Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Elven

Sivuja: [1] 2 3 ... 7
1
Mut onko se normaali vai jotain muuta...

2
Ne on eri paikoista molemmat, mutta paperittomia, eläinkauppahamsuja. Kovasti ovat saman värisiä tosin, suvusta ei tietoa.

Muoks.. Jos ei ole normaali, niin en kyllä itsekään keksi mikä on, vaikka olen yrittänyt lukea värikuvauksia. Ruoste saattaisi olla ehkä lähin, mutta ei tuo ihan siltäkään näytä. Miten erottaa ruosteen ja keltaisen?

3


Itsestä tämä näyttää valkovatsaiselta. Jos se on normaalin värinen, niin väritys on erittäin huono kyllä.

4
Millä nimellä kutsuttaisiin valkovatsaista normaalia? Onko se sitten vain värivirheellinen?

5
Siis se on periaatteessa 'normaali värivirheellinen'? Lol. Jos tuon ilmoittaa näyttelyyn ikinä, niin pitäisikö se ilmoittaa valkonauhaisena, vai miten?

6
Anchali: Mistä tuo häkkiterra on ostettu, ja minkä hintainen? Joku tuollainen olis ihan huippu kyl.

7
Kysyisin tämän uuden hamsuni väriä. Se myytiin cremenä, ja vasta kotona tajusin, että tällähän on tumma pohjaväri. Oma oletukseni väristä olisi cinnamon... Mitä mieltä olette?
Kuvio valkonauhainen laikukas?

Muoks.. Ei sittenkään cinnamon, tällä on mustat silmät. Keltainen? Ruoste?

Muokkaus2... Voiko olla vain liian vaalea normaali?

8
Yleistä hamsterikeskustelua / Syrkkiurokset yllättivät
« : 14.07.10 - klo:17:28 »
Tuossa iltasella täyttelin ruokakuppeja ja vesipulloja... Ja meinasin lentää persiilleni, kun samasta pesäkopista ilmaantui kaksi unisen näköistä hamsteria! Vielä pahempi paniikki meinasi iskeä, kun totesin, et molemmat ovat täysikasvuisia uroksia.

Hirveällä hädällä tutkin molemmat, eikä yhtään haavaa tai naarmua löytynyt mistään. Poikien terrat ovat päällekkäin... Ilmeisesti ylemmän terran asukki on onnistunut karkaamaan, ja vielä tunkemaan itsensä alempaan terraan sisälle.

Voi vitsi, miten ne ei oo tappaneet toisiaan? Vanhempi uros on lähemmäs 2v, ja nuorempikin reilusti yli puolvuotias. Ja molemmat on naaraissa olleet, naarashäkkejä useampi ympärillä.


Tämä on luultavasti ääri-harvinainen tapahtuma, mut pakko kysyä... Onko kellään muulla urokset kohdanneet, ja millainen on ollut lopputulos?

9
Mulla taas ongelma kuviollisen kanssa... Että mitä mää siihen paperiin kirjootan.
Hamsuneito on siis pääväriltään musta, mahapuoli valkoinen, siis ihan reilusti valkoista, eikä vaan pientä länttiä. Selkäpuoli on epätasaisesti tikattu valkoisella. Jos löytäisin ees pienen häivähdyksen ruskeaa tms ni se menis kilpikonnasta, kai, mut kun en löydä. Se on mustavalkoinen.

Eli onko se nyt sit epämääräinen versio 'white'-kuviosta? Nauhaa ei ole.

Isä on creme vn, emä luonnonvalkoinen, mahdollisesti vn ei varmaa.
Muut poikaset ovat musta, ja luonnonvalkoisia, joista osalla nauha, osalla ehkä nauha ehkä ei. Liian vaaleita, että vois varmaksi sanoa.

Suvusta löytyy kyl kilpikonna, yksi yksilö, nauhallisia enemmän. Ei läntikkäitä.

En oo oikeen saanu neidosta hyviä kuvia, kun on niin eläväinen, tai mä oon vaan todella surkea kuvaaja. Mut jos ei näillä tiedoilla selvinne, niin pitää yrittää saada parempia kuvia.

10
Eli se ei siis tarkoita, että mustalla pitää olla mustat? Vaan saa olla perusväriin sopimattomat, siis valkoiset tässä tapauksessa?

11
Noniin, tämä poitsu piti vielä varmistaa. Eli pitäiskö paperiin kirjata lk musta valkonauhainen valkokorvainen, vai musta valkonauhainen white? Vai musta läntikäs, vaikka sillä ei kyl länttejä olekkaan?
Kun kuvio nyt on ihan selkeästi valkonauhainen, mutta nuo korvat... Ne on tosiaan valkoiset, mikä ei kuulemma pitäisi olla.

http://http://elvenhamstery.webs.com/IMG_0508.jpg

12
Kasvatus ja genetiikka / Re: RD/"white"/"vironlaikukas"
« : 18.02.10 - klo:19:13 »
Vanhemmat on creme valkonauhainen ja musta valkonauhainen. Sukutaulusta löytyy yksi vkkk, muuten vn kuvioisia enimmäkseen. Ja emän isän suku on kyllä täysin tuntematonta ulkomaista kantaa, eli periaatteessa siellä voi olla mitä tahansa.
(yritin normaali-värin poikasia, mut ei onnannut)

Emällä oli edellisessä poikueessa white-kuvioinen, mutta koska uroskin oli, niin laitoin kaikki sen piikkiin.
(edellinen poikue oli siis hopeanmusta white x musta vn, lopputuloksena luonnonvalkoinen, musta white ja musta valkonauhainen värisiä poikasia)

13
Kasvatus ja genetiikka / Re: RD/"white"/"vironlaikukas"
« : 18.02.10 - klo:18:38 »
Mulle syntyi poikueellinen mustia valkonauhaisia. Suurin osa on kuten normaalia, mustilla korvilla... Mutta yhdelläpä on ihan valkoiset korvat, ja otsassa valkoinen tähti. Onko tämä nyt sit vain ylikuvioitu yksilö, vai olisiko tässäkin white-kuviota kummittelemassa?

14
Kasvatus ja genetiikka / Re: Poikaspäiväkirjat
« : 07.01.10 - klo:11:37 »
Ensimmäistä kertaa mulla nyt ei tullutkaan naarashamsu astutuksesta kantavaksi. Yleensä on kaikki tulleet heti ekasta, mut nyt joutuukin yrittelemään uudemman kerran.  :|

15
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Hamsteripulina nro 7.
« : 07.01.10 - klo:11:35 »
No just. Noinhan se toimii...

Sivuja: [1] 2 3 ... 7