Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - NecotineL

Sivuja: [1]
1
Viimeksi ostin itse hamsterin, syrkki Nemo on asustanut meillä nyt kohta viikon :loov: Sitä ennen hankin uuden terraarion, uuden juoksupyörän, pari pesäkoppia, pajusillan, puruja ja vähän herkkuja molemmille hamsuttimille.

2
Pari uutta siltaa, yhden puisen mökin ja yhden keraamisen mökin puuha-aitauksessa käytettäväksi. Mikähän siinä on, että vaikka tavaraa onkin jo ennestään, aina sitä tulee haalittua lisää? Vai meneekö se niin, että omistajat alkavat muistuttaa lemmikkejään ja hamstraavat kaikenlaista?  :icon_mrgreen:

3
Tuo virallinen kutsuhan tulee ilmoittautuville vielä erikseen, mietin että siinä taitaa olla nuo kellonajat yms. Tietääkö joku mistä tällainen joka ei ole ilmoittautunut, saa nuo tarkemmat kellonajat tietoonsa?
Arvostelut alkavat klo 10, mutta paikalle pääsee jo 9 jälkeen. Paikka on auki niin kauan kuin arvostelut kestävät  :peukku:

Ihanaa, kiitos! Aamulla ajoissa siis paikalle!  :icon_cheesygrin:

4
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Hamsteriaiheisia unia
« : 25.02.14 - klo:11:14 »
Viime yön uni oli melko... sanoisinko vilkas :icon_mrgreen: Meidän syrkkipoika osasi karata häkin pinnojen välistä. Aina kun sain sen nostettua takaisin häkkiin, se karkasi eri kohdasta. Hädissäni tarkistin pinnavälejä yhä uudelleen ja uudelleen, missään ei kuitenkaan ollut suurempaa rakosta kuin muualla ja häkkikin oli sama kuin ennen. Koskaan en ehtinyt nähdä mistä välistä karkureissu sai alkunsa ja pyörin vain ihmeissäni häkin ympärillä.

Aamulla herätessäni ensimmäiseksi oli pakko tarkistaa onko pikkuinen vielä häkissään. Olihan se! :yes:

5
Tuun myös, tosin ilman hamsteria ihan vain pyörimään, katselemaan ja ihastelemaan. Pakkohan se on, kun näyttely on tuossa 8 kilometrin päässä! Olisi suuri vääryys jättää se kokonaan väliin  :icon_cheesygrin: Mistä sitä tietää, vaikka lähtiessä olisikin hamsteri kainalossa  :icon_e_wink:

Tuo virallinen kutsuhan tulee ilmoittautuville vielä erikseen, mietin että siinä taitaa olla nuo kellonajat yms. Tietääkö joku mistä tällainen joka ei ole ilmoittautunut, saa nuo tarkemmat kellonajat tietoonsa?

6
Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Virikkeet 2
« : 18.02.14 - klo:22:52 »
Muoks: Niin siis tosiaan tuolle uudelle syrkkivauvelille tulee kyllä samanlainen (mutta hieman suurempi) vessapaperi-iglu, sitä saa sit järsiä tai käyttää mökkinä, ja lisäksi tietenkin vessapaperia on silputtavana! Unohdinkohan mainita jotain muuta...

Meillä syrkkipoika otti meille muuttaessaan paperi-iglun pesäkseen. Vaihtoehtona oli toinenkin pesämökki, mutta iglu oli ilmeisesti parempi. Leikkasin siihen eteen oviaukon, josta Taco kulkikin pari kertaa. Jostain kumman syystä alkoi muutaman kerran jälkeen kuitenkin kulkea igluun takakautta nostamalla iglua ilmaan ja pujahtamalla sisään! :icon_mrgreen: Tästä johtuen tuo iglu oli aina ihan vinossa, kummasti se vain pystyssä kuitenkin pysyi. Ekojen purujen vaihdon yhteydessä se oli kuitenkin pakko heittää pois, oli sisäpuolelta katosta ja seinistä revitty ja mennyt muutenkin ihan ohueksi. Laitoin tuon toisen pesäkopin samalle paikalle missä iglu ennen oli, onneksi myös se kelpasi pesäksi. Ajattelin kuitenkin kokeilla tuota iglua vielä joskus uudelleen, täytyy sijoittaa se johonkin muuhun kerrokseen, jos vaikka tällä kerralla ei ottaisi sitä pesäkseen  :icon_e_wink:

Muoks: Eilen illalla kun syrkkini puuhailua katselin häkissä, aloin miettiä voisiko se jäädä jumiin alla olevan linkin tikkaiden tuollaiseen väliin? Onko kenelläkään kokemusta? http://www.zooplus.fi/shop/jyrsijat/hakkitarvikkeet/majat/puu/143068 Näitä asiakkaiden kuvia kun katselee, nuo välit näyttävät olevan kaikissa kuvissa vähän erikokoisia. Tuo torni ei meillä tällä hetkellä ole häkissä käytössä, puuha-aitauksessa käytetään välillä.

7
Tällä hetkellä täällä asustaa yksi hamsteri, aiemmin ollut myös kaksi muuta. Suunnitelmissa on myös toinen syrkki tuon tämän hetkisen ainokaisen lisäksi. Todella rakkaita ovat ja tärkeä osa tätä jokapäiväistä arkista puuhastelua. Iloa tuottavat joka päivä, niiden touhuja on kiva seurailla ja niistä saa toki itsekin seuraa. Niistä huolehtiminen tuntuu tärkeältä, tahdon tehdä kaikille pienokaisilleni mahdollisimman hyvät oltavat. Perheenjäseniä ovat myös täällä, lemmikeiksi kaikki hankittuja  :sydan:

8
Meillä syrkkipoika alkoi lähes heti pureskella häkkiä ja pitää järkyttävää meteliä kun muutti meille, vaikka häkki oli iso ja virikkeitä paljon. Ehkä se oli jotain muuttostressiä. Ajattelin, että olisin laittanut juoksulautasen häkkiin vasta myöhemmin, mutta päätin tuon metelöinnin takia antaa sen heti, siinä toivossa että häkin kaltereiden jyrsiminen lakkaisi. Tuo jyrsiminen loppui samantien, lautanen kiinnosti enemmän :peukku: Pelkäsin lautasesta tulevan addiktio, mutta onneksi Taco keksii muutakin tekemistä hereillä ollessaan :) Joka tapauksessa - ihanan hiljaisia nuo lautaset!

9
Viimeksi mukaan tarttui:

- Kuivattuja jauhomatoja purkillinen
- Auringonkukansiemeniä
- Mörttiä
- Uusi ruokakuppi

10
Syyrialaisista vain on kokemusta. Tällä hetkellä yksi, aiemmin ollut kaksi muutakin. Hankintalistalla on toinenkin pikkunen, todennäköisesti syrkki sekin :)

Sivuja: [1]