Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tierra

Sivuja: [1] 2 3 ... 5
1
Tulossa sittenkin! Ja teen lemmikkikääppäreille ensimmäisen koearvostelun, hui!

2
Keskustelua näyttelyistä / Vs: Sastamala 27.2.2016
« : 18.02.16 - klo:21:20 »
En pääsekään paikalle. Harmittaa ihan sikana, mutta eipä mahda mitään. Eli assarin paikka Veeralle vapautuu.

3
Keskustelua näyttelyistä / Vs: Sastamala 27.2.2016
« : 21.01.16 - klo:20:42 »
Näillä näkymin tulossa. Pitkästä aikaa minäkin pääsen kauemmas. Voisin olla Veeralle assari (Mira Mykkälä). =)

4
Tulossa totta kai, kun näin lähellä on =) Kiva päästä omia talvikkokasvatteja näyttämään ensi kertaa. Jos muuten jollain olisi urospoikasia jotka olisi luovutusikäisiä (tai jo vanhempikin kelpaa), olisin kiinnostunut ostamaan!

5
Mie en kyllä ymmärrä mikä ihmeen ongelma tässä on. Koskaan ei ole OSJH:n tulokset tulleet myöhässä, aina ajallaan sen kahden viikon sisällä mikä on sääntökin. Sama homma on parilla muullakin lajiyhdistyksellä ja sinne lähtee tulokset samalla. Ei mistään muusta lajista ole ikinä valitettu kun tulokset tulee joskus viimetipassa, ainoastaan täällä. Meillä valitaan hallituksen jäsenille tehtävät vuoden vaihteen aikaan ja juu luultavasti tulee tulosvastaava vaihtumaan. Vain koska on niin täynnä sitä mitä täältä tulee joka näyttelyn yhteydessä. Eikö se riitä että ne tulokset hoidetaan aina, olkoot että viimeisenä päivänä? Jos on niin kiire saada tulokset viikon sisällä, hamsteriyhdistys voi muuttaa sääntöjään niin saatte ne viikon sisällä. Meillä on tapana kirjoittaa kaikkien lajien tulokset puhtaaksi ja pistää kerralla foorumille + lajiyhdistyksille. Joskus siellä joutuu selvittelemään asioita kun esim. sihteerien käsialoista ei saa selvää tai tuomari on merkannut tulokset oudosti. Joskus näyttelyissä tulosluettelo ei päädy oikeaan paikkaan ja sitä etsitään (harvemmin onneksi). Eli aina ei ole edes tulosvastaavan syy ettei niitä julkaista heti. Jos jotain näin paljon häiritsee, voi toki tulla meidän toimintaan mukaan ja ottaa pestin itselleen. Tervetuloa! =) On hyvä että huolehditaan siitä ettei ne oikeasti pääse unohtumaan, mutta koittakaa nyt hyvät ihmiset jo luottaa siihen että ne kyllä huolehditaan ajallaan. Peace!  :icon_smile:

6
Sivu ei toimi oikein jostain syystä, laitettu webmasterille viestiä ;)

7
Tässä ketjussa hiirifoorumilla hyviä ohjeita kun jaksaa vähän lukea =)

8
Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Hyviä eläinkauppoja-lista
« : 31.07.13 - klo:19:38 »
Onko kaupat tilanneet ruokia mikäli heiltä on pyydetty jotain tiettyä? =) Oulussa Sisi tilaa yleensä melkein mitä vain jos heiltä vain pyytää. Usein jos jotain ei löydy, se johtuu siitä että myyjät ei tiedä sellaiselle olevan kysyntää ja kannattaa aina kysäistä josko valikoimaan olisi mahdollista saada lisäystä.

9
Kaipsu: Ei ainakaan mitään tutkimustietoa ole (tai en ole kuullut) että urokset eläisi kauemmin kuin naaraat. Paljon on ihan muista asioista kiinni, kuten ruokinnasta ja geeneistä yms. =)

Kuvasta on vaikea ja mahdotonkin päätellä onko talvikko liian lihava. Kannattaa käydä näyttämässä vaikka näyttelyissä sitä, jolloin tuomari tai joku muu harrastaja voi kokeilla sitä käteen ja sanoa onko se liian tuhti vai ei. Meilläkin talvikot nukkuu välillä ihme asennoissa pitkin terraariota, välillä ruokakupissa tai mökin katollakin. Täältä löytyy ketjukin jostain missä oli hamsujen kummallisista nukkuma-asennoista. Välillä ei vain huvita nukkua pesässä  :icon_e_biggrin: En suosittele pitämään terraariota lattialla ainakaan jos ikkuna on auki. Lattialla vetää aina muutenkin ja vaarana on, että eläin vilustuu. Ruokakupin koolla ei sinällään ole merkitystä, sillä hamsteri syö sen minkä tarvitsee. Kannattaa ennemmin  katsoa että ruoka on hyvälaatuista ja siinä ei ole liikaa rasvaa tai rasvaisia aineita, kuten pähkinöitä ja auringonkukansiemeniä. Tuoreruokaa kannattaa antaa edelleen, mutta anna enemmän vaikka salaatteja, omenaa, porkkanaa yms. mitkä eivät lihota helposti. =)

10
Mites ne jotka on luonnosta pyydystetty vasta, saiskohan niitä testattavaksi? Vai onko niitä vain ulkomaisilla ja suomessa jo kotimaisiin yhdistetty?

11
Kyllä ne tulokset sieltä ajallaan tulevat, vaikka sitten vain tuntia ennen deadlinea. Jos joku haluaa niitä kysellä ja hoputtaa, oikea osoite on osjh:n tulosvastaava (ei muut hallituksen/yhdistyksen jäsenet vaikka siellä olisi hamsteri-ihmisiäkin). Eli jatkossa kyselyt osoitteeseen tulokset@osjh.net jos pelottaa että eivät ole tulossa ajallaan =)

12
Tuohan olisi hienoa jos jossain voisi tehdä testit ja katsoa onko eläin hybridi vai ei. =)

13
Tulokset tulee kyllä sen 2vk aikana mikä on ne hoitaa ^^ Eiköhän tällä viikolla joku päivä.

14
Chrysanthemum oli sitten paras veteraani ja PLH2  :loov: Meidän ensimmäinen lemmikkivalio! Repouso hienosti neljäs, vähän alkanut jo löystyä kun yksin asunut ja ei muuta tee kuin syö ja nukkuu. Sai samalla kaverikseen oman poikansa, jonka ottikin heti avosylin vastaan, jospa pikkujässikkä saisi isukkiin vähän liikettä =D

Kiitokset superisti kaikille ihanille ihmisille jotka auttoi siivoamaan ja järjestämään paikkaa heti tuomarointien loputtua. Päästiin ennätysajoissa kotiin! = )

15
Sitten tuoreruokana vain kasviksia yms. ei lihottavia ja enemmän liikuntaa ja aktiviteettia asumukseen =) Osa tuntuu olevan jättipalloja vaikka asuvat metrin terraariossa jossa 20cm purua ja juoksari päälle, rapunzelilla meilläkin =D

Sivuja: [1] 2 3 ... 5