Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Lakupekka

Sivuja: [1] 2 3 ... 9
1
Itse pyörin lähinnä kanien puolella, mutta oli pakko käydä vähän syrkkikuumetta nostattelemassa hamsujen luonakin.. Erityisesti naurattivat yksi normaalin värinen joka uinuili boxinsa nurkassa ja rapsutteli ja pesi selkäänsä ja koipiaan sekä tämä yksi joka nukkui vähintäänkin epämukavan näköisessä asennossa (mutta kukin tietty taaplaa omalla tyylillään!  :icon_cheesygrin:):Oli kiva näytsäpäivä! Ehkä ens kerralla vois ilmottaa omia hamsujakin mukaan..

2
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Joulukalenteri 2012?
« : 27.11.12 - klo:20:10 »
Mulle kans luukku!  :yes:

3
Syrkki Wen kipittää roikkumaan kädelle siinä toivossa että pääsis terrastaan ulos. Kiinari Elli-lelli juoksee myöskin käden luo, mutta ruoan toivossa. Vielä ei ole itse kädelle kiivennyt, mutta omistajan yritys tämän asian edistämiseksi on kova.  :icon_cheesygrin: Samu vilahtaa piiloon.

4
^^ Kiinaria kehiin  :peukku:

Viikko tai pari sitten sain Wenille viimein juoksulautasen. No, siitä lähtien oonkin joka ilta kattellu kun neiti seisoo lautasen keskellä pesemässä itseensä.  :icon_cheesygrin: Kertaakaan en ole kuullut että se sillä juoksis yöllä, enkä usko että päivälläkään surruttelis. No, kokeilin äsken laittaa sille juoksupyörän kun se esillä kekkuloi.. - ja oli muuten sen verran vaarallisen näköstä touhua, että eipä kauaa saanut juoksariaan pitää, kokoajan meinasi jättää itsensä giljotiiniin.  :c8:

5
Wishing Well "Wen" LKV 1 & PLH 3  :loov: (Lempäälä 26.8.-12)

http://oi47.tinypic.com/2chqlgp.jpg

6
^ wau  :sydan:

Meiltä tulee koko hamsulauma pettiin, eli kaks kinkuraa ja yks syrkki.

Ja sit ot'nä: Pystyiskö joku kattella aamulla mein kiinarien hampaat, et onko ne sopivan kokoset? Omaan silmään näytti pitkiltä. Yksityisviestiä.  :icon_smile:

7
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Uudet tulokkaat 2
« : 10.06.12 - klo:20:02 »
Meille muutti tänään pitkästä aikaa syrkki.   :jiihaa:

Tässä pks luonnonvalkoinen ihanuus, Wishing Well "Wen".  :sydan:
http://i.imgur.com/3cc7O.jpg

8
^ :puna: Kai ovat kaikki jo varattuja..? Tuo Queen on käsittämättömän ihanan suloinen!

9
^ Myöhäiset onnittelut nätille rouvalle!   :icon_smile:

Minä saan ottaa syrkin pitkästä aikaa! Mun rouvaseni kun lähtivät paremmille hamstraus maille 10 ja 11 päivä viime lokakuussa, peräkkäisinä päivinä. Kauhea, siitä on jo puolivuotta! Oon jo ahkerasti ilmoituksia kahlannut läpi, muttei toistaiseksi tarpeeksi  :sydan: -tapausta ole kohdalle osunut. Satiinia mä metsästän, tahdon saada kiiltävän, enkä pelkää ollenkaan..  :icon_cheesygrin:

10
Mä herätin äsken vahingossa hamsuttimet kun tulin päärynää koneelle syömään. Oli pakko antaa palaset niille kun niin nenä pitkänä kuikuilivat. Jotenka meillä nassutetaan päivä päärynää tällä hetkellä. :D

11
Minäkin olin tulossa kommentoimaan, että voi äiti!  :haha On kyllä super suloinen nukkuva pikkuinen.  :sydan

12
Mä olen aina tykännyt suunnitella noita kuivaruokia ja sekoitella keskenään jne, mutta tämän päiväisestä jäi kyllä ketutus päälimmäisenä mieleen. Kissat oli tietty mukana touhussa kuten aina, ihmettelemässä miksi se tunkee niiden kuivaruokaa joidenkin hempulan kuivattujen hedelmien ja pähkinöiden joukkoon?! No, kun olin saanut sekoiteltua kaikki keskenään, niin nuorimmainen mirri yrittää tunkea pöydälle. Äkkinäisesti käännyn ja nykäisen pöytäliinasta koko ison purkillisen kuivaruokaa lattialle, meidän ei niin usein imuroidulle pöydän alustalle.. Onneksi hamsut ei ala (toivottavasti..) nirpistelemään, vaikka niiden ruoissa nyt vähän kisujen ja koiran karvoja olisikin.  :D

13
Kasvatus ja genetiikka / Re: Poikaspäiväkirjat 4
« : 27.01.12 - klo:16:04 »
Meilläkin yhdistettiin kiinari pariskunta viikko sitten ja voi miten jännityksellä odotan, tuleeko tosta mitään.  :)

14
Siellä ne söpöilee ..  :lov

15
Mites hamsterilta sokeriarvo mitataan? Mikä on normaali sokeriarvo?

Täällä on harkittu ja vakavasti punnittu kiinarien pienimuotoista kasvattamista jo aika kauan. Laji tuntuu itselle todella mieluiselta ja nämä otukset todella nappaavat mun sydämeen.

Sivuja: [1] 2 3 ... 9