Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tawu

Sivuja: [1] 2 3 4
1
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Uudet tulokkaat
« : 09.02.10 - klo:19:14 »
Meille on kotiutumassa tämän viikon perjantaina eläinkauppahamsu aka Veli.  :D

2
Ensiksi: Kalterieden pureminen. Sama ongelma edesmenneellä rouvalla.
Tiedän tunteen, kokeiltiin kaikkia. Mitkään karahkat tai siementikutkaan kestäneet päivää pidenpää pitämään poissa kattokaltereista.
Etikka on yksi vaihtoehto, itse en nirppanokkaisena voi elää samassa huoneessa etikan kanssa, eli olin itse se ongelma siinä vaiheessa.  :D

Mutta juu, kaikenlaistahan siinä välissäkin oli.. Sitten äitini keksi nerokkaasti metallilevyn. Se on siis rei'itettyä metallista tehtyä, vahvaa levyä, joka kiiinnitetään kattoon rautalangalla tai vastaavalla.


edit// Vielä kuva:

3
Niin, aihe taitaa jo kertoa kaiken. (Ja taaskin jos on jo olemassa, anteeksi. En minä sokea olento löytänyt sitä haku juttua)

Mutta juu. Mitä mieltä olette siitä, että jotkut "kasvattavat" eli tekevät hamstereillaan poikasia, ja vievät sitten lähikauppaan myytäviksi, kun tila ei riitä.

Mä olen omalta osaltani lopen uupunut tällaiseen ja mua raivostuttaa myös eläinkauppojen astutuksen. Liian sisäsiittoista, ynh.  :kieli

4
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Hamsterit ja lomailu
« : 04.04.09 - klo:11:07 »
Itse olen jättänyt 1-3 päiväksi yksin kotiin, tietenkin laittanut pullon täyteen juuri ennen lähtöä ja varannut paljon ruokaa (ainakin 2 kuppia).

Olimme 2 viikkoa Italiassa viime kesänä, ja hamsutin jäi tänne Suomeen. Hoitopaikaksi löytdettiin Faunatar, jonne sitten pikkuinen vietiin. Hyvin oli viihtynyt, ihan kunnossa oli kun tultiin takaisin ja plussana oli että hinta oli aika alhainen (3,50 e päivältä). Pidin myös paljon kun myyjä antoi minun ensin katsella sitä "takahuonetta", ja kysyi mihin halusin hamsun häkin tulevan. Oikein hyvää palvelua, 10 pistettä.

Suosittelen jos lähdette yli viikon reissulle, viekää hamsunne Faunattareen hoitoon jos on tilaa. Ja kyllä jokin muukin eläinkauppa käy, kunhan näyttäisi että myytävilläkin eläimillä olisi asiat kunnossa. :peukku:

5
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Hamsun synttärit!
« : 20.02.09 - klo:11:20 »
Siinähän tuo meni 1 vuosi. On muutaman kuukauden päässä joulusta, niin jätimme viimeksi isommat lahjat joululle. Jyvätikkuja ja hammasharjoja (puruleluja joita rakastaa) sai.  :)

Neiti siis tänävuonna 1.10 täyttää 2 vuotta.

Sitä ehkä suuremmin juhlimme, onhan se jo mukava ikä.

6
Nyt Tammikuun puolessavälissä liityin, ja jässäriä & Helmikuun poskaria odottelen.  :D

7
Kasvatus ja genetiikka / Re: Hamsteripulina nro 5.
« : 24.01.09 - klo:15:26 »
Tää ei varmaan tänne kuulu, mut mites muuten noitten poikasten kanssa, et montaks kilpparii tai vkkk:ta voi syntyy yhteen poikueeseen, jos ne kaikki ovat kerta tyttöjä?

Sitten mua askarruttaa myös sekin, että millä kaikilla ne saa astuttaa, kun tuolta genetiikasta en nyt vilkaisemalla ainakaan löytänyt.  :huh

8
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Juoksupallo
« : 23.01.09 - klo:21:36 »
Itse asiassa se ei ole yhtään sen pienempi kuin juoksupyöränsä, joka on 23 cm halkasijaltaan.  :|

9
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Juoksupallo
« : 23.01.09 - klo:21:25 »
^ onhan niille, mutta harvoin näkee. Ja ainakin se yksi minkä minä näin oli törkeen kallis, ja aika pieni. Koiranpentu aitaus.

