänyt kuusipoikasta vessanpönttöön(karsintaa) :shock: ... Hän "kasvattaa" hamstereita lemmikiksi, ei kasvatukseen.  :roll:

2
Lainaus käyttäjältä: "Ninde"
Lainaus käyttäjältä: "Ada"
naaras on keväällä jo kaksi vuotta, niin eikö se ole jo ihan liian vanha poikimaan?
Kyllä, aivan liian vanha. Synnytys tuon ikäiselle on suuri riski, mikäli nyt naaras enää tiineeksi edes tulisi.

Ite olen gerbiilien epävirallinen kasvatta, ja niillä "maksimi" ikä raja poikimiseen on n.2v., joten omalla maalais järjellä laskiskelin että kun hamsun elinikäkin on lyhyempi kuin gerbiilien, niin että kaksi vuotias hamsu on jo liian vanha. Mikä se ikäraja on sitten hamstereilla?
Nyt on enään yksi pulma miten kerron tämän kaverilleni ilman että suuttuu...? Voiko eläinkaupasta ostettua hamsua rekisteröidä? Mikä on kasvattajanimen hankkimisen alaikäraja? Onko se sen 18, niin kuin gerbiileilläkin?

3
En nyt jaksanut nyt lukea ketjuja.
Olis muutama kysymys. Minkä ikäisenä hamsterille(syrkille) voi teettää vielä poikasia? Kaverillani on syrkkinaaras, jolle se aikoo keväällä tehdä naaraalle toisen poikueen(ekapoikue oli viime vuonna kesällä), naaras on keväällä jo kaksi vuotta, niin eikö se ole jo ihan liian vanha poikimaan? Ja sitten vielä, kaverini laittaa jo nyt varaus ilmoituksia kauppoihin, laittaa vielä oikein kennelnimen, vaikka ei olekkaan mikään virallinen kasvattja, ja hamsterinsa ovat eläinkaupasta. Kysyin siltä tästä asiasta ja hän sanoi ettei vielä ole "kenneltä"(ikää on 15v.)?

4
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Roborovski kysymyksiä
« : 08.01.09 - klo:17:12 »
Mä ehkä saan robon, niin voinko laittaa sen yksikerroksiseen häkkiin, joss on noin 1cm välein kalterit? Muovi osa on noin 15cm korkea. Haluisin nimittäin jonkin häkkieläimen, mieluiten hamsun. Ennestään on jo gerbiileitä, ne on terraariossa, joten tiedän miten kivaa sen siivoaminen on ;). Eläinkaupassa oli robon poikasia, jotka olivat häkeissä(ei ollut vielä myynnissä), eikä ne ainankaan mahtuisi pois kaltereista. Mulla on kaikki kamat valmiiksi, ainostaan hamsu puuttuu... Pitää vain iskä puhuu ympäri.  :P

Sivuja: [1]