Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Shiipa

Sivuja: [1]
1
Jee, sain Rasselle eilen 20cm halkaisijaltaan olevan juoksupyörän... Tätä mallia, mutta pujottelin kaltereiden välistä paperin niin on turvallinen ja tukeva  :)

Ensimmäinen yö juoksupyörän kanssa... Olin tulla hulluksi! Kamala vikinä, tuntui että viereisen akvaarion gerbiilitkin sadattelivat vikinää  :mrgreen: No yöksi pyörä sitten pois notta saisin nukutuksi.

Tänään laitoin rypsiöljyä niihin sivuakselihommiin. Ei vingu yhtään, kuuluu vain tassujen "tutum tutum tutum" ääni ja ehkä pientä "ryyrryyr" ääntä  :P  :sydan

Ainakin Rasmus tykkää kovasti...!

2
Gerbiilit kun olivat jo, ei hamsteria tarvinnut paljon jankata tms, kunhan alussa vain mainitsin että mahtuis tänne kääpiöhamsterikin. Äiti ei meinannut suostua, mutta pikkuhiljaa alkoi jopa sanomaan jotain ei-kieltäviä sanoja puheeni sekaan ("ai eikö ne tartte kaveria? hoooo...")...  ;)
Sitten hankin minidunan, ja äiti toki lupasi hankkia siihen elikon, kun on pienikin. Tarkoituksena oli siis hankkia urostalvikko, mutta täällä päin ei kasvattajia ollut eikä eläinkaupoissa talvikoista tietoakaan (joitain talvikkoja saatettiin myydä roborovskien nimilläkin... ), niin päädyin sitten odottelemaan.

Yhtenä päivänä sitten bongasin OSJH'n sivuilta myytävän  hamsterinpoikasen, jolle tulee häkki ja tavarat mukaan... 50€ hinnalla! Kerroin äidilleni ja sanoin, etten tiennyt, oliko kyseessä kääpiölaji vai ei. Äitini sitten melkein pakotti minut soittamaan ja kysymään keskipäivällä vaikka ilmoituksessa luki että iltaisin soitot, ja selvisi, että kyseessä oli syyrialainen.
Petyin hiukan, koska äiti ei ollut koskaan innostunut syyrialaisista, koska vievät tilaakin enemmän, suunnilleen saman verran kuin gerbiilit.
Mutta mitä, äidille kuin kerroin, sehän melkein pakotti minut varaamaan hamsterin. Alkoi heti jo innostuksissaan soittelemaan kyytejä tädiltäni hamsterinhakuun jne, ja seuraavana päivänä Rasmus sitten haettiinkin.  ;)

Mutta kiva, selvisi, että hamsterilla oli hiukan liian pieni häkki, joten eleltiin n. pari yötä pienellä häkillä (unirauhakin meni hamsterin jyrsiessä armottomasti kaltereita), kunnes kävi sellainen tuuri että ystäväni oli lähdössä hakemaan terraariota joltakin hiukan kauempaa. Tietenkin siinä samassa ystäväni otti pyynnöstäni mukaan minullekkin sellaisen mukavankokoisen akvaarion, eikä äitikään laittanut yhtään pahaksi, vaikka sitä tilaa on nyt mennyt mitä se alussa pelkäsikin.. On onnellinen vain, että saatiin niin halvalla akvaario ja yksi miniduna pois nurkista  :D

Gerbiilit oli kyllä helpompi saada. "Kun uusi asunto on valmis, voit ottaa sinne"... ja olin tyytyväinen.  xD

Tulevaisuudessa ei ole tulossa enempää lemmikkejäni, kun äiti on edistynyt jyrsijöiden enemmänsietämisessä: Se jopa rapsutti hamsteria ja oli nostanut gerbiilihäkistä romahtaneen mökin pois.  :P

3
Asuminen ja tarvikkeet / Hamsteriaiheinen ostoslista
« : 29.04.08 - klo:22:10 »
Kun on tuo ketju jossa kerrotaan mitä on viimeksi ostanut hamsterillensa, tehdäänpä tällainen vastapainoksi jossa kerrotaan mitä pitäisi ostaa tai mitä on kauppalistala  :haha

Itsellä:
- Juoksupyörä
- Painavampi tuoreruokakuppi
- Purua
- Rapunzel Hamsterimixiä
- Juoksutustilaan sopiva mielenkiintoinen virike

Sivuja: [1]