Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Syyris

Sivuja: 1 ... 4 5 [6]
76
Hihih.. Kokoajan tässä jotain tyhmiä kysymässä.. Mutta toivottavasti saisin tähän vielä vastauksen.

Jos myyn siellä tavaroita, mitä kirjoitan niiden hintalappuun yhteystiedoksi? Tai siis jos kirjoitan nimeni, osoitteeni jne niin miten saan tavaroiden rahat itselleni?

 :huh

77
Lainaus käyttäjältä: "Aya"
Yleensä näyttelypaikalla on myyntipöytä johon voi tuoda vapaasti omia tavaroitaan ja eläimiä myyntiin, laitat vaan myytäviin tavaroihin hinnat ja yhteystietosi näkyville (ellet aio koko aikaa päivystää vieressä). Eli et siis tarvitse omaa pöytää eikä myytävistä tavaroistakaan tarvitse sen kummemmin ilmoitella.

Näyttelypaikalta löytyy tuoleja joissa voi istuskella ja seurata arvosteluja, ei siis tarvitse ottaa omaa tuolia mukaan.

Kiitos taaskin tiedoista. :D :mrgreen:

78
Mutta olisi vielä pienoinen kysymys..

Tuolla nurkissa pyörii hyväkuntoisia ja ehjiä hamsun tavaroita, kuten juoksupyöriä, virikkeitä ja sen semmoista. Ja kaikki tavarat ovat kuin uusia. Haluaisin myydä niitä tuolla näyttelyssä.

Missä myyn niitä?
Pitääkö mukana olla joku myyntipöytä?
Mistä ilmoitan kaikille että myyn tavaroita?

------------------------------------------

Ja toisesta asiasta..

Pitääkö näyttelyyn ottaa joku penkki mukaan, jossa voi istua?
Vai missä siellä ollaan?

79
Lainaus käyttäjältä: "Aya"
Ainakin paikalla yleensä on ollut puffetti ja vähän veikkaisin, että on nyttenkin. Sieltä voi sitten ostaa syötävää ja juotavaa itselleen. En tiedä onko paikalla tällä kertaa mitään eläinkauppaa, mutta ainakin paikan päällä voi jokainen myydä omia tavaroitaan, ja usein sieltä on löytynyt asumuksia, virikkeitä ja jopa ruokiakin hamsuille :) Eli ehdottomasti kannattaa varata hieman rahaa heräteostosten varalle!

Kiitos. :)

80
Minäkin olen tulossa tuonne Kaijonharjulla pidettävään näyttelyyn. Sinne on ilmoitettu minun syrkkini, joka on oikealta nimeltään Arctican Kielo eli "Fiina".
Ilmoitauduttiin jo hyvissä ajoin. Ei oo viel tullu postissa näyttelykirjettä. Se tulee kai n. viikon päästä.

Jännittää vähäsen, miten Fiinuska pärjää. Kun se on sen eka näyttely. Kävin ostamassa Oulun Lilzoosta hyvän kokosen näyttelyboksin jo kuukausi sitten. Mutta meni siihenkin 13€..

Tietääkö kukaan että myydäänlö näyttelypaikalla mitään? mm. jyrsijöille jotain tai ihmisille? Jotain jyrsijäkamaa tai ruokaa?

 :sydan

Sivuja: 1 ... 4 5 [6]