Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Yuri-e

Sivuja: [1]
1
Mikähän voisi olla syynä siihen, että talvikko majoittuu dunassa (duna fun large) olevaan putkeen, vaikka pesäpaikkoja on itse häkissä useampikin? Voisiko olla esimerkiksi niin, ettei se pidä kuivikkeena olevasta hamppuhakkeesta vai miten? Kutterinpurua käytin tässä välissä ja silloin ei kai ainakaan niin paljon putkessa asustellut, mutta sitä en kovin mielelläni enää ostaisi pölyämisen vuoksi. Alkaa vähän häiritä, kun ruokana olevista siemenistä jäävät kuoret ynnä muut päätyvät sitten lattialle ympäriinsä. Kutterinpurussa tykkäsi kaivella tunneleita, mutta olisiko joku toinen, hyvä vaihtoehto? Tuo hamppuhake on kyllä aika huiman hintaistakin, mutta sentään hamsterista ei muuten ihan kamalasti kuluja tule.

2
Eve87: Oi, paljon kiitoksia rauhoittavasta ja rohkaisevasta viestistä! Hyvä jos en ihan epäonnistunut omistaja jo tuon perusteella ole. Sängyllä kyllä en taida ainakaan ihan hetkeen uskaltaa käsitellä kun se liukuu pois käsistä ja käden ulottuvilta niin uskomattoman nopeasti, mutta noh.

Koska vessapaperirullalla häkistä siirtäminen oli yllättävän hankalaa, kokeilin tällä kertaa maitopurkkia. Se oli melkein naurettavan helppo taktiikka. :icon_e_biggrin: Laitoin sinne maapähkinän ja vähän vessapaperipehmikettä, ja eihän hamsteri nyt sieltä pääse ihan helposti sujahtamaan pois kun on vähänkin syvemmälle tölkin uumeniin taapertanut. Siitä vain kuljetuslaatikkoon, ja tuli muuten todella helpottunut ja iloinen fiilis, kun hamsteri todella pian tuli kädelle ja kulki siitä yli, ei tarvinnut edes pahemmin haistella varovasti ensin. Näköjään minulla siis tosiaan on vielä hyvinkin toivoa! Jee.

3
Sain vähän aikaa sitten talvikon. Ensimmäisellä käsittelykerralla sain sen pitkän suostuttelun jälkeen menemään vessapaperirullaan jonka avulla sain nostettua sen kuljetuslaatikkoon. Siellä se tottui vähän ajan päästä käteeni ja kiipesi sen päälle, ajattelin että voin vielä nostaa sen sängylle jatkamaan harjoittelua. Noh, nuori oli ja liukas kuin saippuapala joten onnistui karkaamaan, vaikka mielestäni hyvin pidin kiinni. Kiinniotto kesti ainakin parikymmentä minuuttia, ja kummatkin taisi olla äärimmäisen stressaantuneita, hamsterikin piti jossain vaiheessa sitä surinaääntä. Lopulta sain sen kuitenkin takaisin dunaan.

Tuntuu että olen maailman huonoin omistaja, ahdistaa kamalasti ja on huono omatunto. Voiko hamsteri vielä sitkeällä yrittämisellä tottua käsittelyyn vai onko peli lopullisesti menetetty, kun ensivaikutelma oli tuollainen? Hamsteri vaikutti kuitenkin melko kesyltä minulle tullessaan. Tahtoisin olla niin hyvä omistaja kuin mahdollista, joten tämä tuntuu kauhean pahalta. Pitänee jatkossa houkutella se esim. maitopurkkiin ja opetella kuljetuslaatikon yläpuolella oikeanlainen ote hamsterista, ettei ikinä enää tulisi noin äärimmäisen stressaavaa tilannetta.

Sivuja: [1]