Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Robo :3

Sivuja: [1] 2
1
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Jos olisit hamsteri
« : 20.05.14 - klo:13:01 »
1. Mitä lajia olisit?
- Olisin roborovski :)
2. Minkä värinen olisit?
- normaali tai laikukas.
3. Millainen olisit luonteeltasi?
- Hyvin vilkas ja kiltti. :)
4. Mikä olisi lempi puuhaasi?
- Juoksupyöräily/juoksulautailu ja  nukkuminen!
5. Mikä olisi lempi ruokasi?
- kaikki :D
6. Millaisessa asumuksessa asuisit mieluiten? terra/duna/häkki
- terraariossa.

2
- Puun palane  :icon_cheesygrin:
- Juoksulautanen
ja tänään ostan
-purua
- ehkä sellasen ''kiipeilytelineen''.

3
Mä keräilen kaikkii hamsutavaroita. On pakko ostaa, jos tulee vastaan  :icon_cheesygrin: Harmikseni en ole löytänyt oikein mitään.  :icon_frown: Tällä hetkellä vaan Hamsterikalenteri seinällä. Oon yrittäny ettii just kaikkia hamsterimukeja tai muuta sellaista pientä. Ollaan kyselty kans jotain nomination korun paloja, missä ois hamsterin kuva, mut niitäki pitäis ulkomaalta tilata.  :icon_cheesygrin: Ja joskus pienempänä olin Zhu Zhu Pets-fani, joten mulla on 3 sellasta Zhu Zhua! :icon_cheesygrin:

4
Just ne pesävanu ja valjaat..  :juuu: Onhan niitä varmaan ollut muitakin, mut ei tuu nyt mieleen.


En nyt sanoisi että se kidutusta on. HUOM! en siis tarkoita että itse suosisin tai käyttäisin juoksupalloa, mutta on hamsuja jotka oikeasti menevät palloon omasta tahdostaan. Ja kauheaahan on jos hamsu laietttaisiin väkisin palloon ja sitten naurettaisiin kuinka kovaa se juoksee. en itse näitä suosittele/käytä mutta kyllä ihmiset tekee pahempaakin kun antaa hamsterin jiosta pallossa.

^ Itse ostin meidän talvikolle juoksupallon 1-vuotis synttärilahjaksi.. En silloin tiennyt hamstereista paljoakaan... Mutta nyt se on minulle suuri apu!  :yes:  Tuo meidän Willy joka on aikas vikkelä ja arka, joten sitä ei voi kauheasti nostella yms.., niin sen voi laittaa pallon sisään ja kulettaa se sen sisällä vaikka puuhalaatikkoon. Ne rakastaa pallossa olemista  :icon_cheesygrin: Heti jos se näkee pallon, se hypää sen sisään. Toivottavasti tajusitte mitä tarkoitin. En siis juoksuta niitä pallossa, vaan laitan ne pallon sisään, en edes sulje luukkua. Nostelen niitä puuhalaatikosta takaisin kotiin sillä yms. Tai Willyä. Ne tykkää matkustaa siinä..  :yes:  :icon_cheesygrin:

5
Ajattelin eka, et kun siivoon mini dunan, et kestää n. 15min. Katoinki kelloo nii oli kestäny yli puol tuntii.. Niin mukavasti aika kuluu.  :yes:

Mut joo. Yleensä se puol tuntii kestää, ehkä vähän ylikin. (Terrankin siivouksessa :mhappy:)

6
Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Hamsteriaiheinen ostoslista
« : 23.02.14 - klo:18:06 »
Mulla taitaa vain olla ostoslistalla:

-juoksulautanen

No, eipä itseasiassa muuta!  :icon_cheesygrin:

7
Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Hamsteri omassa huoneessa
« : 23.02.14 - klo:18:03 »
Mulla 2 hamsua omassa huoneessa. Ei ne muuten metelöi, paitsi kun ne juoksee juoksulautasessa. Ja siitäkään kova ääni ei tule.  :no: Vanhemmat kyllä valittaa sitä ääntä mitä niiden juoksulautasista lähtee, vaikka nukkuvat jonkin matkan päässä huoneestani.  :icon_cheesygrin: En kai minä sitten niin herkkäuninen olekkaan.. Tai sitten olen vain tottunut.  :yes:

8
Hmm.. Viimeksi ostin maapähkinöitä ja johanneksenleipäpuupaloja.  :yes:

9
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Jos olisit hamsteri
« : 23.02.14 - klo:10:59 »

1. Eiköhän se joku robo ois :icon_redface:
2. Normaali
3. Vikkelä ja kiltti
4. Hamstraaminen ja juoksupyörän pyrittäminen :yes:
5. Kaikki tuoreruoka ja pähnät..
6. Dunassa tai terraariossa!

11
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Tukku
« : 23.02.14 - klo:10:50 »
Meillä talvikko ja robo tullu tukusta. Talvikko ainakin tuolta imazosta. Talvikko on kohta 2v ja heti tultuaan oli käsikesy ja aina ollut terve. :yes:

Robo on tosi kiltti ja käsikesy myös. Nyt kun täytti 10kk, niin pari päivää sitten huomasin mahassa patin..  :icon_rolleyes: Toivottavasti ei kasvain!  :icon_neutral:

12
Meidän talvikko on nyt n. 1½v. Huomaa kyllä että jo nyt on vähän ''höperö''.. Siis juoksentelee kovaa ja on muuten iha ok , mutta sillä oli vähän aikaa sitten silmätulehdus..(silmä oli muurautunut ihan kiinni) johtuneekohan vanhuudesta ? Ja on alkanut puremaan paljon! Ennenkin aina napsas jos sormen laitto suun eteen, mutta nyt kun ottaa kädelle joka kerta pitää purra ja kovasti!  :icon_lol: Venla on myös vaihtanut nukkumapaikkaa vieneen laatikkoon josta se on nakertanut pohjan irti.. Se ei siis enää ole nukkunuut vähään aikaan mökissään. Laatikossa ruokakuppi ja luukku aitaukseen on kätevästi lähellä, toisinkuin mökki on toisessa päässä häkkiä. Ei enää juokse juoksupyörässäänkään samallailla kuin ennen spurttaili. Tämä tosin normaalia hamsun vanhenemisessa :3
Venla laahustelee häkissään ja oon huomannu et kyllä painoakin on tullu lisää ja paljon! (ei kyllä johdu vanhenemisesta juurikaan..) Mutta eihän Venla muuten niin vanha ole ! :D Vähän vaa muuttunu nuoruusajoiltaan:3

13
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Hamsterien esittelyjä
« : 16.10.13 - klo:16:13 »
Nimi: Venla ''Vellu''
Laji: Venäjän kääpiö hamsteri talvikko
Väri: Safiiri
Syntynyt: 20.4.2012
Kasvattaja: Imazo, Ruotsi

Nimi: Rousku
Laji: Roborovski
Väri: Laikukas (mut ei siltä kauheen vaikuta.. :icon_eek:)
Syntynyt: 10.4.2013
Kasvattaja: ei tietoa, mutta Ruotsista.

14
Rousku nukkuu :) :3
Tai sit se vaan on.. taii torkkuu sillee ettei ihan nuku :D

Ethän floodaa, kiitos.

15
 ekaks lemmikiks suosittelen kuitenki syrkkiä.. :D

Sivuja: [1] 2