Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - vaibbagorilla

Sivuja: [1]
1
Mä olin täys hirviö pienenä;

- miniduna syyrialaisella ._.
- liian pieni juoksupyörä
- muovinen koppi
- pesävanua (tajusin onneks lopettaa sen käytö jo ekan kerra jälkee)
- herättelin joskus päivisinki

Onneks nyt iän myötä on myös vähä järkeäki tullu, osaa kyl hävettää mite sitä pienenä on osannu olla nii tyhmä.  :(

2
Itse keksin yleensä hamsujen nimet joistan ruoka aineista/mausteista, en ole oikein koskaan perustanut oikeista "ihmisten" nimistä hamsuilla, muutenkin ns."normaalit" nimet hamsuilla ovat mielestäni tylsiä.
Muutenkin nimen täytyy minusta olla erottuvainen, ettei ihan heti naapurista löydy saman nimistä lemmikkiä.

Sipuli on pelkkä Sipuli, ei ole mitään ihmeellisempiä härpäkkeitä nimeen lisäilty. Ja idea tähän nimeen lähti siitä, kun ystäväni kanssa mietiskeltiin uutta nimeä hänen omalle tyttö syrkilleen, samalla itselleni pälkähti mieleen, että sitten joskus kun syyrialaisia poikia meille tulee, on yhden nimi varmasti Sipuli.

Sopuli on myöskin aivan pelkkä Sopuli, ja idea hänen nimeensä lähti Sipulista, koska nämä 2 ovat samasta pesueesta, oli veljesten nimien oltava saman kaltaisia, ja Sopuli oli aivan ensimmäinen nimi joka pälkähti mieleen Sipulista.

Taunon nimi on peräisin serkultani, joka on myöskin Tauno. Enpä oikeastaan mitään erityistä syytä tälle nimelle osaa sanoa, aika perinteinenhän nimi on, mutta kyllä se vielä menee.

ja pois nukkuneiden nimistä vielä.

Piparin nimi oli alkujaan Pipsa, mutta lopulta nimi muotoutui pelkäksi Pipariksi.
Artun nimestä en myöskään sano sen enempää mistä idea lähti, jostain piti nopsaan keksiä nimet, ja tuloksena tuli veljekset Tauno ja Arttu.  :)

3
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Juomapullonkiinnitys apua!
« : 10.09.08 - klo:15:34 »
Lainaus käyttäjältä: "Minski"
Ja muistanko ihan väärin, jos väitän, että "ennen vanhaan" minidunissakin oli semmoset reiät kyllä, mutta uusimmissa ei enää ole ?
muistat aivan oikein, itselläni pari vanhaa minidunaa ja niissä on pulloille reijät, mutta mitä näitä uusia malleja olen katsellut, olen huomannut ettei niissä ole pulloille reikiä, joka vaikuttaa suuresti niiden käytännöllisyyteen..

4
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Hyviä eläinkauppoja-lista
« : 06.08.08 - klo:17:25 »
no lähinnä on iisalmen musti ja mirri, aivan hyvä palvelu siellä on ja tilat on ihan ok, turussa karvakorvat on minusta ihan jees ;)
ennen kiuruvedellä oli sellainen liike josta ostin ekan hamsuni, ja siellä annettiin paperit mukaan, mutta ne paperit ei olleet sen hamsun, koska minun ostamani hamsu oli naaras ja papereissa väitettiin että se olisi uros..  :pihalla: että justii  :kieli

5
Minulla on aina ollut sillai et kun hamsu kuolee, niin siinä pitää olla se 'suruaika' ja siihen menee se oma aikansa, mutta nopsasti sanottuna yleensä 2 vk;n jälkeen pystyn ottamaan uuden hamsterin, joskus voi mennä pitempäänkin. Eli yleensä suren sen suurimman surun ja kun olo alkaa helpottumaan niin pystyn ottamaan uuden hamsun. ;)
Ainakin itseni mielestä on aika hätiköityä ostaa heti uusi hamsteri kun entinen kuolee, mutta se on ihan mielipide asia, miten ihminen tykkää.  :)

6
hmmhh vaikea sanoa, sillä en oikein edes tiedä että mistä tämä hamsteri innostukseni on lähtöisin, jostain vain sain päähäni että haluan hamsterin.. katsoin netistä sitten tietoa, yms lueskelin kirjoja.. ja sitten -04 jouluna sain ensimmäisen hamsterini..  8-) siitä lähtien olen hamstereita alkanut 'haalia' ;)

7
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Hamsun synttärit!
« : 11.01.08 - klo:18:10 »
Sopuli: 9.9.-06 (nyt: 1v)
Sipuli: 9.9.-06 (nyt: 1v)
Taunon syntymäpäivää en tarkalleen tiedä, mutta luulen että sen syntymäpäivä on joskus kesän aikoihin.. mutta Tauno on jtn 1v.

8
aivan ekan hamsterini sain 10v. -04 jouluna.
Ekaksi, kun ehdotin äidilleni hamsterista niin vastaus oli jyrkkä ei, vaan kun kerroin kaikkea hamstereista, jankkasin, ja jankkasin, opiskelin ahkerasti, niin vihdoin äitini alkoi heltyä, hän sanoi miettivänsä asiaa, sitten äiti antoi vihdoin luvan kun sanoin että:'voin itse maksaa, otetaan vaikka minun tililtäni rahaa!' ja näin äiti alkoi jo vihdoin höltyä. Noh seuraavana päivänä kävimme katsomassa eläinkaupassa hamstereita, mukaani sitten lähti oikein terhakas syrkki neiti; Pipari. : ) Noh sitten parin ja puolen vuoden päästä Pipari kuoli, ja olin melko pitkään ilman hamsteria, se alkoi kalvaa minua, ja sitten ystäväni kertoi että hänen tutuillaan olisi roborovskeja myytävänä, no sitten sovimme että milloin tulisin hakemaan pojat kotiin, tähänkin äiti suostui siksi että robot maksoivat 1kpl/5e ;> (maksoin itse)

Pian parhaan ystäväni hamsteri kuoli, ja hän pyysi minut mukaan katsomaan uutta hamsteria, no eläinkaupassa oli aivan ihanat syrkkiveljekset, ne oli niin halvalla saatavana, koska eläinkauppa oli lopettamassa toimintaa, no tietenkin minuun iski 'syrkkikuume', soitin äidilleni ja kerroin että mukaan lähtee 2 hamsteria, terra ja yms terran tavarat, vain 20 e! ;> ja nyt mulla oli 4 hamsua jonku aikaa, mut roboista toine tappo veljensä. :'( mut onhan mulla nyt noita vielä 3 jäljellä.. ja ehkä lisää tulossa...  :lov

Sivuja: [1]