Viestit - talvikko00

Sivuja: [1] 2
Ostin viimeks hamsterin XD  :loov:

Yleistä hamsterikeskustelua / Haluun tietää??
« : 13.06.14 - klo:22:40 »
Ostin nykyisen hamsuni kuopion Akvaario liikkeestä. Se on syntynyt 14.6.2013. Haluaisin tietää mistä Tahvo on tullut eläinkauppaan, kuka on sen kasvattaja jne...  :icon_redface:Olisi toooosi kiva tietää :mhappy:

Kaikki sanoo rotaksi tai rotikaiseksi. Kerran mummi nappaa Tahvon syliin kun sitä ei oltu edes vielä pidetty käsillä :futschlach:

Yleistä hamsterikeskustelua / Itku
« : 26.05.14 - klo:21:02 »
Voiko hamsteri itkeä?? :wassat:

Onpa hamsuilla ihania asumuksia

Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: Hamsteriaiheisia unia
« : 03.04.14 - klo:20:39 »
Itse näin sellaista unta että Tahvon terraariosta löyty muitakin talvikoita enkä tunnistanut enää Tahvoa. Niitä vaan tuli lisää ja lisää, mutta sitten tuli rottia. Ne hyppi pois terraariosta enkä tienny minne niitä ois pitänyt laittaa. Ekat laitoin pahvi laatikoihin,mutta ne ei riittänyt.
Aamulla piti tarkistaa ettei Se ollut totta

Miksi oma hamsterisi on paras?(totta kai Se on) :loov:

-Juoksupyörä
-ilmanen jupmapulo :nuts:
-kylpykuppi
ja sitä viimeks
-uus kylpyhiekka

se juomapullo oli ilmanenn!!!!! :nuija:

Kysy hallitukselta / Hoitopussi ja Poskipussi
« : 06.03.14 - klo:13:09 »
Minkälaisia on nuo hoitopussi ja Poskipussi? Kun hamsteriyhdistykseen liittyy :icon_e_wink:

Pesä vanu ja mansikan hajunen puru!!!

Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Hamsteri omassa huoneessa
« : 25.02.14 - klo:18:29 »
Tahvo riehuu joskus yöllä niin että herään, mutta ajan kanssa siihenkin tottuu :xd:

Voi parka  :icon_cry:Kuoliko Se hamsu ?? Tahvo  kiipeilee juomapullossa mutta nyt ei oo pitkään aikaan

Kylpyhiekkaa  :hyper:

Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Kylpyhiekka
« : 18.02.14 - klo:15:24 »
Se kai puhistaa Turkkia  :kuiva: mutta Tahvo "talvikko" tykkää siinä kieriä

Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Juoksupallo
« : 18.02.14 - klo:15:20 »
Ihan hyvä Se on jos ei oo muuta keinoo, Tahvo siinä ainakin joskus juoksee. Mutta ei kestä kauaa hyvässä kunnossa :pilehile:

Sivuja: [1] 2