Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - windi

Sivuja: 1 2 [3]
31
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Juoksupallo
« : 28.11.07 - klo:21:20 »
Lainaus käyttäjältä: "nuppuska"
Osa juoksupalloista on umpinaisia ja osa ei.Tai meillä on ainakin siinä semmoinen aukko.Annan hamsterin ihan vapaanakin nuuskia paikkoja.

Tottakai siinä on aukko, mistä muualta sinne mennään?? Mutta siihen aukkoon laitetaan juoksemisen ajaksi luukku, ihan jo hamsterin turvallisuuden kannalta. Vai miltäköhän hamsterista tuntuu tippua ulos sieltä kesken vauhdin...?

Mulla oli syrkkien kanssa sama juttu kun mitä *en muista nimimerkkiä* kertoi, hamsut siis meni palloon ihan itse ja mielellään, palloilivat aikansa, pysähtyivät välillä pesemään ja matka jatkui taas. Eikä niitä yleensä meinannut saada sieltä edes ulos.

32
Keskustelua näyttelyistä / Re: L1-keskustelu
« : 30.07.07 - klo:20:58 »
Lainaus käyttäjältä: "Vili"


No minä olen melko varma että meidän hamsu sen "maininnan" saisi...
Eläin kauppa hamsuilla on kyllä ihan yht mahdollista suorittaa se !
Mist mein hamsu ostettiin semmotteest eläinkaupasta niin siä niit kaikkii eläimii on käsitelty paljon ja on tosi kilttejä...!
Kyl eläinkaupaskin on nättejä hamsuja kuten meidän Vili on niin nätti...!

Edelleenkin, ei sitä voi suorittaa vaan tuomari antaa L1-maininnan jos on antaakseen ;)
Kuten sanottu, toki eläinkauppahamsuilla on yhtälainen mahdollisuus se saada. Siihen ei vain hamsterin kiltteys ja käsiteltävyys vaikuta ihan niin paljoa kuin jalostuskelpoisuus, eli turkin, värin, rakenteen ym on oltava hyvät. (Korjatkaa joku jos ihan omiani höpäjän...)
Eikä kukaan ole väittänytkään että eläinkaupan hamsterit olis jotenkin rumia tms.

Sivuja: 1 2 [3]