Viestit - Hemulitin

Sivuja: [1] 2
Ehdottoman ehdottomasti talvikko! Meidän tapaus tosi seurallinen, kiltti, ei melua ja ahh ?? Tokihan syrkeillä on paljon eri värejä, mutta ne on isoja, tykkään pienistä.

Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Hamsterikirjat
« : 04.07.12 - klo:11:51 »
Melko usein sisältää kirjat virheitä. Kun oon noita hevoskirjoja lukenut, niin ihan järkyttävän huvittavaa tekstiä sielläkin :D:D

Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Hamsujen agility
« : 04.07.12 - klo:11:49 »
No, mun mielestä hamsun kanssa voi tehdä mitä lystää, jos se tykkää siitä ja omistaja tietää miten tehdä. Youtubesta löytyy kyllä suomalaisiakin hyppääviä ja pujottelevia hamsuja. Meillä oma kääpiöhamsu hyppää, muuta ei sitten teekkään :D

Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Juomapullonkiinnitys apua!
« : 06.05.12 - klo:12:33 »
Mä laitan sellaseen "dunaan" jossa on ne ritilät ympärillä, niin sillä rautalanka jutulla, ja yleensä minidunaan katosta kiinni.

Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Lempihamsterilajisi
« : 05.05.12 - klo:12:33 »
Ihan ehdottomasti talvikot!

Onko teistä Oskun Jyrsijän Heinä hyvää? Ajattelin, kun sitä joka kaupassa melkee on. oskun jyrsijän herkut on ainaki ihan saastasia -.-

Saako kääpiöhamsterilla käyttää Chinchilla Bazand kylpyhiekkaa? Faunattaressa sanotaan, että on hyvää. Ja syrkinkin muka pitäis kylpee, totta?

Pesuvanu & valjaat kaikista turhimpia. Ei ne muovisökkelöt minusta niin kauheen turhia ole. :O Itsellä kans juoksupallo, jos oli vaihtokansi samanlainen kun joku kuvaili.

Kasvatus ja genetiikka / Re: Hamsujen hinnoista?
« : 20.08.11 - klo:00:42 »
Ostin kaupasta en muista (Musti&Mirri?), Kouvolasta joka tapauksessa ensimmäisen syrkkini. 18 e maksoi. Nyt kuukaus sitten Lemmikkitalo Black Bullista 15 e syrkki.

Lainaus käyttäjältä: "GaneshaX"
Lainaus käyttäjältä: "Hemulitin"
Näkis tuokin tyllerö maailmaa.

Hamsteri ei hyödy mitenkään sellaisesta. Kannattaa jättää rauhassa nukkumaan omaan häkkiinsä, jos ei osallistu mihinkään luokkaan  :)

No tottahan se on :D

Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Hassuja hamsukuvia :)
« : 10.08.11 - klo:00:48 »
Se vähän venytteli putkessa, jossain kyl parempi kuvaki.

Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Hamsun synttärit!
« : 10.08.11 - klo:00:16 »
Täällä tänään, joo kello on 0:15. Kultsu täyttää 3 kk.

Kultsu on ostettu Lahden Eläintalo Black Bullista.

Asuminen ja tarvikkeet / Re: Itsetehdyt asumukset
« : 08.08.11 - klo:11:34 »
Iiiihania (;;

Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Hamsterihaaveet