Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - nöpötin

Sivuja: [1]
1
Musta ainakin hinta kuulostaa aika korkeelle verrattuna siihen et mitä yleensä käytetyistä pyydetään mut muuten kivoja.

http://www.tori.fi/pirkanmaa/Hamsterill ... ?ca=18&w=3

2
Saatiin siis käytöstä poistettu akvaario hamsulle asumukseks. Mites siihen sais juomapullon jotenkin fiksusti kiinni?

3
Meidän syrkki neito söi itsensä tänään dunan pohjasta läpi... Tartteis siis saada äkkiä uus asumus... Millanen ja minkä kokonen olis hyvä?

4
Meillä siis duna joss pieni kalteri osa noin puolivälissä dunaa. Nyt oon kyllästyny siihen että purua on jatkuvasti lattialla. Mikä olis syrkille hyvä asumus jossa purut pysyy sisällä? Mielellään sellanen jossa olis ainakin 2 kerrosta tai johon niitä sais tehtyä. Meidän syrkki neiti kun tykkää kiipeillä :)

5
Musta tuntuu etten saa otettua kunnon kuvia. Salamalla tulee hamsusta hirmu vaalee ja ilman salamaa ei voi ottaa kun sit siitä tulee epätarkka. Meidän hamsu on niin vilkas ettei se pysy hetkeekään paikallaan kuvausta varten :)

6
Tarviaako syrkki suolakiveä tai heinää? Miten heinä kannattaisi laittaa häkkiin jos sitä pitää olla? Häkkinä meillä on duna fun eli tämä: http://www.fretten.nl/images/dunafun.jpg miten tuota kannattaisi sisustaa syrkille sopivaksi? Isompi juokuspyörä siellä jo on.

7
Asuminen ja tarvikkeet / Hamsterin vessa ja sen kuivike
« : 25.12.11 - klo:19:54 »
Ajateltiin siis ostaa vessa tolle meidän hamsulle. Mikä sinne olis paras kuivike? Onko mistään kotosin ne kuivikkeet mitä lemmikkikaupoissa myydään? Vai olisko joku muu parempi?

Sivuja: [1]