Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Jonsku

Sivuja: [1] 2 3 ... 7
1
Keskustelua näyttelyistä / Vs: GG Hyvinkää 24.11.12
« : 15.11.12 - klo:15:20 »
Mäkkäriin päin vai toiseen suuntaan? :)
Ei mennä Mäkkärin läheltäkään. Pistä google-mapsin reittiohjehakuun lähtöpaikka ja määränpää, niin saat tarkat ohjeet :icon_smile:


Mä en tiiä et tulenko sittenkään tänne. Olis meinaan kiva kerrankin pitää vapaaviikonloppu :icon_cheesygrin:

2
Keskustelua näyttelyistä / Vs: GG Hyvinkää 24.11.12
« : 14.11.12 - klo:23:19 »
Onko tää kaukana willa tehtaasta ? :)
Sieltä on n. 2km näyttelypaikalle.

3
En saanut kaikista teksteistäsi selvää, mutta hyvä että hankit uros-robon naaraan sijasta!

Mutta mun täytyy oikaista tässä vielä se asia, että olet alunperinkin laittanut ilmoituksen naaraasta. Ei siis ole ihmekään jos tämä oli kasvattajallekin outo tilanne.

Ja ylhäällä päin en itse ole ilmoituksia jättänyt. Löyty vaan laikkuvauvoja tyttöinä.
Tässä tämä sun ilmoitus: "Hei ! täällä kirjoittaa 4.8 tänä vuonna syntynyt roborovski-uros. Olen väriltäni normaali ja sosiaalinen poika. En ole yhtään ujo, vain reipas. Tämän syksyn/talven aikana haluaisin itselleni tyttökaverin. Maksusta sovitaan erikseen. Pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Karjalan alueella pyöritään :) Yksityisviestillä kuvia yms."

4
Oliko muuten Lemmareilla mitään yhdistyksen ständiä tms.? Mä en ainakaan löytänyt.

5
Samaa mieltä olen kuin edellä olevat. Nauti nyt hamsustasi vain lemmikkinä, kyllä sulla on aikaa niitä pentueita kasvattaa sit myöhemmin elämässä.

Ja kysynpä vielä että miksi pitää olla juuri uros ja naaras? Eikö uroksesi kaveriksi kävisi toinen uros, jolloin poikaset eivät ole mahdollisia?
löydettiin juuri sopiva poikue, jossa vain tyttöjä. ja kyllä kaikkiin kysymyksiin.
Tästä saa aivan sellaisen kuvan, että et ole mitenkään löytänyt urospoikasta (vaikka kyllä niitä on saatavilla, kuten joku tossa jo sanoi). Tosiasia on kuitenkin se, että olet laittanut osto-alueelle ilmoituksen nimenomaan tyttöhamsusta :icon_eek:

6
Keskustelua näyttelyistä / Vs: GG Hyvinkää 24.11.12
« : 26.10.12 - klo:00:31 »
Mä tuun tänne kenties kuolaamaan :icon_e_wink: Pitää kattoa, sataprosenttisesti en osaa vielä sanoa.

7
Kiinnostaisi, vaikken kasvattajaksi aiokaan  :c8:. Pääkaupunkiseutu autottomalle olisi sopiva paikka...
Komps.

8
Aina tosta cämpsyjen tempperamentista puhutaan, mutta miten se sit arkielämässä näkyy? Voisko joku avata vähän :icon_e_smile:

9
Siis mä oon kyllä käsittänyt, että miniduna on talvikolle ok mut syrkille liian pieni...

10
Mä taisin olla 13-vuotias kun sain ekan hamsuni, ja toi oli mun mielestä ihan hyvä ikä :icon_e_biggrin: Nuorempana ei olis ehkä tajunnut eroa lelun ja oikean eläimen välillä + hamsun poismenon sattuessa on tärkeää, että lapsi on tarpeeksi vanha tajuamaan tilanteen.

11
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Kuva-tehtävä
« : 11.06.12 - klo:20:03 »
Robolle tää ei oo mikään mahdoton tehtävä :nuija: Tässä siis edesmennyt Narsu.

Seuraavan kuvan aihe on: "Hei, älä vie mun herkkua!"

12
Oon kattellu noita hamsujen myynti-ilmoja, ja alkaa vaikuttaa siltä että roboista on tullu tosi suosittuja syrkkien rinnalle :yes: Kaikki ilmoitukset vaan syrkki, robo, syrkki, robo.......

13
Mun robo tykkäs paperi-igluista tosi paljon :mhappy: Eli jos jaksaa väkerrellä (tosin ite vaan tykkäsin iglujen tekemisestä :mgrin:) niin niistä riittää paljon puuhaa.

14
Ja muokkaus-nappia voi käyttää :roll:

Eli, onko kesy talvikkosi alkanut puremaan vasta yllättäen, vai oletko saanut sen vasta? Jos tuttu ja kesy hamsteri alkaa yht'äkkiä purra, sillä on luultavasti jotain kipuja ja se kannattaa viedä eläinlääkäriin. Mutta jos hankit hamsusi vasta vähän aikaa sitten, niin se ei vielä ole käsikesy. Hamsterin saa kesyksi vähitellen, voit nostaa sen esim. pahvirullalla johonkin laatikkoon, jossa se saa rauhassa haistella kättäsi.

Talvikon kynnet pitää leikata, jos ne on liian pitkät (kuten yllä mulle neuvottiin xD) jaaa täyden ruokakupin pitäminen on ok.

15
^ Korkeus vähintään 30cm, mutta tosta tasojutusta en tiedä. Jostain olisin saanut sellasen kuvan, että pohjapinta-ala voi olla vähän pienempi jos häkissä on tasoja, mutta en oo varma... Toisaalta jos ihan näin eläinsuojelutarkastajan silmin tätä asiaa kattoo, niin mistä se sit raja menee jos tasot vaikuttaa siihen pohjapinta-alaan :roll: Siinä tapauksessahan vaikka 10cm*15cm häkki sadalla tasolla olis ihan hyvä xD


Annukka82: Voi että kun pääsis livenä/videolla näkemään hamsterisi liikkumista, sillä joskus syrkit on toooosi hitaita ja se on ihan normaalia :)

Sivuja: [1] 2 3 ... 7