Aiheet - Tuhnutin

Kysy hallitukselta / Apua rekisteröitymisessä
« : 21.04.13 - klo:18:08 »
Minä haluaisin liittyä jäseneksi, mutta mitä teen, jos olen nyt ilmoittanut hamsterini vantaan juhlanäyttelyyn, mutta en ole kuitenkaan vielä maksanut näyttelymaksua. Olen kuitenkin tehnyt jo netti-ilmoittautumisen, ja rastittanut kohtaan, että en ole jäsen. Jotenka maksanko ei- jäsenmaksut kuitenkin näyttelyyn, vaikka liittyisinkin jäseneksi ennen näyttelyä?  :woot:

Sähköpostiini tuli vahvistus näyttelystä, ja sen mukaan näyttely alkaa klo. 10.00
Yhdistyksen sivuilla kuitenkin lukee että näyttely alkaa klo. 11.00.   Pikaisia vastauksia milloin se alkaa. Kiitos!