Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Mileia

Sivuja: 1 [2]
16
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikaspäiväkirjat 5
« : 30.07.15 - klo:09:48 »
Meillä on pistetty tilaukseen ihania lemmikkihamstereita  :icon_lol: Niitä tulee käsittelemään perheen kolme omaa lasta ja varmaan vähintään saman verran naapureiden lapsia... Tulee ainakin hyvin kesytettyjä ja innolla ruokittuja poikasia.

17
Voidaan me toki hoitaa se virallisen hamsterituomarinkin assarointi, jos tarvetta on! Onpahan tekemistä päivän ajaksi ja 8€ varmasti onnistuisi tuhlata puffaan  :peukku:

18
Ilmoittauduttu  :icon_smile: Pihla voisi tykätä assaroida sulle.

19
Meidän lähimmässä eläinkaupassa käytiin lasten kanssa katselemassa hamstereita, mutta etukäteen jo selitin, että sieltä ei missään nimessä eläintä osteta. Kysäisin, niin hamsterit olivat Ruotsista, eläintukusta siis. Niinpä etsiskelin aikani ja lopulta saimme varattua poikasen kasvattajalta ja odottelimme sitä kuukauden verran. Kyllä kannatti ja lapsikin ymmärsi hyvin ja jaksoi odottaa lemmikkiä. Se on tietysti eri asia, jos eläinkaupasta löytyy kasvattajalta kotoisin oleva paperillinen hamsu. Sellaisen voisin ostaa jos ei suoraan kasvattajilta millään tuntuisi löytyvän.

20
Assistentiksi lyhytkarvaisille, Tiina Jaakola-Siimes  :icon_smile:

21
Tiina Jaakola-Siimes ilmoittautuu assariksi Satu Karjalaiselle eli pk syyrialaiset  :icon_smile:

22
Viesti lähetetty  :icon_smile:

23
^ Voipiolla että se vahvistusviesti on hypännyt roskapostin puoleen?  :icon_smile: Sitä ainakin itselläni on tupannu käymään.

Ei, ei löytynyt roskapostistakaan. Mielestäni sähköpostiosoite oli ihan oikein, kun tarkastin tiedot ennen lähettämistä. Voisikohan joku tarkastaa, tuliko se ilmoittautuminen ollenkaan perille?

Niin, tai siis tuleeko tuosta sähköisestä ilmoittautumisesta siis jokin automaattiviesti perille tulosta, vai tarkoitetaanko vahvistusviestillä myöhemmin manuaalisesti lähetettävää viestiä, jolloin sen ei olisi pitänytkään tulla vielä?

24
Hamsu ilmoitettu ja tulossa näyttelyyn 7,5 vuoden tauon jälkeen!  :hyper: Paitsi että olisiko sen vahvistusviestin pitänyt tulla heti sähköpostiin? Päivällä ilmoitettu eikä ole kyllä vieläkään tullut viestiä. Kyllä se ilmoittautuminen silti meni mielestäni loppuun asti ja siinä luki että lähetetty. Maksoinkin heti.

25
Täällä 33-vuotias uusiohamsteriharrastaja. Eli lapsena ja nuorena oli syrkkejä ja muitakin jyrsijöitä, mutta perheen perustamisen myötä hamsterit jäivät. Nyt 7 vuoden jälkeen takaisin harrastuksen pariin, meilläkin niin että tytölle hankittiin oma syrkki. Minä sitä kyllä tahdoin ihan yhtä paljon ja innoissani olen, mutta lapsen innostus on hyvä lisäsyy  :icon_cheesygrin: Nyt vain odotellaan kevään näyttelyitä, että pääsee taas siihenkin harrastuksen puoleen takaisin!  :icon_lol:

26
Kasvatus ja genetiikka / Re: Kasvattajien tiloja
« : 09.10.07 - klo:16:42 »
^Näyttävät nuo hyllyt suunnilleen samanlaisilta kuin meidän hamsuhylly. Se on Ikeasta ostettu joku Ivar tms. niminen puuhylly, joka oli vieläpä tosi halpa. Yksi lisähylly siihen piti ostaa niin tuli tuollainen kätevä 5-tasoinen, johon mahtuu meillä suurin osa dunista ja isot häkit. Lisäksi meillä on yksi iso lasiterra pöydällä ja sen päällä vielä yksi duna.

Niin ja erillisessä huoneessa ovat meillä hamsterit ja kani. Kyseessä on työhuoneemme, jossa on eläinten lisäksi myös kaksi työpöytää ja tietokoneet  :S

27
Noin, sainpas ilmot laitettua. Ihan pari hamsua vaan tulee mukaan ja vain toisena päivänä, mutta osallistutaan sentään vähän  ;)

28
Keskustelua näyttelyistä / Re: Näyttely 23.9.
« : 26.09.07 - klo:14:32 »
Annina: kiitoksia vain Pihlankin puolesta, onhan tuo maailman ihanin, tottakai  :lov

Muita näyttelytettäviä mulla ei sitten ollutkaan, kun en jaksanut edes sitä yhtä veteraania ilmoittaa  xD Mut jospa vaikka sitten lemmikkimessuille tuotais jo ihan hamstereitakin...

29
Keskustelua näyttelyistä / Re: Näyttely 23.9.
« : 18.09.07 - klo:21:59 »
Ilmeisesti olen tulossa ihan vain käymään näyttelypaikalle jossain välissä, tapaamaan tuttuja ja esittelemään meidän pikkuneidin  :) Tällä kertaa siis kokonaan ilman hamsuja, kun en jaksanut ilmoittaa edes sitä veteraania, jota ajattelin...  Tai ei sentään ihan kokonaan ilman hamsuja, kun tarkoituksena olisi tuoda sinne myyntiin yksi syyrisnaaras, josta kiinnostuneet voivat katsoa kuvan ja tietoja kotisivuiltamme  ;)

30
Kasvatus ja genetiikka / Re: Poikanen lemmikkikotiin
« : 25.07.07 - klo:20:19 »
Mieluiten myyn poikasia juuri lemmikkikoteihin. Siellähän ne saavat useimmiten jakamattoman huomion ja parhaan hoidon, se on minulle kasvattajana kaikkein tärkeintä  :) Jalostuskäyttöön jää itselle jätettävä poikanen, ja se riittää. Ei samaa sukua nyt sen enempää tarvitse lisäännyttääkään. Myyn kyllä myös kasvattajille, jos he hamsterille hyvän kodin tarjoavat. Käytännössä tietenkin toimii tuo, että varausjärjestyksessä ostajat saavat pennut valita, mutta monesti autan luonteen ja muun perusteella valitsemaan perheelle sopivimman lemmikin, jos he itse eivät osaa tai tahdo päättää.

Jos hamsterissa olisi jokin terveydellinen vika tai suvussa ollut jotain, niin totta kai siitä pitää ostajaehdokkaille kertoa. Itsekin tosin uskon tuohon, ettei jotenkin sairaita eläimiä edes myydä eteenpäin. Itselleni ainakin jätin kotiin koko elämäkseen pennun, jolla oli napatyrä. Se eli hyvän ja pitkän elämän siitä huolimatta lemmikkinä, mutta en mä sitä myydä voinut. Pennun senhetkisestä ulkomuodosta olen yleensä myös antanut jonkinlaisen arvion ihan lemmikkiäkin hakeville, onhan se sinänsä kiva varmaan tietää vaikkei koskaan mitään näyttelyitä ajattelisikaan.

Sivuja: 1 [2]