Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Anchali

Sivuja: [1]
1
Yleistä hamsterikeskustelua / Hamsterin viestintä
« : 10.10.14 - klo:11:20 »
En löytänyt tästä aiheesta aikaisempaa ketjua, joten päätin aloittaa uuden. Korjatkaa ihmeessä, jos olen väärässä ja aiheesta on jo aikaisemmin tehty oma ketjunsa!  :icon_cheesygrin: Eli minusta olisi mukava tietää, millaisia ääniä teidän hamsterit, lajista riippumatta, pitävät.

Meillä syrkkinaaras on kovin pitämään ääniä: se tuhisee kaivaessaan, putputtaa kun on sylissä ja jos se ei pidä siitä, että sen uniaikana melutaan kuten katsotaan telkkaria, se pitää ihmeellistä tuhina ääntä (päästää ilmaa voimakkaasti nenästä, tuf tuf tuf), joka kuulostaa kiroilulta... Tätä en ole kuullut kenenkään muun hamsterin pitävän. Ja tosiaan ainoat tilanteet, joissa tuota kuulee on se, kun neitiä häiritään uniaikana: nenä pilkistää hieman pesästä ja sitten alkaa kuulua tuota tuf tuf tuf ääntä. Toinen syrkki pitää myös noita tuhinaääniä puuhastellessaan ja jos se ei saa herkkua käpypiilosta saattaa häkistä kuulua hampaiden naksautus tai pari.

Talvikko protestoi välillä ääntelemällä ja näyttelyissä on pari kertaa "kirkunut" tyytymättömänä. Näin vanhempana nuo äänet ovat vähentyneet, kaippa se on huomannut, että ei sille pahaa tehdä.  :icon_smile: Lisäksi talvikko tuhisee kaivaessaan ja syödessään. Kun sitä silittää, niin neiti pitää aivan hiljaista putputusta, jonka kuulee kun pistää korvan lähelle hamsteria. Olen tulkinnut tämän tyytyväisyydeksi.

2
Ketkä kaikki on tulossa tai suunnittelee tulevansa Humppilan näyttelyyn?  :icon_smile: Meiltä lähtee kaikki eli talvikko ja ei-standardi syrkki. Syrkin ilmoitan sekä lemmikkiin että ulkomuotoluokkaan, mutta talvikon kohdalla en ole vielä päättänyt laitanko sen vain lemmikkiluokkaan vai ilmoitanko sen myös uml....

Ainakaan vielä ei ilmoittautumislomake minulla toiminut, vaikka ilmon piti alkaa 5.8. mutta onneksi tässä on vielä ruhtinaallisesti aikaa. :icon_e_biggrin:

-------------

TOIMIHENKILÖT:
Moderaattorit päivittävät listaa, jos haluat jonkin homman niin huikkaa keskustelussa!

Ely Vihavainen (lk syyrialainen)
Sihteeri: Jeeli Laine
Assistentti: Marika Lähde

Marjut Kaakinen (pk, koe-st, ei-st syyrialainen)
Sihteeri: Arja Myllylä & Tinja Itkonen
Assistentti:

Veera Kujansuu (talvikot, roborovskit) + koearvostelu kkh
Sihteeri: Sara Sunikka
Assistentti: Eevi Lähde

Niina Eskelinen (kiinankääpiöt, campbellit)
Sihteeri: Asta Rekilä
Assistentti: Mika Suni

Martina Munther (lemmikkikääpiöt, lasten lemmikit) + koearvostelu kkh, vkh tv
Sihteeri: Johanna Vihavainen
Assistentti: Henni Haatainen

Saija Kukkohovi (lemmikkisyyrialaisnaaraat)
Sihteeri: Riina Partanen
Assistentti:

Satu Karjalainen (lemmikkisyyrialaisurokset) + koearvostelu vkh rb
Sihteeri: Eevi Hirsikko
Assistentti: Taru Karjalainen

Sivuja: [1]