Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - -Titiuu-

Sivuja: [1] 2 3
1
Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Virikkeet 2
« : 08.09.13 - klo:16:02 »
^^ Meilläkin virike- ja sisustusmateriaalina käytetty olkea (heinälle itse allerginen) ja monet noista tykkäävät siinä myllätä ja katkoa korsia, jotkut  kiskoo sopivaksi muokkaamaansa olkimatskua myös pesäänsä. Ei kyllä ole mitään ongelmia havaittu.  :wassat:
Henk.koht. mielipiteeni vain, mutta miten käy, jos luonnonmateriaalitkin pitää bannata ihan vaan mahdollisten riskien takia. Mitä jää jäljelle?

2
Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Itsetehdyt asumukset
« : 22.08.13 - klo:14:12 »
^ Koitin tihrustaa kuvasta, mutta onko pleksi siis saranoilla vai kuinka tuonne pääsee käsiksi? Onko muuten vesivaneri kestänyt hammastelua?

3
^^ Ai se oli teidän elikkonne, jonka kaavin sieltä lattialta!  :tongu:  Sellainen ihmeissään oleva musta laikullinen jäbä, jota en kyllä tajunnut sen kummemmin tutkia, kun pudotus ei niin kummoiselta näyttänyt. :wassat:

Juuh, meidän hyppyrotta...sillä menee kyllä pasmat sekaisin jo ihan juoksupyörän siirtämisestä eri kohtaan, että en ihmettele jos oli näyttelyssä ihan kuutamolla.  :woot: Mutta ei tääkään kotona ole mikään sormenleikkaaja ollut, että kaipa siellä ilmassa on ollut vaan jotain ketutuskaasua.  :rant:

Hyvä pointti! Muistaakseni (en ole ihan varma) kirjoitin lappuun luonteen kohdalle (vaikka siinä huonosti tilaa onkin), että puri ja putosi pöydältä tai jotain sen suuntaista, että siinä mielessä tieto on mennyt perille omistajalle asti. Eri asia sitten, että hoksaako omistaja tarkkailla hamsteria putoamisen takia, joten täytyy jatkossa muistaa kirjoittaa lomakkeeseen se erikseen, jos näitä sattuu.

Luonteen kohdalla lukee "puri tuomaria", mutta ei muuta. Tässä tapauksessa kaveri on ollut tarkkailussa ja lukuunottamatta katkennutta hammasta tämän veijarin ei näytä käyneen kuinkaan.

4
Nyt kun täällä on kerran virinnyt näin virkeä keskustelu niin kannetaampa korsi kekoon...

Näistä pahantuulisista hamsuista. Meidän nuori herra oli tikannut tuomaria, siitä oli merkintä arvostelulomakkeessa. Kotona hamsterit tarkastuksen kautta asumuksiinsa ja tällä purijalla alahammas katki...  Vähän kummastutti, koska arvostelussa  hampaat ok. :icon_neutral:

No sittenpä eksyminen tähän blogiin: http://hiiru.blogspot.fi/2013/08/lempaalan-nayttelyn-kuulumiset.html

josta suora lainaus: "Yksi lyhytkarvainen uros puri Susania aika pahasti sormeen heti aamupäivästä. Tietenkin se myös pääsi karkuun ja putosi sylin kautta lattialle, mutta saatiin onneksi kiinni. Muutama muukin hamsteri yritti purra, mutta Susan oli oppinut tavoille ja osasi varoa."

On ihan ymmärrettävää, että putoamisia voi sattua, refleksit ne on tuomareillakin. Ja siis en edes ollut näkemässä meidän yksilön puremista, voihan tuo arvostelun ja kotiin paluun välillä tapahtunut hampaan katkeaminen ihan sattumaakin olla. Mutta... Jos ja kun vahinkoja sattuu niin minusta omistajalla on oikeus siitä saada tieto ihan pelkästään siksi, että osaa tarkkailla eläintä sillä silmällä...myönnän, etten ainakaan itse tarkkaile päivittäin esim. hamsujen vatsan ihon väriä sisäisen verenvuodon varalta. Jos ei siis mitään erityistä syytä niin ole tehdä.

Jos toiveita saa esittää vastaisuuden varalle niin arvostelulomakkeessa on  kohta Muuta/Huomioitavaa, johon mielestäni olisi asiallista tällainen asia mainita. Ja jos tässä tapauksessa näin on tehty ja pudonneen hamsun lapussa siitä on merkintä niin saarnani aiheesta on aiheeton.  :msilly:

5
Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Itsetehdyt asumukset
« : 01.08.13 - klo:22:27 »
:peukku: Täälläkin tuo yks Expedit huutaa modaamista!  :tongu:

6
Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Itsetehdyt asumukset
« : 01.08.13 - klo:20:40 »
^ Se on about kokoa 100x40x50. Halvalla en löytänyt mistään, mutta k-raudasta ostin nuo pätkät...jos olis laseja tilannu jostain lasitusliikkeestä niin olisi varmaan pakettina saanut kyllä edukkaasti.
Kyllä mä tuossa rakennellessa sain monta kelpo ideaa, jotka voin toteuttaa sitten johonkin projektiin, mihin poltetaan euroja vähän enempi  :icon_cheesygrin:

