Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - melillan

Sivuja: [1]
1
Näyttelykutsussa:
Katselmusluokat: 1 €/eläin
Mikä luokka on tuo katselmusluokka ja keille se on tarkoitettu?

2
Keskustelua näyttelyistä / Re: 9.3.2008 Tampere
« : 07.03.08 - klo:10:22 »
Osaisiko kukaan arvioida, mihin saakka näyttely kestää noin kutakuinkin..? Millainen aikataulu ylipäätään on näyttelypäivinä?
Kiitos kiitos, jos joku ehtii vastaamaan.
t.vain pari kertaa näyttelyissä piipahtanut  :oops:

3
Ihan sama  :haha Meilläkin putsaa nurkan puruista ja tönää kasvavaan pesänurkkaukseensa!

4
Onkos teidän kantavien emojen touhut muuttuneet paljon odotusaikana?
Rauhoittuuko emo, vai touhuaako enemmän?

Minulla on (ehkä) kantavana mussukkani, jonka laskettu aika olisi ensi lauantaina 1.3. Se on alkanut ihan hassuun päivärytmiin: on hyvin touhukas aamupäivisin! Mikä tietysti on sinänsä hauskaa, sillä ehdin puuhastella sen kanssa ja katsella touhuja. Ja touhut on melkoisia voimannäytöksiä: tuntuu, että tyttöseni haluaa laittaa terraarionsa aina uuteen uskoon: nostelee ruokakippoansa, kiipeilee mahdottomasti puunoksilla, siirtelee vessanurkkaustaan, tekee onkaloita ja polkuja jne. ja neidillä on tilaa uudelleen järjestettäväksi, sillä hän asustelee metrin levyisessä terraariossa..
Haluaisin kysyä, että onko teistä tämä normaalia kantavan emohamsterin touhuilua, vai onkohan jostain muusta "kevätsiivouksesta" kysymys  :D

5
Harmi jos hyvät ideat jää toteuttamatta, koska niistä on suurta vaivaa  :(

Luulin, että "dvd-idea" sais innokasta palautetta (heh)  :oops:
Ajattelin, että tällaiseen projektiin vois saada mukaan esim. jonkun lemmikki-lehden (koirarotujen esittelydvd:issä mukana Koiramme-lehti..) ilmeisesti sponsoroimassa ja antamassa mahdollisuudet rahallisesti.
Jeeps.
Onhan tietoa netissä ihan kivasti. Varmaan melkein kaikki osaa tänä päivänä hakea tietoa sieltä. Tollaisen dvd:n katsominen porukalla vois vaan omalla tavallaan olla innostavaa (ja katsojat sais oikeaa informaatiota)  :grin

6
Yleistä hamsterikeskustelua / Hamstereista uusi DVD ?!
« : 21.02.08 - klo:13:30 »
Katsoin tuossa millainen "valikoima" kirjastossa (Tampereen) on tietovideoita koskien hamstereita ja jyrsijöitä. Löysin 2 videota:

Lemmikkikanava: kasetti eläinten ystäville  ja
Pienjyrsijän hoito

En tiedä koska nuo on tehty, mutta veikkaisin 80-lukua tai korkeintaan 90-l alkua. Tästä päätellen voinette kuvitella, että materiaali on hieman "koomillista" (kritisoimatta sen enempää sisältöä, mutta aikaefekti vaikuttaa  ;)  ) Videoiden sisällöstä kuitenkin sen verran, että ensiksi mainitussa videossa neuvotaan mm. että lapsi voi herättää "ihan hyvin" hamsterin kotiin tullessaan n. klo 14. Jälkimmäisessä videossa pk hamsteri tallusti lattialla kissojen seassa yhden kissan lopulta napatessa hamsterin karvoistaan suuhunsa. Tähän omistaja naurahti, että kissa kokee hamsterin olevan kait kissanpoikanen (!). Muutenkin koen, että hamstereista annettu tieto on hieman puutteellista ja onhan harrastus mennyt näinä vuosina paljon eteenpäinkin. Videoissa hamstereista ei saa niin ihanaa ja kiinnostavaa kuvaa, kuin koko totuus tästä harrastuksesta on  :)

Tuumasin, että uusi tietodvd olisi paikallaan! Olisi hienoa saada harrastuksen koko kirjo esille positiivisesti ja kuitenkin oikeaa tietoa sisältäen. Harva hanstereista kiinnostunut (mutta ei harrastaja) tietääkään, kuinka monia hamsterirotuja ja kauniita turkin värejä ja muunnoksia tänä päivänä on. Tällainen mielenkiintoinen dvd, joka löytyisi kirjakaupoista, eläinkaupoista - ja kirjastosta, voisi lisätä uusia innokkaita harrastajia joukkoomme.

Olisitteko hallitusihmiset taikka kokeneet kasvattajat innokkaita tällaiseen projektiin? Ja mitä mieltä te muut harrastajat ootte?  :)

Sivuja: [1]