Aiheet - P4tt4

Kysy hallitukselta / Ihmettelen.
« : 23.01.13 - klo:13:24 »
Maksettiin marraskuun poskipussi j monta kuukautta sitten ja nyt porukoilta rupee palaa pinna, siihen että sitä ei vieläkään näy. Sanoivat, että jos ei tule pian, niin vaaditaan rahat takas.

Keskustelua näyttelyistä / 19.1.2013 Tampere PET-SHOW
« : 03.12.12 - klo:19:29 »
Pirkanmaan Nakertajat ry ja?rjesta?a?
TALVINA?YTTELYN
Ikurin Virela?ssa? (Tuohikorventie 27-29, Tampere) lauantaina 19.1.2013

PiNa ja?rjesta?a? lemmikkiluokat kaneille ja kaikille jyrsijo?ille.
Kanien seka? marsujen osallistujama?a?ra?a? on rajoitettu pienehkön näyttelytilan vuoksi 50 ela?imeen/laji. Muiden ela?inten lukuma?a?ra?a? ei ole rajoitettu.
Näyttelyn tuomarit:

pet-hamsterit: Tulossa
    pet-chinchillat: Laura Nieminen
    pet-gerbiilit: Tulossa
    pet-hiiret ja -rotat: Tulossa
    pet-kanit: Tulossa
    pet-marsut: Tulossa

Ilmoittautumismaksut lemmikkiluokissa:

Saman omistajan ensimma?inen ja toinen ela?in 7 eur/kpl, kolmas, jne. 5 eur/kpl.
Na?yttelyluettelo sisa?ltyy ilmoittautumismaksujen hintaan. Pirkanmaan Nakertajat ry:n ja?senet saavat em. hinnoista alennusta 1 eur/ela?in, mika?li ilmoittautumisten mukana on ja?sennumero tai kuitti maksetusta ja?senmaksusta. Jyrsijo?iden veteraani-ika?iset ela?imet kilpailevat ilmaiseksi.
Hiiret ilmoitetaan tuttuun tapaan vasta paikanpa?a?lla?.

Maksut suoritetaan yhdistyksen tilille Nordea FI30 2243 1800 0144 00 viimeiseen ilmoittautumispa?iva?a?n mennessa?. Ka?yta? viitetta? 3557.

Ilmoittautumiset kuitteineen tulee la?hetta?a? 09.01.2013 mennessa? osoitteeseen Johanna Revonniemi, Piettasenkatu 43 B 28, 33580 Tampere, tai sa?hko?postitse osoitteeseen johanna.revonniemi(at)gmail.com.

Na?yttelyssa? EI ole ja?lki-ilmoittautumismahdollisuutta.

HUOM! Tuothan ela?imesi paikalle kuljetusboksissa, etka? sen omassa ha?kissa?.

Arvostelun on ma?a?ra? alkaa n. klo. 10:00

Na?yttely on avoinna yleiso?lle klo. 10:00–17:00, jona aikana ela?inten tulee olla paikalla. Lisa?tietoa na?yttelysta? seka? sihteeriksi/assistentiksi ilmoittautumiset Johanna Revonniemelle (044-0680872 tai johanna.revonniemi(at)gmail.com). Talkoolaiset saavat vaivanpalkaksi va?lipalan seka? talkookortin, joka ka?y tulevissa na?yttelyissa? vaikkapa yhdesta? ilmaisesta ilmoittautumisesta.

Pa?a?syliput: Lapset 1 eur/kpl, aikuiset 2 eur/kpl.

PiNa:n na?yttelyihin ei saa tuoda koiria, joten ja?ta?tha?n koirakaverisi ysta?va?llisesti kotiin.

Keskustelua näyttelyistä / Tampere, 23.2.2013
« : 27.11.12 - klo:16:25 »
Muokkaan päivämäärää jos tarve. :) lisätietoja kun tiedän enemmän :)

------------------------------------------------------------------------------------------------

Näyttelyn toimihenkilöt (SHY päivittää)

Tuomari: Päivi Virtanen (Standardiluokan lk syyrialaiset, koe- ja ei-standardiluokan syyrialaiset)
Sihteeri: Serafima
Koearvostelu: Ely Vihavainen
Sihteeri: Jarmo
Assistentti: Sazki

Tuomari: Niina Eskelinen (Standardiluokan pk syyrialaiset)
Sihteeri: Harmo
Assistentti: saija

Tuomari: Lotta Ling (SWE) (Standardiluokan vkh talvikot, kiinankääpiöhamsterit)
Sihteeri: Satu Evilampi (täydennyskoulutus)
Assistentti: Mikki & Hajime
Harjoitusarvostelu: Martina Munther
Koearvostelu: Satu Karjalainen
Sihteeri: Jonna
Assistentti: Terttu

Tuomari: Sebastian Mårtensson (SWE) (Standardi-, koe- ja ei-standardiluokkien vkh roborovskit ja vkh campbellit)
Sihteeri: Sirpa
Assistentti: Ana & Hajime
Koearvostelu: Satu Karjalainen
Harjoitusarvostelu: Veera Kujansuu

Tuomari: Niina Hämäläinen (Lemmikkisyyrialaisurokset)
Sihteeri: MK
Assistentti:

Tuomari:  Marjut Kaakinen (Lemmikkisyyrialaisnaaraat)
Sihteeri: Tinjau
Assistentti:

Tuomari: Saana Kankare (Lemmikkikääpiöhamsterit & lasten lemmikit)
Sihteeri: Henni
Assistentti: Viivi

Toimihenkilöksi voit ilmoittautua vastaamalla viestiketjuun tai lähettämällä yksityisviestiä jollekin Suomen Hamsteriyhdistyksen hallituksen jäsenelle! :)

Kysy hallitukselta / Yleiskokous 2012
« : 24.11.12 - klo:19:48 »
Moi. eikö sen pitäny olla joulukuussa ? saako sinne osallistua tällainen tavallinen tallaaja  :nuija:  :enkeli: mikä päivä se on ?

Kysy hallitukselta / Ikäraja tuomarikoulutukseen
« : 12.11.12 - klo:21:35 »
Olen 14v, niin voinko kouluttautua tuomariksi ?

Yleistä hamsterikeskustelua / Kylvettäminen vedessä
« : 11.11.12 - klo:17:49 »
onko kielletty kokonaan ?

Mulla on duna jonka:
korkeus on 25cm, pituus 53cm ja leveys 30cm :) kuulostaako tarpeeks isolta kahdelle kääpiöhamsterin poikaselle toistaseks ? :) toinen syntynyt (uros) 4.8 ja kohta tulee tyttö (24.11) joka on syntynyt 30.10 (: tuolla on vaikka mitä, vihreä tasoke, jonka iellä alla se voi piileskellä + suolakivi, siinä kiinnitetty juomapullo, herkkukuppi, herkkutanko ja juoksupyörä, erikseen pesämökki, ruokakuppi, kalkkikivi ja uusi hitti "raapimispyramidi" :) kuulostaako hyvältä ? rehellinen mielipide ja parannusehdotuksia ? ainiin myös vessapaperirullaputki ;)