7
Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Itsetehdyt asumukset
« : 01.08.13 - klo:00:07 »
Tuommotteinen tuli tehtyä! Tärkeimmät valmistuskriteerit olivat: edullinen, halpa ja lähes ilmainen.  :peukku:
Ja toteutus siten minimaalisella määrällä työkaluja kerrostalokämpän olkkarissa (sori naapurit  :enkeli:).
Rahaa paloi alle 20egeä, josta yli puolet meni liukuovien E-alumiiniprofiileihin, loput killingit kulmalistoihin, ruuveihin ja muuhun tilpehööriin. Nyt kun tuo on koeponnistuksessa niin yllätyksenä tuli hiljaisuus: tuohan on melkeen äänieristetty (ei kuulu pyöränrullaus yhtään, jossei mene tuuletusräppänän ääreen korvat höröllä  :icon_mrgreen:)

8
Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Hyviä eläinkauppoja-lista
« : 31.07.13 - klo:10:20 »
Ehkä aika on ajanut perinteisten lemmikkieläinkauppojen ohi?  :icon_e_sad:

Perinteisten, kyllä. Mutta oma mututuntumani tähän on se, että sellaisia fyysisiä myymälöitä ja kivijalkaliikkeitä arvostetaan, josta löytyy tiskin takaa tietämystä ja myyntiartikkelit valittu sen mukaan. Itse voin hyvin ostaa netistä sen, mitä tiedän haluavani ja löydän vielä myyjänkin. Mutta kun kävelee kauppaan sisään, niin haluaa sen tuotteen lisäksi palvelua. Ja eläinkauppan palveluihin minusta kuuluu tietämys vähintään niistä tuotteista ja eläimistä, joita myy ja mielellään vielä kattavammin. Henk.koht. koen ainakin turhauttavana, jos kaupassa myyjä pyörittelee silmiään sormi syvällä suussa, vaikka heiltä ostaessa ne tuotteiden hinnat sisältävät sen palvelulisän.

Esimerkki akvaariopuolelta, Helsingissä on tietty akvakauppa, joka on erikoistunut kirjoahveniin: siellä tiedetään kaikki ja mitä ei tiedetä, otetaan selvää. Siellä myydään tai sinne tilataan käytännössä kaikkea, mitä keksii pyytää. Siis kirjoahveniin liittyvää. Joo, maksan ruokapurkista siellä enemmän kuin Saksasta tilatessani, mutta kävellessäni ulos liikkeestä hymyilen, koska olen kauppareissuni aikana suoltanut myyjälle hirveän kysymystulvan, jonka hän on mukisematta hoitanut ostostapahtuman yhteydessä pyöräyttämättä mulle kertaakaan silmiään.  :icon_mrgreen:

Loppukaneettina, oiskohan tällainen "onnelliset ostajat" -konsepti kuitenkin se livemyymälöiden valtti ja samalla pelastus?

9
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikueiden nimeäminen
« : 14.07.13 - klo:23:28 »
Auttakaas taas. O-pesue. Suomenkielisiä nimiä, yks on ainakin Onni Orava  :icon_mrgreen: Niin ja naarasvoittoinen pesue on... Heitelkääs ideoita!

Sensuroimatonta tajunnanvirtaa...Onerva Omenankukka, Olivia Onnentuoja, Orvokki Onkimato...  :xd:

10
Tämä luovaria lähestyvä poju päätti edustaa oikeen vaan tyylillä  :fi_lone_ranger: :icon_cheesygrin:


11
^ Kompsis ajatuksillesi  :peukku:
Ja naurunräkätystä tuolle termille “First World Problems”  :futschlach:
Mä niin näen itseni näiden elämää suurempien kysymysten äärellä, joihin kuuluu muun muassa herneenversojen esteettinen asettelu hamsun "tuoreruokapöydälle"  :nuts: :icon_mrgreen:

12
Keskustelua näyttelyistä / Vs: Re: Kuvia näyttelyistä
« : 15.05.13 - klo:00:33 »
^ Saa toki.  :yes: Voin tarvittaessa lähettää alkuperäistä matskua, kun ei tuo nettilaatu ole ihan priimaa.

13
Keskustelua näyttelyistä / Vs: Re: Kuvia näyttelyistä
« : 13.05.13 - klo:20:25 »
Julkaisin osan juhliksessa räpsityistä galleriassa: http://personal.inet.fi/koti/mywild/gallery.html Sieltä bongailemaan!  :popcornia:

Jos joku kovasti pahoittaa mielensä itsensä näkemisestä kuvissa niin sopii heittää yksäriä niin piilotan otoksen piirongin takimmaiseen nurkkaan...  :icon_cheesygrin:

14
^ Mulla ainakin toimi samoin metodein OP:lla.  :yes:
Jotkut pankit herjaa, jos tilinumeroa/viitettä liitettäessä jää tyhjiä välilyöntejä numerosarjan eteen tai jälkeen... :icon_e_geek:

15
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Dokkari hamstereista
« : 21.04.13 - klo:22:11 »
^ Joo, maaonkaloissahan syrkit luonnossakin elää.
Kyllä meilläkin noista suurin osa kaivautuu tilaisuuden tullen...puru yksissään on ehkä vähän "lonsuvaa", mutta vessapaperitilkkeellä tuo yksi mamma ainakin on tehnyt pesäonkalon mökin alle ja sieltä kulkee varauloskäynti myös. Niin ja olki, hake, puru seos näyttää myös pysyvän paksunakin kerroksena kasassa.  :yes:

Sivuja: [1] 2 3