Viestit - hamsterihullu2

Niin, siellä on se Etelä-Pohjanmaan jyrsijäyhdistys. Mutta jos tarkoitat virallisia näyttelyitä, niin niitä ei ole melkeinpä koskaan.

Jotkut on sanonu marsuiksi ja rotiksi, ei oikein mitään ihmeellistä. Mun mummo (80 vuotias) kun näki mun hamsterit alko puhumaan kuinka ihania ne on ja se halus itekki hamsuja :D
Jälkeenpäin kyseli kuinka hyvin näyttelyt on mennyt ja haluaisi itsekin tulla joskus katsomaan. xD

Yleistä hamsterikeskustelua / Hamsterini sukupaperit
« : 23.11.16 - klo:09:11 »
Hei!
Ostin Jurvan näyttelystä (13.8) kaksi uros Campbellia. Kasvattaja lupasi lähettää sähköpostissa sukupaperit, muttei ole vieläkään kuulunut. En nyt muista kasvattajan nimeäkään..
Muistaisko joku myyneensä kaksi uros Campbellia, väreissä vaaleansininen ja argente?