Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - MirrorsEdge

Sivuja: [1]
1
Minä en ole vielä päässyt kolmeenkymmeneen, mutta olen siinä asiassa samaa mieltä Verden kanssa, että hamsteri on kyllä lapsettomalle pariskunnalle (tai yksinasuvalle) erittäin mielekäs lemmikki.

Ei tarvitse potea huonoa omaatuntoa siitä että on päivät töissä, kun hämäräaktiivinen hamsteri suurimmaksi osaksi lepäilee päivällä ja sen kanssa voi puuhastella sitten iltaisin.

Kyllä nuo pikku karvapallerot ovat vieneet sydämen niin että itse uskoisin että tulen harrastamaan hamstereita vielä pitkälle yli 30 vuotiaaksi. :)

2
Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Kuivikekysely ja -keskustelu
« : 04.03.15 - klo:11:58 »
Te jotka olette jo ehtineet kokeilemaan tuota HempRefine- hamppukuiviketta:
Oletteko käyttäneet sitä ainoana kuivikkeena asumuksessa vai sekoittaneet muuta sekaan?
Onko se hyvä vaihtoehto kääpiöhamsterille, joka tykkää kaivella?

Mulla on tällä hetkellä Mörtti Röpöä kääpiölle.
Etsiskelen sopivaa kuviketta, joka ei saisi pölistä, eikä mielellään haista kovin voimakkaasti.
Mörttiä suositeltiin, kun se ei pölise ja näin ollen ärsytä mm. hamsterin silmiä, mutta se kun on hamsulle ehkä vähän tylsää kaiveltavaa.

Mietin että olisiko tuo HempRefine kuivike parempaa näiltä osin, mutten ole uskaltanut ostaa sitä jättimäärää vielä jos onkin huonoa.  :icon_cheesygrin:

Nettisivuilla lukee, että tuloo ehkä pienempiäkin pakkauskokoja myyntiin tässä keväällä, niin viimeistään silloin voisi kokeilla.

Sivuja: [1]