Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - annnaaww

Sivuja: [1] 2
1
Kasvatus ja genetiikka / Juoksypyörä poikasten aikana
« : 11.02.17 - klo:09:37 »
Voiko siis tiineenä olevalla hamsterilla pitää juoksupyörää/lautasta? Jos ei voi, niin missä vaiheessa se kannattaisi poistaa asumuksesta? :) Roborovski siis kyseessä.

2
Roboille olisi parempi hankkia tarpeeksi iso juoksulautanen, jolla molemmat mahtuvat juoksemaan samaan aikaan. Ja hiekka-astiaa ei tosiaan kannata pitää koko ajan asumuksessa, koska liika kylpeminen voi kuluttaa turkkia. Omille hamsuille annan yleensä vain pari kertaa ennen näyttelyä ja turkit on kyllä pysyneet ihan hyvinä ilman kylpyhiekkaakin! :)

3
Viimeksi taisin ostaa:
- Bunny -siemenseosta
- Silkkiäistoukkia
- Kurpitsan siemeniä
- Juoksulautasen

4
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Hamsterien esittelyjä
« : 09.10.16 - klo:10:11 »
Goldilock's Pimeä Uhka "Panda"
uros, talvikko, helmiäisnormaali
s. 13.10.2015

FIN VLH Goldilock's Cosmic Girl "Tikru"
naaras, kiinankääpiöhamsteri, normaali
s. 24.2.2016

Whispering Loud "Viiru"
uros, talvikko, normaali
s. 10.5.2016

Black Ballade "Hessu"
uros, roborovski, normaali
s. 11.8.2016

5
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Nimiehdotuksia?
« : 05.10.16 - klo:08:05 »
Söpö on  :loov:

Laku
Pippuri
Paavo
Pasi
Sysi
Papu

Kivoja nimiä! :peukku: Vauva ehti jo saada nimekseen Hessu, mutta jos tälle tulee jossain vaiheessa kaveri, voisin miettiä noita :icon_lol:

6
Yleistä hamsterikeskustelua / Nimiehdotuksia?
« : 02.10.16 - klo:22:36 »
.

7
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Uudet tulokkaat 2
« : 02.10.16 - klo:21:07 »
Tänään meille muutti pikkuinen robouros Black Ballade :sydan:

8
Kysy hallitukselta / Ilmoittautumismaksut
« : 28.09.16 - klo:11:28 »
Ilmoitin hamsterini Salon Grand Galaan muutama päivä sitten ja ilmoittautumislomakkeeseen laitoin, että en ole yhdistyksen jäsen. Maksoin ilmottautumismaksut vasta seuraavana päivänä ja samalla liityin SHY:n jäseneksi, joten maksoin jäsenhinnoilla. Eli ilmoittautumisissa lukee, että en ole jäsen, mutta maksut on maksettu jäsenhinnoilla. Onko tämä ihan ok?

9
Itse en ole kovin paljoa tilaillut netistä, mutta on mulla kokemusta kuitenkin muutamasta paikasta :icon_smile:

Zooplus
+hyvä valikoima
+luotettava
-toimitus melko hidasta

Peten koiratarvike
+toimitus nopeaa
+luotettava, suomalainen
-valikoima ei kovin hyvä, ainakaan ruokien osalta

Pets Go
+nopea toimitus, paketti tuli seuraavana päivänä tilauksesta
+luotettava, suomalainen (?)
+valikoima oli muistaakseni melko hyvä
-jotkin tuotteet hieman kalliimpia kuin yleensä

10
En tiedä laitanko viestiäni oikeaan paikkaan mutta toivottavasti joku lukee tän. Eli hankin kohta kaksi viikkoa sitten ensimmäisen hamsuni, talvikkotytön, ikää noin 3 kk . Muuten ihana tapaus mutta joitain ongelmia hänen kanssaan on tullut: ei suostu tulemaan kädelle edes herkkunappuloilla vaan puree sikakovaa ( kolme kertaa olen saanut hänet häkistä ulos tavalla tai toisella, en sentään jahtaamalla), viime päivinä häkin siivouskin on tuottanut tuskaa tuon puremisen takia. Kerran ollut kädellä, silloinkin tärisi pelosta eikä liikkunut.Terran ulkopuolella istuminen ja hänen tuohujensa katsominen ei haittaa mutta jos laitan käden häkkiin niin jonkun aikaa juoksupyörässä tai häkissä juostuaan menee nurkkaan ja kellahtaa kyljelleen tai selälleen juoksupyörän ja terran seinänväliin ja päästelee omituista "tsip" ääntä tai sitten tosiaan puree?? Heti kun poistun paikalta niin vähän ajan päästä rallattelee menemään juoksupyörällä onnessaan äänestä päätellen. Temperamenttia siis löytyy.Pitäisi olla käsikesy. Häkki sijaitsee keittiössä tilan puutteen vuoksi. Mitä teen väärin????

En ole mikään asiantuntija, mutta vastaanpa nyt kuitenkin. Kannattaa kokeilla ottaa hamsu vaikka pahvirullan avulla kädelle, jos se ei itse halua tulla. Hamsteri voi myös puolustaa reviiriään puremalla joten nosta se aina häkin ulkopuolelle käsitellessä. Käsittele hamsua aluksi lyhempiä aikoja. Voit myös laittaa nahkahanskat käteen, jos se meinaa purra. Toivottavasti tästä oli apua, tsemppiä uuden hamsterin kans! :)

11
Näyttelyihin voi ilmeisesti tuoda lahjoituspalkintoja, niin miten tämä käytännössä toimii? Jätetäänkö palkinnot vain halutun lajin arvostelupöydälle, vai miten? :icon_lol:

Kannattaa jutella "henkilökunnan" kanssa eli jonkun hallituslaisen, vaikka infosta.  :icon_biggrin:  Kun ne palkinnot ovat yleensä eri pöydällä (ainakin jos ovat vähääkään isompia). Samalla kannattaa painottaa, jos haluaa ne tietyn kategorian palkinnoiksi ja ne olisi hyvä merkitä - tai pitää yhdessä laatikossa/pussissa tms. etteivät mene sekaisin muiden kanssa.
Kaikenlaiset palkinnot ovat aina tervetulleita! :jiihaa:

Okei, kiitos vastauksesta! Sitten olisi vielä semmoinen kysymys, että lasketaanko vuoden voittaja-pisteitä vain SHY:n näyttelyistä vai myös muiden yhdistysten järjestämistä?

12
Näyttelyihin voi ilmeisesti tuoda lahjoituspalkintoja, niin miten tämä käytännössä toimii? Jätetäänkö palkinnot vain halutun lajin arvostelupöydälle, vai miten? :icon_lol:

13
Tällä hetkellä on kaksi talvikkoa ja kiinari, aiemmin on ollut yksi talvikko :)

15
Täällä on yhteensä kolme hamsteria, kaksi talvikkoa ja kiinari :icon_smile:

Sivuja: [1] 2