Aiheet - taruloru

Kysy hallitukselta / Jäsenmaksukaudet
« : 14.01.11 - klo:17:02 »
Voisko jäsenmaksukausien eräpäivät tulla nettiin ihan julkiseksi tiedoksi, kun laskua ei ole tullut nytkään Poskipussin mukana, ja tarttisi maksaa se kuitenkin ajoissa?

Meille on syntynyt mustan värinen urospoikanen, jolla on valkoinen pieni laikku selässä. Tilanteesta erikoisen tekee se, että yleensähän mustalla menee valkoiset värivirhelaikut leuassa, tassuissa tai vatsassa. Hamsteri on aika lystikkään näköinen  :sydan , tässä kuva:

Mites on mustien kasvattajat, oletteko useinkin törmänneet tällaisiin "laikkuhamsuihin"? Mielestäni laikku on persoonallisen ja hauskan näköinen! Olen ajatellut, että se katoaisi hamsterin varttuessa, mutta ei... Tuossa se kohta täyttää jo 6 viikkoa.