Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - strauss

Sivuja: [1] 2 3
1
Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Hyviä nettikauppoja
« : 21.11.13 - klo:18:03 »
Olen tuolta Petshopista tilannut nyt yhteensä kaksi kertaa. Ekalla kerralla Mörttiröpöä, jonka jo parin päivän päästä sai käydä noutamassa. Nyt kun tasan kolme viikkoa sitten tilasin 200 l Mörttiä, loofa-tunnelin ja Bunny- hamsterinruokaa, niin ei vieläkään ole tilauksesta kuulunut mitään (vaikka sieltä varastosta haenkin, sinnehhän niitten ensimmäisenä pitäisi tulla...) Eli aika lailla ärsyttää, kun mörttiä tarttis jo, että saisi häkin kunnolla siivottua... :icon_confused: Muuten ihan hyvä, ja kai ne tilaukset yleisesti ottaen on ajassaan tullut  :icon_cheesygrin:

2
Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Virikkeet 2
« : 19.09.13 - klo:19:50 »
Joo tuskin tota ainakaan missään lähimmissä eläinkaupoissa on... Mutta kiitos hirveesti, tollanen lähtee lähiaikoina varmaan tilaukseen, katotaan mitä tykkää  :icon_cheesygrin:

3
Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Virikkeet 2
« : 18.09.13 - klo:23:16 »
Kiitti, tota vois olla ihan mielenkiintosta kokeilla  :peukku: Varmaan aika samanlaista kun toi nyt käytössä oleva vessahiekka, koska pissanen hiekka kovettuu laatikkoon. Mutta tollasta varmaan pitää sitten tilata...

4
Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Virikkeet 2
« : 16.09.13 - klo:18:19 »
Mistäköhän vois hankkia jotain tollasta kaivuuhiekka/savea? Hamsu nääs tykkää kauheesti kaivaa tuolla vessalaatikossa monta kertaa päiväs ja vapaanaollessaanki, ku pidän maassa sellasta kuppia miessä on sitä kyseistä vessahiekkaa. Mutta siis jotain kunnon hiekkaa/savea, niin millasta sen pitäis olla, mistä saa ja mitä maksaa? Tärkein on varmaan nyt vaan toi et mistä semmosta sais, ei hinnalla niin välilä...

5
Kiitos taas! Lopulta saatiin se sitte ulos ja häkkiin... :peukku:

muoks. itse asiassa vieressä on tietyömaa, mutta on kyllä ollu koko sen ajan kun hamsu on ollut meillä, että en uskoisi sen vaikuttavan...

6
huoh... Tässä tuntee ittensä jo aika huonoks hamsterinomiatajaks. Nimittäin nykyään hamsu aina vapaaks päästessään menee johonkin koloon / nurkkaan kaapin tai nojatuolin alle, eikä tuöe pois vaikka mitä tekisi. Nytkin oli n. tunnin vaan nojatuolin alla, sitten kävin vaan ottamassa sen poies, mutta nyt taas kököttää kaapin takana. Onkohan silöä joku ongelmana tai käsitelty väärin tai jotain, kun on ihan erilainen kuin aikaisemmin? Ja miten saisin se tuolta ulos? Oon sitä nut tänään jo puolisentoista tuntia ootellu...

7
Oi varmaan ihana toi sun Nallekarkkis  :loov: Ja eihän toi mun siis mikään täysin sylihamsu ole, mutta paljon enemmän sinne päin kun olin ajatellutkaan. Kun aluksi olin ajatellut, että toi varmaan on lopun ikäänsäkkin enemmän vapaana ja yksin viihtyvä, eikä sekään ois haitannu, mutta onhan toi ihana  :puna:

8
Tämä on nyt sitten vielä pakko kertoa, että hamsu on nyt ihan kesyyntynyt, vapaana ollessaan tulee pienen kierroksen jälkeen kiipeilemään harva se minuutti  :jiihaa: En olis kyllä osannut tällasta odottaa.

9
Kiitti Hajime jälleen!

10
Mulla tuli vaan mieleen, että kun toi on jo aika kesy, niin uskaltaiskohan sitä päästää vapaaks huoneeseen jossain vaiheessa, niin että oisin rajannu jotkut paikat pois (esim.sängyn yms.), vai kannattaako ihan suosiolla pitää sitä vielä aitauksessa? Se siis tulee käteen jos pistän johonkin pinenmpään tilaan (tyyliin iso pahvilaatikko) ja välillä kiipeilee vapaanaollessaan jaloissa, ja häkistä voin ottaa sen kädelle kun on aluksi vähän haistellut. Sen takia vaan aattelin että tolta tuntuu kuluvan kauheen iso osa käsittelyajasta siihen karkauksen suunnittelemiseen, niin oliskohan helpompi päästää se melkein kokonaan vapaaksi? Toisaalta sitten se ei varmaan ihan heti ihmisen luo tule jos niin isoon tilaan pääsee, mutta haittaako se tässä vaiheessa tota sen tottumista?

11
Tuota meinasinkin, kiitti avusta molemmat. En tiedä mistäjlhn toi mielikuva ettei voisi olla on tullut mieleeni mutta... Paras aina varmistaa  :yes:

12
No huomiseksi pitää sitten keksiä jotain, tänäään pitää vielä kestää teippien kanssa. Mutta siis juuri näin, että aivan teipissä sitä vielä yritetään päästä vapauteen.

13
Siis onko toi creme vn yhdistelmä siis mahdollinen tai niin, kun mulle myytin sellasena hamsu. Jostain mun oäähän on vaan jääny ajatus et ei voi olla, mutta miten on oikeasti?
 :nuija:

14
Hamsteri on siis ihan hyvin kesyyntynyt ja tulee välillä häkistäkin ite kädelle, mutta pidän aitä tommosessa pahviaitauksessa, jonka oon teipannu maahan. Aluksi hamsu on ihan kiltisti, mut jossain vaiheessa alkaa mieletön teippien reipiminen ja jyrsiminen (tassut, karvat ja hampaat jää kiinni) ja joudun sen aina nostamaan pois repimästä, vaikkei se siitä yhtään pidäkkään... Sen lisäksi se ehtii yleensä jyrsiä niin ison aukon, että meinaa mahtua ulos. Aitaus itsessään on iso, mahdun itse sinne ja on n. 2-3 kertaa häkin kokonen. Mutta onko jotain ideoita tähän ongelmaan?

15
Selvä ja kiitoksia :D

Sivuja: [1] 2 3