Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - weetikki

Sivuja: [1] 2
1
^ Joo kiitos neuvoista! Me nyt kuitenkin Jennin kanssa oltiin hätäisiä ja varattiin Cumulukselta hotelli pe-su öiksi.. Lähinnä vaan huolettaa parkkipaikat että varmasti saadaan auto parkkiin kun hotellilta sanoivat että on vaan 20 paikkaa, eikä voi varata etukäteen.. Ite kun oon kova noista stressaamaan jos ei tasan tiiä mihin ollaan menossa  :pilehile:

2
Tänne oltais kovasti tulossa jos vaan työt antaa periksi! Ei kukaan sattuis osata suositella hotellia? Jos sitä kerranki jäis suosiolla hotellii ettei tuu liikaa kilometrejä yhdelle päivälle  :icon_redface:

3
Täällä vielä vähän pohditaan,  lähdetäänkö ollenkaan kun taitaa tulla tieto työvuoroista vasta ilmoittautumisten loputtua  :anksti: Toisaalta voishan sitä kai muutaman ilmota sillä pienellä ehkällä ja sit nakata ne kaverin kyytiin.. Vielä en tiedä, että onko mulla edes ketään näyttelykuntoista eläintä, mutta ehkäpä tämä tästä selvinnee!  :yes:

4
Mun käsityksen mukaan kaikille niitä vahvistuksia ei ole tullut  :pilehile:

5
Meiltä mukaan lähtee neljä syrkkiä, kolme ulkomuotoon ja kolme lemmikkiin. Myös kani lähtee kokeilemaan onneaan näin ensikertalaisena  :loov: Kovasti jänskättää miten meidän elukoiden käy kun ovat nyt saaneet nauttia kesän näyttelytauosta  :icon_smile:

6
Täältä tullaan koko poppoolla !  :jiihaa:

7
Meillä mukaan tarttui:
taas kerran uusi hamsteri  :icon_redface:
häkki
mökki x3
ruokakupit x4
pari juomapulloa
muutama pussi ruokaa
herkkutikkuja

ja sitten vielä kaiken maailman herkkujuttuja, esim. puolikas kookospähkinä jossa on jotain siemen/jyvä/pähkinä-täytettä meidän nirsolle herralle  :yes:

8
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikaspäiväkirjat 4
« : 03.06.13 - klo:13:55 »
Jep kyllä nyt vaan kävi niin että kaikki 12 nakkia ovat soopeleita ja kolme niistä nauhallisia  :sydan:

Pakko kyllä kehua mammaa nyt kovasti! Sillä on niin hieno luonne ja on niin luottavainen, että suorastaan esittelee ylpeänä poikasiaan. "Katso miten hieno mamma minä olen ja miten hienoja poikasia minulla on!". Eikä stressaa niin ollenkaan, on ihan rento ja touhukas oma itsensä  :sydan: Miten mä oon näin hienon hamsterin saanu....

Toivon tosiaan että noi poikaset saisivat edes pienen murusen tuosta emonsa luonteesta, jos eivät sitten ulkonäöllisesti miellytä niin olisi edes maailman mahtavimmat luonteet  :loov:

9
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikaspäiväkirjat 4
« : 02.06.13 - klo:16:17 »
Huhhuh, poikaset ovat nyt 4 päivää vanhoja ja pigmentit alkavat näkyä. Yhdistelmänä oli Amadeo Aamunlahja, pk creme  :sydan: Sienimuhennoslapsi, pk soopeli vn. Näyttäis aikalailla siltä että ei olis yhtään cremeä tullut ulos mutta täytyy toivoa että ees yks olis sattunut tuohon 12 nakin joukkoon.. Muutamalla soopelilla näyttäis olevan nauha  :loov:

10
Täältä kanssa innolla lähdössä! Toivotaan että meidän poppoo nyt vähän skarppais tauon aikana  :yes:

11
Meilläkin mennyt tämän vuoden puolella jo semmoset yli 300e ja olin aatellut että bensa veisi eniten mutta nyt kun rupesin miettimään niin bensan osuus näyttelymatkasta on toooodella pieni kiitos kimppakyytien!!  :woot: Tämän huomasin siis siitä että joka näyttelystä on lähtenyt 1-2 eläintä mukaan, ollaan syöty matkalla jossain kalliissa huoltoasemassa ja sitten on vielä ne näyttelymaksut.... 10e/naama bensoista tuntuu pieneltä siinä vaiheessa  :icon_lol:

Tarvikkeet tuota summaa kuitenkin eniten kasvattavat, tuntuu että oon joka toinen viikko ostamassa uutta dunaa tai hakemassa samlaa 150km päästä ikeasta :c8:

12
No Liisa Laihon voi laittaa assaroimaan lemmikkikääpiöt ja vahvasti veikkaan että Salla Vornanen auttaa siinä :)

13
Noh.. Pitkän taiuttelun jälkeen sain suostuteltua itselleni kaverin siihen sihteeröintiin niin ei tarvii koko päivää istua vaan tehdään se puoliksi. Eli Pk syrkkien sihteereiksi ilmoittautuvat Elina Laiho ja Tiia Laari. Assistenteiksi kiristettiin Jenni Mäkitalo ja Kiira Martikainen  :jiihaa:

14
Täälläkin ilmottautuu yksi erittäin kielitaitoinen ihminen, mutta sihteeröinti onkin sitte toinen juttu. Koskaan en oo sihteeröiny nii sen takia kannattais varmaan joku toinen ottaa :D mut jos ei ketään löydy niin mä tarvittaessa voin sitten.. Mutta en sitten tiiä viittiikö ulkomaalaiselle tuomarille antaa tällästä kokematonta sählääjää  :hauskaa:

15
Enää viikko!!  :jiihaa:

Sivuja: [1] 2