Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Katitar

Sivuja: [1] 2 3 ... 24
1
Otan kaverin mukaan tutustumaan näyttelytoimintaan. Mun kanssa assaroimaan tulee siis Jonna Paatelainen.. Assaroidaan vähänniinkuin yhdessä sitten ne Veeran arvostelemat luokat.  :mhappy:

Asiaan liittyen, onko mahdollista saada talkoolaisten kasvisruoka myös gluteenittomana?

2
^Assaroitko myös lemmikkikääpiöt kun minulla on myös ne robojen lisäksi tuomaroitavana?

tokkiinsa joo!

3
messissä ollaan! mut vois laittaa assariksi roboille.  :yes:

4
nyt ihan oikeasti! jonkun on alettava työstää mun kanssa roboja.. tuo luku on jo huolestuttava!  :nuija:

5
mää oon ajoissa ja ilmot on kans laitettu menemään!  :peukku: meiltä lähtee nuoria tyyppejä matkaan mukaan. yhteensä viis roboa ja sit toi hamsulan maskottikiinari.

6
huhuillaan nyt täälläkin että jos jollakin on joutilaita jalostuskelpoisia roboja niin saa tarjota. mulla on aukkoja hamsulassa jotka pitäis täyttää.  :icon_cool: maililla ainakin tavoittanee.

7
mä niin ajattelin GG:ssä että pidän taukoa näyttelyistä kun toi pitkän matkan reissaaminen ei oo se mun juttu.. kai se olis kuitenkin tultava.  :yes:

8
Miten olette toimineet tilanteissa, joissa esim. Talvikkopariskunta asuu yhdessä, mutta tiineydestä ei ole mitään merkkejä? Näyttelysäännöt kieltävät tiineen hamsterin osallistumisen. Saako tuollainen naaras osallistua, vai luokitellaanko tiineeksi, kun siihen mahdollisuus kuitenkin on olemassa?

Mä sanoisin kanssa että älä ilmoita näyttelyyn jos on mahdollista että on tiine.

9
messissä ollaan! pienellä porukalla mennään taas, mutta enköhän mä jonkinlaista porukkaa saa kasaan juhlista varten! enemmän lupaan tuoda kuitenkin kuin Humppilaan, johon matkasi vain kaksi kipaletta omia kasvatteja. ihanaa nähdä piiiiitkästä aikaa Satuakin! pitäisköhän ihan assaroida vaikka popotit, jotta kerkee varmasti vähän häiriköidä arvostelua?  :hyper:

10
mää voisin nostaa käteni ja olla assarina Jonnalle. tuun kanniskelemaan kiinarit ja kämpellit. :yes:

11
messissä ollaan!  :jiihaa:

12
hjello! kyselempä nyt täälläkin, kun tuntuu että allekirjoittaneen Vuoden Voittaja 2013 lirpakkeet ovat nyt jossakin, mutta en tiedä missä. tässä kyseisessä näyttelyssä ne on jaettu ja ilmeisesti joku on ne ystävällisesti ottanut vastaan, mutta eivät ole vielä kulkeutuneet minulle saakka. tunnustaako kukaan ottaneensa ne? olisin kovin iloinen saadessani ne omalle seinälleni kehyksiin.  :enkeli:  jos ne kulkeutuisivat vaikka tuohon Lahden näyttelyyn. kiitos kaunis!  :mhappy:

13
täälläkin ollaan oltu ajoissa ja ilmottautumiset sekä maksut on jo lähetetty. pienellä kokoonpanolla tulossa liikenteeseen. pitänee ehkä varautua muutamalla ylimääräsellä tyhjällä boksilla kun tuntuu ettei oo edes mitään eläimiä, mitä näyttelyyn voisi kiikuttaa?  :enkeli:

14
Tulossa ollaan!  :jiihaa:

15
Kasvatus ja genetiikka / Vs: Poikaspäiväkirjat 4
« : 30.12.13 - klo:18:46 »
Noh, syntyihän meillekkin vihdoin tenavia.. kylläkin tuosta parista, joka on ollut yhdessä sen parisen kuukautta. Nuo kauemmin olleet parit eivät vain viitsi/halua/jaksa/osaa/jotain?  :nuts:

Sivuja: [1] 2 3 ... 24