Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Tuhatkauno

Sivuja: [1]
1
Yleistä hamsterikeskustelua / Virikkeitä hamsterille
« : 18.08.15 - klo:05:59 »
Hassu kysymys kenties, mutta oletteko pitäneet radiota päälle hamsterille? Äänenvoimakkuus säädettynä siis juuri ja juuri kuulokynnykselle, ei tietenkään mitään discoteekin volaa. Eläinhän ei paljoa piitanne, että tuleeko heviä, räppiä tai klassista - paitsi voisin kyllä muistella toisessa yhteydessä pari hauskaa anekdoottia jo aikaa sitten edesmenneestä koirastamme:-) . Mutta itseasiassa äidilläni oli ilmeisesti tapana jättää kelloradio hiljaiselle, jättäessään kissan ja koiran työpäivän ajaksi kotiin.

Mietityttää tuo meidän puolitoista-vuotias syrkki, joka vaan kököttää kopissaan, vaikka tarjotaan välillä ulkoilua olohuoneen lattialla.Että onko ikävystynyt tai onko se vaan ikä? Toisaalta hamsumme  tuntuu kyllä tykkäävän ihmisistä. Ei rimpuile kun otetaan käteen. Hamsun häkki on keittiössä. Siellä saattaa joinakin varhaisina aamuina olla kuono sojossa, kun menen keittelemään kahvia.

2
HAMSTERI LÖYTYI!    :icon_e_biggrin: Rakensin illalla avonaiseen pahvilaatikkoon "basecampin", jossa kotimökki, nyrkillinen cashew-pähkinöitä ym. herkkuja, mörttiröpöä omasta häkistä ja kaikkea muuta tuttua hajumaailmaa... Ja siellä basecampissa pikku seikkailija kökötti aamulla terveen oloisena, eikä näyttänyt linkkaavan - se putoamismatka kylmää itseäni vieläkin. Siirsin hamsun nyt kotihäkkiinsä ja siellä se taitaa järjestellä koppia ennen nukkumaanmenoa.

 Kiitos teille ihanista viesteistänne!

3
Kiitos huojentavasta vastauksestasi ja ohjeistasi!

Juu, hetki viestini lähettämisen jälkeen löysinkin täältä keskustelua karanneista hamstereista. Etta eipä tuo näytä ihan tavatonta olevan ja aika usein se vatsa sitten kutsuu ruokaisammille apajille.

Se putoaminen tuntuu tosi kurjalta, mutta kenties ihan hyvä merkki, että ilmeisesti hamsteri on osannut tulla jollakin "ukemilla" ja nähtävästi päässyt jatkamaan matkaansa. Odotellaan ja katsellaan... jos ei muuta, niin kipataan puoli pussia cashew-pähkinöitä lattialle, niistä se tykkää kuin hullu puurosta :-)

4
Yleistä hamsterikeskustelua / Hamsteri kadonnut kotona
« : 29.05.15 - klo:10:43 »
Sanokaa jotakin lohduttavaa, jos pystytte. Tai saa moittia ja sättiä olan takaa, olen harjoittanut itseruoskintaa koko aamupäivän.

Olin nimittäin unohtanut hamsterihäkin luukun yöksi auki. Niinpä lasten 1,5-vuotiasta kultahamsteria ei löytynyt enää aamulla häkistänsä. Kauheaa asiaa myös, että häkki on reilun puolen metrin korkuisella pöydällä. Eläinparka on siis mätkähtänyt melkoisen matkan, mutta nähtävästi päässyt piiloon johonkin.

Otimme pesäkopin ja hamsterinruokaa lattialle. Voinemme siis vain toivoa, että hamsu on kunnossa, haistaa ruuan, hakeutuu tuttuun pesäkoppiinsa ja sieltä sitten joku meistä heti bongatessaan poimii takaisin häkkiinsä.

Onko muilla vastaavia kokemuksia?

Sivuja: [1]