Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - pikkumyy

Sivuja: [1]
1
Mikä tilanne  :icon_cheesygrin: Saadaanko Jouluksi uudet hupparit  :peukku:

2
Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Hamsteri puree häkkiä.
« : 01.08.12 - klo:12:54 »
Mulla syrkkinaaras kans innostu tuohon noin 3kk iässä , oli katossa roikumassa dunassa ja jyrsi sitä.Nyt kun olen enemmän iltaisn ottanu syllin ja rapsutellut, häkkiin laitoin pajunoksan, joskus kokeilin koivun oksaa ja vähän jättää lehtiä(tykkäs) sekä kirsikkapuun runko on nyt niin on lopettanut sen. laita vaikkka kuiva näkkärin pala, pieni pala koirankeksiä tai nuita turvalisia puun oksia mitä saa nakerella  :icon_smile:

3
Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Hamsteriaiheinen ostoslista
« : 01.08.12 - klo:12:49 »
Kellään kokemusta tästä syrkillä  :icon_lol:  http://www.zooplus.fi/shop/jyrsijat/hakkitarvikkeet/tunnelit_majat/209846  Rupekaakohan se jyrsimään tuota muovia :icon_question: sanokaa hyvät ja haittapuolet  :icon_e_wink:

4
Tuleeko syrkki kanaverkosta läpi leikiten, onko kokemusta.Mietin et siittä jos teksi juoksuaitauksen reunat  :woot:

5
Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Virikkeet 2
« : 24.06.12 - klo:17:27 »
Onko teijän syrkillä riippumattoja, onko ne turhaan ja tuhooko ne vai tykkää.. kokemuksia  :peukku:

6
Ei oo sekään koska silloin juomapullo on kallellaan kattoritilää vasten ja... :eijei: valuu.. kokeilin. Joku muukin ihmetteli tätä täällä. Itse mietin et oisko siihen ostettavana jossain lisäputket ja ne työnnetäis niistä ja sais tavallaan kaksi dunaa toisiinsa päällekkäin  :nuija: Mystinen juttu  :icon_mrgreen:

7
Miksi gabberin dunissa on sellaiset reijät molemmin puolin dunaa  :nuts:Mikä tarkoitus niillä on , en tajua  :no:

8
Isomman dunan.Mutta mä en tajua kun siinä on molemmin puoli kaksi reikää yläkannessa ritilän vieressä, mikä tarkoitus niillä on  :nuija:sellaisia niinku ilmareikiä vai saako siihen pullon mut mun äly ei ymmärtänyt miten.
Näkyiskö tuosta kuvasta  :icon_rolleyes:

9
Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Juoksupyörä
« : 20.06.12 - klo:16:00 »
Tämä tuli maanantaina ja kyllä syrkki tykkäs :loov: ja niin minäkin.On hiljainen ja vakaa :peukku: Suosittelen todella lämpimästi
http://www.zooplus.fi/shop/jyrsijat/hakkitarvikkeet/juoksupyorat/227696

10
Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Hamsterin vessalaatikko
« : 20.06.12 - klo:15:57 »
Tänään ostin pellets kissanhiekkaa ja vessakin löytyy.Nyt kun oppis pissimään sinne eikä pesäänsä.  :icon_cheesygrin: Mua nauratti kantaa kissanhiekkapussia kun en omista kissaa :futschlach:

11
Onko näissä vain logo ja millainen se on? Onko aikaseimpaa kuvaa nähtävällä kellään laittaa  :enkeli:

12
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Uudet tulokkaat 2
« : 19.06.12 - klo:11:53 »
Hei! Olen noin 40-ikäinen nainen Kalajoelta ja minulla on Syyrilalainen hamsu (Myy) ollut kohta kolme viikkoa  :loov: Väri luonnonvalkoinen  :icon_razz: Kunhan tässä tutustun palstaan laitan kuvia.  :peukku:

Sivuja: [1]