Viestit - GaneshaX

Sivuja: [1] 2 3 ... 113
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikueiden nimeäminen
« : 26.02.14 - klo:12:55 »
Ikinä ennen ei oo ollut näin vaikeeta nimetä poikaset. Kotiin jää sitten varmaan Roudan Varoventtiili  :icon_idea:

Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Hamsteriaiheisia unia
« : 04.01.14 - klo:12:13 »
Viime yönä hamsterit pinkoivat taas karkuun ja minne sattuu, sukupaperit kastuivat ja yhteen häkkiin koitti tunkea kolme syrkkiä... Että sellasia unia taas kerran.

Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikaspäiväkirjat 4
« : 04.01.14 - klo:11:49 »
Ja niinhän siinä taas kävi, että mulla on kaksi naarasta siinä iässä, että ne pitäisi astuttaa...
Toisesta yhdistelmästä tulis luonnonvalkoista ja toisesta cremeä ja soopelia. Punasilmäset yllärit olis niin pop  :sydan:

Päivänvalon sain hamsulaan jo :)

Meillä menee kaikki nuoret kaverit, joilla on virtaa, niin pakovarmoihin asumuksiin. Nuo eläkeläisvaarit pysyvät vaikka dunassa, missä loppuun kulunut löysä kansi  :sydan:

Siis onko kyse syyrialaisista?

Jokaiselle aikuiselle yksilölle tulee olla oma häkki, koska syyrialaiset ovat erakoita. Eli ei voi jättää emän kanssa samaan.

Muutaman ilmosin, tulee ennemmin sellanen poikasten luovutus reissu  :sydan:

Kysy hallitukselta / Väreistä
« : 12.11.13 - klo:08:19 »
Olisiko mahdollista, että kasvattamani värit päivitettäisiin myös poskipussiin?  :icon_smile:

Ne ovat ihan oikein yhdistyksen sivuilla, mutta poskipussissa on edelleen vanhat värit (ja vanha puhelin nro)

Kiitosh  :icon_smile:

Huom. assariksi :) Pitää päästä liikkumaan arvostelupöydän ja myyntipöydän välillä :) Muuten sopisi sihteerinkin pesti :)

Mut voi laittaa pk syrkeille/Marjutille assariksi :) Jos tuo Sami lähtee mukaan reissuun, niin tulee mun kanssa ettimään bokseja myös :) Joudun myymään siinä välissä muutaman poikasen.

Vauvasaastetta  :sydan:

Punasimmuja tuli useampi, osa satiineja  :puna:

Oli pakko laittaa useampi, kun en osannut valita :)
Kuvaaja Sami Suni

Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Mitä yleensä tilaatte?
« : 22.09.13 - klo:09:45 »
-juoksupyöriä, mörttiä, jyväseoksia.
-zooplussasta ja candycanesta oon tilaillut. Candycanessa tuntuu ruuat olevan aina loppu :(
-Hinta
-Olen uskollinen halvimmalle hinnalle ja parhaalle valikoimalle :D
-KOtiovelle on hieman hankala tilata, koska en ole juuri ikinä päivällä kotona. Kunhan toimitus tulee jotenkin paikkakunnalle, ei niin väliä miten.
-Hankin paljon ihan perus perus tavaraa. Silloin ottaa päähän, kun tuotteet ovat kaupasta jatkuvasti loppu (esim. candycane. Tilaan sieltä silti ajoittain, edullisten hintojen vuoksi)

Heräteostokset teen käydessäni kivijalkaliikkeissä :)

Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Juoksupyörä
« : 22.09.13 - klo:09:14 »
Noita bittuja on meillä about puolet pyöristä. Rymiseehän ne, mutta ei läheskään niin pahasti, kun esim. Rollyt. Rollyjä ei voi käyttää ollenkaan.
Onneksi ei enää tartte nukkua hamsujen vieressä  :icon_cheesygrin:

Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Juoksupyörä
« : 21.09.13 - klo:06:49 »
Mä tilasin juuri muutaman noita mustia hypno pyöriä. Syrkkikoossa tietenkin, eikä ollut ku rapiat 9 ekee kipaleelta :)
Pyörät loppuu kesken pitkästä aikaa.
(tai onhan mulla pyöriä, mutta en tosiaan kaiva ullakolta niitä metallisia paperoitavaksi)
Voihan noita käyttää naaraille ja lyhkiksille ja ovat tukevia :)

Koirille sovittu alustavasti hoitaja tuolle päivälle. Muutaman voisi ilmoittaa :)

Sivuja: [1] 2 3 ... 113