Tässä pari kuvaa meitin rouvasta siellä pallossa (mukavat oltavat, vaikka pesupuuhiin ryhdyttiinkin)

Emmä haluu nyt paparatzia!
Haa, mä lähenki nyt tästä asioille, ettet sä ehi kuvata mua!

http://http://i554.photobucket.com/albums/jj412/Tawu/20090123_6.jpg

Höpsö rouvasein.  :D

10
No ihanvaan semmoinen PUUTU kulmamökki.

Ei nyt ole kuvaah, mutta semmoineen oranssi. Kaikki varmasti ovat nähneet eläinkaupoissa. Hiirikodon nimellä kulmamökki siis. Aika suuri sinänsä, siis kokoa on.
  :angel

11
En kai ole koskaan katsonut kellosta tarkasti, mutta maybe 30 min ?

Ko nää on ne vaiheet:

* Otan sen hamsuttimen poijes ja tyhjennään dunan.
* Kannan sen vessaan, ettei se sotkisi niin pahasti, kun lastaa  puruja roskapussiin.
* Sitten purut pois, ja vähän heinää sunmuuta muitoksi.
* Huuhtelen & kuivaan dunan Silpun pyyhkeellä (vanha käsipyyhe).
* Suihkutan puhdistusaineen & levitän sen vessapaperilla.
* Kannan dunan takaisin olkkariin, ja pesen sitten kaikki tarvikkeet (juomapullon, juoksupyörän, ruokakupit, muut virikkeet esim. sählypallon).
* Levittelen uudet purut & kalustan dunan.

Siinäpä se, ja kaikki hujahti noin 30 minuutissa !  :grin

12
Kasvatus ja genetiikka / Re: Talvikoiden kasvatuksesta
« : 18.01.09 - klo:13:54 »
Mä ajattelin kokeilla, että jos roboja saisin niin sitten niitä "keräilisin" ja sitten vähän myöhemmin kokeilisin teettää yhdet poikaset. En minä kasvattamaan ala-ikäisenä, ja kun huone on onnettoman pieni, äiti ei ole halukas pitämään montaa eläintä yhtäaikaa, ja minun täytyy hoitaa kuiteski koulu & muut harrastukset joihin kuuluvat viulunsoitto.

Kyllä sekin on työtä toki, mutta Hamsu-98, jos haluat kokeilla suosittelisin tutustumaan joihinkin lähellä asuviin kasvattajiin, jotka tarpeen tullen voivat tulla auttamaan astutuksessa sun muissa poikasten teettämis jutskissa.  :)

13
Kasvatus ja genetiikka / Re: Kasvattajien tiloja
« : 18.01.09 - klo:13:12 »
Mä vaan sit mietin, et jos joku myis joskus (vink vink) noita flättejä ko ei taho löytyä sitte mistään.

Mistä ootte ne ostanu?

14
Asuminen ja tarvikkeet / Re: Juoksupallo
« : 18.01.09 - klo:12:49 »
^ Hei kuule, juoksupallot eivät kaikki ole ahtaita & inhottavia. Jotkuthan käyttää ihan jokapäivä juoksupalloa häkissä tai dunassa, telineellistä juoksupalloa siis.

Mutta kyllä ainakin meillä on viihtynyt hyvin, se ei nykyään enää mene niihin niin kiellettyihin paikkoihin kuten esim. telkkarin taakse, vaikka vapaana ilman palloakin olisi.

15
Keskustelua näyttelyistä / Re: Lasten lemmikkiluokka
« : 17.01.09 - klo:12:51 »
Mä olin nyt viimetteeks - ekaa kertaa - lasten lemmikkiluokassa, ja osallistuja määrä oli 3 hamsua, koska yksi ei tullut. Muuten ihan hyvä, mut lähes kaikille hamsuille samanlainen arvostelu.  :S

Sivuja: [1] 2 3 4