Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Yuri-e

Sivuja: [1]
1
Sain vähän aikaa sitten talvikon. Ensimmäisellä käsittelykerralla sain sen pitkän suostuttelun jälkeen menemään vessapaperirullaan jonka avulla sain nostettua sen kuljetuslaatikkoon. Siellä se tottui vähän ajan päästä käteeni ja kiipesi sen päälle, ajattelin että voin vielä nostaa sen sängylle jatkamaan harjoittelua. Noh, nuori oli ja liukas kuin saippuapala joten onnistui karkaamaan, vaikka mielestäni hyvin pidin kiinni. Kiinniotto kesti ainakin parikymmentä minuuttia, ja kummatkin taisi olla äärimmäisen stressaantuneita, hamsterikin piti jossain vaiheessa sitä surinaääntä. Lopulta sain sen kuitenkin takaisin dunaan.

Tuntuu että olen maailman huonoin omistaja, ahdistaa kamalasti ja on huono omatunto. Voiko hamsteri vielä sitkeällä yrittämisellä tottua käsittelyyn vai onko peli lopullisesti menetetty, kun ensivaikutelma oli tuollainen? Hamsteri vaikutti kuitenkin melko kesyltä minulle tullessaan. Tahtoisin olla niin hyvä omistaja kuin mahdollista, joten tämä tuntuu kauhean pahalta. Pitänee jatkossa houkutella se esim. maitopurkkiin ja opetella kuljetuslaatikon yläpuolella oikeanlainen ote hamsterista, ettei ikinä enää tulisi noin äärimmäisen stressaavaa tilannetta.

Sivuja: [1]