Viestit - Anniksi

Sivuja: [1] 2 3
Ei varmaan vielä ole tiedossa, mutta jos joku tuo talvikko naperoita myyntiin niin saa ilmoitella.  Oulusta ei oikein saa talvikkoja, ellei sitte hae eläinkaupasta...  :nihkee:

Keskustelua näyttelyistä / Re: Oulu 21.11.2009
« : 27.10.09 - klo:16:14 »
saattasin ehkäpä tullakkin toisen kanin kanssa, ehei sattusi joku tuomaan myyntiin talvikko vauvoja? Hamsukuumetta pukkaa!  :D

^Jeps niihän ne tekkee.  :D
Kiitän kehuista. :>

Nopee sutasu Leevistä. Tein keskellä yötä ko ei saanu unta ja ei jaksanu keskittyä kunnolla, vasen jalka vammaa ja pepun kumitus näkkyy. Mutta laitoinpa silti.  :kuiva:

Jos sitä joskus jaksais keskittyä kunnolla.

Keskustelua näyttelyistä / Re: OSJH Pet show 25.5.08
« : 27.04.08 - klo:14:22 »
Tulossa ollaan kanin kanssa, ellei oo sitten paha karvanlähtö.

Minulta olisi mahdollisuus ostaa edullisesti hyvälaatuista purua, hintaa en ole vielä päättänyt, mutta halukkaat pistäköön tajouksia yksärillä.
Jos olen tulossa niin tuon sen määrän purua miten kyytiin mahtuu ja ostajia on, ylimääräisiä pusseja/säkkejä tuskin myyntipöydälle tuon.
Pistän tänne sitten mihin hintaa päätän myydä purua, jos tarjouksia edes tulee.

Muoks. automaattisesti pistin tähän kun muillakin foorumeilla tupataan laittamaan samaan keskusteluun. Sori. :S

Khyl, Paitahan se esittää.

^Talvikko se yrittää olla. Kiitän kehuista.  :D

Koneella jo aikas vanha kuva Paista minkä oon piirtäny ja maalannu. Eka kuva hamsterista joka yrittää näyttää luonnollisesta ja toistaiseksi viimmeinenki.  :D

Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Kuva-tehtävä
« : 04.04.08 - klo:00:21 »
Pai juomassa tyylillä.

Seuraavaksi kuva, jossa hamsu on selälleen.

Mun mielestä ei hamsut niin helposti villiinny, tuskinpa ollenkaan? Ei ainakaan omalla kohdalla niin oo ikinä käyny. Aina ennenkin on hamsujen kohdalla sanottu mitä isompi asumus sen parempi, turha sitä nytten on alkaa sanomaan jollekkin jolla on iso asumus hamsulla että asumus on liian suuri.
Kyllä varmaan hamsu ihan irti irti villiintyisi, mutta tuskinpa vaan isossa asumuksessa. Hiiret on asia erikseen.

Empä oo ennen kuullut että hamsutkin pääsisivät villiintymään isossa asumuksessa. Hiiri puolella enemmän puhetta että liian isoissa asumuksissa tuppaisivat viilliintymään, mutta hamsujen kohdalla en oo kuullukkaan.  :shock:

Asuminen ja tarvikkeet / Re: Virikkeet
« : 31.03.08 - klo:20:30 »
GaneshaX: Täällä näyttäisi olevan yhdenlainen jyrsijäaitaus, en sitten tiedä löytyisikö vielä halvemmalla jostakin toisesta nettikaupasta. http://www.hauhau.com/netstore/product_ ... php?p=1326

Näillä näkymin tulossa ollaan, mutta en varmaan hamsuja mukaan ota.

^^^^Ja minä ostin taustaksi ison julisteen minkä leikkasin sopivan kokoiseksi, vaihtehtoja on monia!  ;)

Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Hassuja hamsukuvia :)
« : 03.03.08 - klo:06:54 »
^Ja mietitäänpä vielä että hamstereita sanotaan tyhmiksi.  xD

Sivuja: [1] 2 3