Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - soihilne

Sivuja: [1]
1
Kysy hallitukselta / Jäsenmaksut 2012?
« : 10.07.12 - klo:11:50 »
Nettisivuilta löytyy tiedot vuoden 2011 jäsenmaksuista. Ovatko ne pysyneet samana vuodelle 2012? Lähetin asiasta spostiakin jo pariin otteeseen, mutta vissiin kukaan ei ole kesällä ehtinyt vastailemaan... :)

2
Kuten allekirjoituksesta näkyy, mulla on viimeisen neljän kuukauden aikana ilmestynyt asukeiksi kaksi hamsteria ns. tyhjästä, eli en harrastanut ennen hamstereita. Toinen hamsuli ilmestyi vähän sen jälkeen kun kaverin talvikko oli mulla hoidossa, ja sen lähdettyä kotiin jäi yhden hamsterin kokoinen aukko. Nyt tämä hoidokki oli mulla taas viikon, ja nyt ois hirveä hinku ottaa vielä talvikko tämän lauman jatkeeksi... Ajattelin nyt kuitenkin katsoa et jos tämä menisi parin viikon odottelulla ohi, oon joka tapauksessa menossa ensi viikolla matkoille, joten ennen sitä ei kannata uusia eläimiä ottaa. ;)


Miten teillä muilla useamman hamsterin omistajilla, onko tilanne syntynyt pikkuhiljaa vai yhtäkkiä? En ole kokenut että syrkin saapuminen talouteen ois mitenkään vähentänyt robon kiinnostavuutta, kummallakin on omat touhunsa... Kaverin talvikossa ihanaa oli, että se oli usein hereillä päivisin (kuten talvikot ilmeisesti yleensäkin ovat?) joten sen kanssa saattoi puuhailla vähän aiemminkin illalla ja aamulla herätessään. Kaikki talvikot eivät tietysti ole samanlaisia, mutta kasvattajalta voisi tietysti sit kysellä päiväaktiivista tapausta...

Oman innostukseni taustalla on se että erinäisistä syistä en ole voinut yli kymmeneen vuoteen pitää karvaista lemmikkiä, ja hamsterille pitää kuitenkin myös antaa omaa aikaa, joten huomion jakaminen useammalle on omalla tavallaan myös eläinten etu, kun eivät sitten stressaannu liiaksi. Jälleen parin vuoden päästä saattaa olla niin ettei ole taas mahdollisuutta pitää lemmikkiä, joten en voi hamsuleita pitkäikäisempiä eläimiä nyt ottaa... Silti vähän huvittaa ja ehkä hiukan ihmetyttääkin tämä ihmeellinen innostus hamstereihin nyt yhtäkkiä.

Kertokaapa muutkin, mistä kaikki lähti ja miten nopeasti hamsterikunta kasvoi. :)

Sivuja: [1]