Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tatu

Sivuja: [1] 2 3 ... 12
1
^Noupp. mutta älä huoli, kyllä minä ne tasot sinne ilman kannattimiakin saan. asukki saapui vasta eilen ja vähän ex temporee niin en osannut varautua, onhan siellä tilaa kuitenkin vipeltää toiseen suuntaan ja se on pääasia.

2


mein uusin tulokas, robopoika Hessu muutti tämmöseen terraan, 80x45cm. tasoja olisi tarkotus sinne nikkaroida, jotta tuota korkeutta saisi hyödynnettyä, mutta homma on vielä vähän vaiheessa....  :enkeli:

3
Ihanasti kaikkia kiipeilyjuttuja Alvarilla ja Hennillä taas tilaa :sydan

4
^Ihania kuvia ja voi apua mitä lapsia!  :lov

5
Jee, sain kun sainkin lauantaivapaan eli tänne tullaan! Ilman elikoita kylläkin :)

6
Mä tahdon hupparin! Jos se ei olis semmonen täysin muodoton teltta ja maksais omaisuutta, niin ostaisin ehdottomasti. :D

7
^Kiitos!

Lainaus käyttäjältä: "Zinde"
^Onko tuo koivuputki ostettu vai itse tehty? Olen yrittänyt etsiä syrkille sopivaa putkea, mutta ei ole löytynyt sopivaa/mieleistä. Tuollainen koivupalikka olisi ihana. :sydan
Itsetehty on, ja melkonen projekti olikin. :D Helpommin sanottu kuin tehty kaivertaa halosta sisukset pois.. Tai sit meillä oli vaan ihan väärät vehkeet käytössä siihen hommaan!

8
Lainaus käyttäjältä: "Mustikkamaan"
Jatketaanko nyt taas sellasta mukavan rempseetä keskustelua asumuksista, kuvien kera :)
Loistava idea :D

robojen terra:syrkin terra:


9
^Kyllä terrat on vaan niin siistejä! Varsinkin kun on noin kivasti sisustettu :)

10
Lainaus käyttäjältä: "KaisaM."

Toi uros, mä en kestä :lov

11
Yleistä hamsterikeskustelua / Re: Onko hamsusi karannut?
« : 30.09.10 - klo:14:07 »
Meillä ei ole kukaan karannut koskaan aikaisemmin, mutta kerta se on näemmä ensimmäinenkin! Ihmettelin kun kissa säntäili sinne tänne ihan päättömänä, ja jossain vaiheessa huomasin kun ohitseni vipelsi jokin ruskea ja hyvin, hyvin pieni.. Oli hämärää joten sain pari kertaa hieraista silmiäni ennen kuin sitä uskoi että hamsteri siinä meni.. Äkkiä kissa vessaan.. Jalka on paketissa eikä sitä saisi käyttää yhtään, joten hamsterin perässä konttaaminen oli hiukan hankalaa. Varsinkin kun mokoma on vielä pieni ja vikkelä robo! Jossain vaiheessa Riesa kuitenkin paljasti itsensä rapistelemalla tietokoneen johdoissa. Puolisen tuntia sitä väijyin kunnes tuli esiin kolostaan ja kiinni oli!

Duna, jossa roboset asustaa, oli täysin ehjä.. Kissa oli heittänyt juomapullon lattialle, ainoa vaihtoehto on että se mokoma oli pungennut itsensä juomapullonreistä vapauteen. Onneksi ei käynyt kuinkaan... :S Nyt on dunat käännetty silleestipäin, ettei kissa saa enää pulloja nurin..

12
^^Mä olen kietonut useemman kerroksen pullon ja magneetin ympärille kirkasta pakkausteippiä, ei ole (kamalan) törkysen näköinen ja kestää kastumisen.

13
^Mulla on kaikki classicit akvaariomagneetilla kiinni terroissa, ei nuo järin vahvoja edes tarvitse.. Magneetit on kaikki pienempiä kuin itse juomapullot eikä ole koskaan rysähtänyt alas vaikka taiteilevat joskus pullojen päälläkin.. Ja ihan eläinkaupastahan noita löytää. :)

14
Lainaus käyttäjältä: "jjenna"
Jos Hämeenlinnan Faunaan tulee hamsupäivä, ni mä oon messissä! Meen sit kaverille yökyläilee samalla ja sikälimikäli se on joustava sijoituskoti ni nappaan kasvatti-cämpsyni mukaan  :lol:
Kuulostaa hyvältä mutten nyt tiedä onko tuo kyseessä oleva cämpsy paras yksilö edustamaan lajiaan XD

Hämeenlinna vastaa kun Hämeenlinna ehtii, hamsupäivä on vielä mietinnän alla. :)

15
Tämän päivän (tai no oikeastaan huomisen, pistin vähän aikasessa) kuvassa on etsi hamsteri- tehtävä XD Ei ne mokomat pysyneet paikalla yhtään.. Ja jomman kumman kämpsyn halusin ehdottomasti kuvaan kun semmosia ei tämän vuoden kalenterissa vielä ollut..

Yadelilla tosi kiva kuva, ihanan lämpimät värit :sydan

Sivuja: [1] 2 3 ... 12