Viestit - Noppis

Sivuja: [1] 2 3
LGG06 VH06 Varjoyrtin Hopeanuoli "Marme"
Marme oli nuorena todella arka ja arvaamaton, mutta sitkeän tutustumisen jälkeen hänestä tuli perheemme ehdoton lemppari, joka vaati loputtomasti huomiota. :sydan Energiaa hänessä oli kuin pienessä kylässä. Marme jouduttiin lopettamaan vanhuuden takia 2,5 vuoden ikäisenä. Ikävä on mieletön.

Kasvatus ja genetiikka / Re: Kuvia hamsupoikueista -2
« : 12.08.08 - klo:14:07 »
Voi noita kilppareita. :lov

Kasvatus ja genetiikka / Re: Standardien muokkausta
« : 07.06.08 - klo:21:48 »
Lainaus käyttäjältä: "Minski"
Kuvia voisi olla myös sellaisista värien/kuvioiden edustajista, jotka eivät ole täydellisiä värinsä/kuvionsa edustajia, vaan esiteltäisiin värin/kuvion ohessa ns. "tyypillisinä virheinä".
Joo toi selkeyttäis paljon kun lukis aina kuvan alla jos hamsun kuvio on vajaa tai väri liian vaalea jne.

Lainaus käyttäjältä: "Blizzard"
Nekku on ihan mahdoton myllertäjä, aina kun sen gabberi siivotaan, niin ei mee kun 5min, ja koko kämppä on myllätty ylösalaisin :|

Toi on niin raivostuttava tapa! Mutta ainakin tietää että hamsulla on ollu kivaa. :)

Kasvatus ja genetiikka / Re: Sukulaisten etsintää
« : 10.05.08 - klo:09:25 »
Gypsy Boots haluaisi kuulla vanhempiensa ja sisaruksiensa kuulumisia. :)

I. Blood And Tears
E. Nelonen

s. 28.2.2007
u. Ghost Town
u. Get Around
n. Girl In A Cage
n. Golden Years

Kasvattajalle ainakin taisi jäädä joku uroksista?

Lainaus käyttäjältä: "Maikkis"
Taitaa Noppiksen hamsu tykätä kaivelusta kun on paljon purua? :)
Joo, kaivelu on meillä lempparia. :)

Simonan terraario:
87x35x37cm

Simppa tuntuu pitävän kiipeilystä, joten sille sai viritellä kiipelypaikkojakin. (:

Kyösti oli sunnuntaina PLH2 ja ulkkiksessa paras veteraani. (Vaikka olikin huikean päivän verran "alaikäinen") ;P
Ulkkis meni muuten huonosti, talviturkin takia oltiin edelleen haaleita ja vaaleita. :D

Isot kiitokset vielä nopeasta toiminnasta Hamsteriyhdistykselle, kun näyttelyaamu(päivällä) tajusin vasta että meiltä oli hamsu väärässä luokassa. :)

Lainaus käyttäjältä: "Noppis"
Enköhän mä yhden talvikon voisi tuoda, ärsyttävää vain kun karvanvaihto aiheuttaa vähän elottomuutta turkissa. -.-
Eikä yhtään jäänyt harmittamaan, ilmoomani kaveri on näyttelyssä päivän vajaa veteraani ja olis siis päässy ilmaseks ulkkikseen, johon sen ilmosin..
Ei vaan, innolla ootan näyttelyä, viimeksi kun en päässytkään niin nyt vihdoin! :)

Ilmottelen hamsuja jos päättäisivät viimein vaihtaa kesäturkkiin, kanin ilmot onkin jo lähetetty. :D

Kuvia meidän sotkusista asumuksista. (Siivouspäivä tulossa. :D)

Kyöstin 95x50x35cm gabber
Simonan 87x35x37cm terraario

pistinkin linkkeinä, oli turhan isoja. :P

Mä en sittenkään pääse, onneksi en ilmonnut hamsuja. Olisi ollut kiva päästä moikkaamaan hamsuihmisiä, mut ens kerralla sitten. (:

Mariko on nyt 2v 6kk.

Meidän kaikki eläimet löytyvät petsiestä.

Sivuja: [1] 2 3