Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Meba

Sivuja: [1] 2
1
Lainaus
Lainaus käyttäjältä: "metsku"
Lainaus käyttäjältä: "Meba"
Olen tässä suunnitellut ison häkin ostoa syrkille.

Oisko tämmöinen Savic Ruffy, 80 x 50 x 38 cm hyvä? Tuo ritilätason päälle voisi laittaa esim. vahvaa pahvia tms. että olis mukavempi tassutella. http://http://www.akvaariojalintu.com/ezfiles/1939/15/O_ruffy.jpg

Vai olisiko parempi että siinä olisi enemmän korkeutta? En oikein osaa päättää, että mikä olisi hyvä :pihalla:

Kyllä syrkillä voi olla korkeutta esim. 70-80cm sekä sitten monta tasoa/riippukeinua jotta ei putoa korkealta. Tykkäävät kiipeillä.

Okei, pitääpä sitten katsella vielä paremmin tuota häkkitarjontaa :)

2
Olen tässä suunnitellut ison häkin ostoa syrkille.

Oisko tämmöinen Savic Ruffy, 80 x 50 x 38 cm hyvä? Tuo ritilätason päälle voisi laittaa esim. vahvaa pahvia tms. että olis mukavempi tassutella. http://http://www.akvaariojalintu.com/ezfiles/1939/15/O_ruffy.jpg

Vai olisiko parempi että siinä olisi enemmän korkeutta? En oikein osaa päättää, että mikä olisi hyvä  :pihalla:

3
Elven: Sinulla on kyllä kivan näköinen häkki! :yes:  Itsekin tykkään tuon mallisista. Onko tuo ihan jyrsijänhäkki vai kenties lintuhäkki? Minkä merkkinen?  :)

4
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Hamsteripulina nro 7.
« : 04.12.09 - klo:22:32 »
^Voi pientä  :puna:

5
Lainaus
Totta, harmi vain että jos pohjoisesta tulee niin myyjät
ovat aika kaukana..
Niinpä! Kaikki ihanat ja halvat terrat/häkit on aina Etelä-Suomessa..

Minulla on kauhea rakentamisvimma päällä ja ajattelin korottaa tuota minun terraa häkkiosalla (sopiva häkkiosa olis jo valmiina). Onko kukaan rakentanut itse sellaista? Miten se ylätaso kannattaisi laittaa, niin että se on turvallinen? Kannattaisiko tasot yhdistää putkella, että tippumisvaaraa ei ole?

Ajatuksena olisi saada jotain tämän tyyppistä kasaan: http://www.petplanet.co.uk/shop_dev/ass ... /50993.jpg (tosin minulla se häkkiosa ei ole noin korkea).

6
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Hamsteripulina nro 7.
« : 21.11.09 - klo:21:14 »
^Niinpä.  :roll:

7
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Hamsteripulina nro 7.
« : 20.11.09 - klo:22:04 »
Lainaus käyttäjältä: "Essi"
Vooi raukkaa;< Toivottavasti juu johtui vaan niistä puruista:) Missä sellasta purua muka sitten myydään? ;o Onko kuvia??
Silloin kun ostin sen purupaketin, niin meuhasin siitä täällä ja laitoin kuvankin niistä puutikuista tänne http://http://hamsteriyhdistys.net/foorumi/viewtopic.php?f=4&t=1141&start=120
Ostin sen paketin paikallisesta eläinplaneetta-liikkeestä.

8
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Hamsteripulina nro 7.
« : 20.11.09 - klo:10:31 »
Käytiin eläinlääkärissä Nuutin kanssa (sen aivastelun takia) ja ell totesi, että hamsteri kyllä vaikuttaa kaikinpuolin terveeltä. Sitten siinä vähän aikaa juteltiin ja hoksasin yhtäkkiä, että minähän laittoin melko vasta sitä Vitapolin purua terraan. Ja se on varmaan syynä Nuutin nuhaan. Olisi pitänyt tajuta heittää se hemmetin purupaketti pois jo siinä vaiheessa kun kaivelin niitä tikkuja sieltä, mutta ajattelin että se on niin pieni määrä (reilu kilo), ettei se haittaa. Mutta näköjään haittasi. Nyt on Nuutilla uudet purut ja aivastelua ei ole kuulunut.
Toivotaan nyt, että se tosiaan johtui vain siitä purusta, eikä mistään muusta. Ainakin Nuutti vaikuttaa erittäin virkeältä tällä hetkellä  :)

9
^Kiitos!  :)  Terralla on kokoa 70*35*40 (pituus, leveys, korkeus).

10
Meillä näyttää tällä hetkellä tältä:Asukaskin pääsi kuvaan  :P

11
Lainaus käyttäjältä: "Heli"
Onko kukaan ostanut liikkeestä lasia ja tehnyt itse terroja? Mitähän semmoset valmiiksi leikatut ja hiotut lasinpalaset maksaa..? Kellään mitään hajua tahi kokemusta asiasta? :)

Tosin vois tietty kysellä suoraan lasiliikkeestäkin. Yhden ainakin tuossa pikavilkaisulla löysin mistä vois tiedustella.

Minullakaan ei lasin hinnasta ole tietoa, mutta kysyin kerran lasiliikkeestä pleksin hintaa ja se oli huimat 90e/neliö  :shock:  Eli hyvin pienenkin terran tekemiseen olisi helposti mennyt se 100e, joten luovuin ajatuksesta. Uskoisin että lasi on varmaan samaa hintaluokkaa (?)  :roll:

12
Ostin eläinkaupasta Vitapol-merkkisen purupaketin ja täytyy sanoa, että olin aika järkyttynyt sen sisällöstä  :huh Puru oli kamalan pölisevää ja pussi oli täynnä pieniä puutikkuja, osa todella teräviäkin. Piti seuloa koko purupussi läpi ja poistaa ne tikut, aika vaarallisia tuommoiset jos hamsteri sattuu poskipussiin laittamaan!  :kieli
En kyllä enää ikinä osta kyseistä purua  :<

Tässä vielä kuva valaisemaan tilannetta:


13
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Uudet tulokkaat
« : 09.09.09 - klo:19:45 »
^Kiitos  :)

14
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Uudet tulokkaat
« : 09.09.09 - klo:13:04 »
Nuutti-talvikko kotiutui maanantaina  :lov
(Kuvat on vähän huonoja, laitan parempia kunhan saan otettua)
15
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Virikkeet
« : 07.09.09 - klo:16:39 »
Viikonloppuna tuli väsättyä pajutunneli ja kulmataso  :)


Sivuja: [1] 2