Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - berttaneiti

Sivuja: [1]
1
Yleistä hamsterikeskustelua / Vs: talvikon turkin vaihto
« : 20.03.15 - klo:14:13 »
TYlleröllä oli vaaleanharmaa selkäjuova ja harmaat korvat jotka talven tullen hävisivät. Nuo värit ovat palautuneet. Niin, en tiennyt, että helmiäissafiiri voi olla nuinkin vaalea!Ehkä hän on nyt sitten normivärissään.

2
Yleistä hamsterikeskustelua / talvikon turkin vaihto
« : 19.03.15 - klo:21:09 »
Kuinka lienee kun talvikkoni ei ole vaihtanut (ihanaa) valkoista talviturkkiaan normiväriin? Neiti oli jo kyllä lokakuussa ostettaessa eläinkaupasta tuommoinen lumipallo. 
Liekö talvikko ollenkaan vai hybridi. onko cambeleissa ihan valkoisia?

3
Niin, ne koukut niissä juomapullojen pidikkeissä kannattaa taivuttaa sisällepäin kun ovat niin teräviä ja vielä pistää vaikka teippiä sinne kärkeen. Tämä vaan  ehkäiseväksi neuvoksi, helppo juttu tehdä. Meinaan kun itsellä on tuommoinen ikiliikkuja talvikko ja kaikki temput on yritetty tehdä, ettei tuo hönö loukkaisi ihteänsä:)
'

4
Minulla on kissoja, koiria, gerbiilejä ja hamstereita. Kissat ja koirat ja jyrsijät,  jos sinne viivaalle mentäisiin, että pitäisi päättää kenestä luopuisin niin ehdottomasti nuista talttahampaista.

Jos laitetaan viivalle kisut ja koirat vastaan ihmiset;.  Elämässäni  ei montaa ihmistä eloon jäisi jos valinta pitäisi tehdä näitten välillä. Semmosta. 

5
Asuminen ja tarvikkeet / Vs: Hamsterin vessanhiekka
« : 25.01.14 - klo:16:32 »
Onko tuo vessahiekka hamsuille tosi tarpeellista?  Minulla yksi talvikko ja yksi syrkki. Tiettyyn nurkkaan tekevät asiansa ilman vessaa tai vessahiekkaa. Helppo ne tuotokset on siitä nurkasta kerätä

Tärkeämpi minusta on pikku talvikolle tuo kylpyhiekka. Kovasti siinä tykkää pyöriä aina kun sen kylpyammeen sinne terraan pistän:)


6
Tällä hetkellä Sulo vetelee hirsiä ja Bertta-talvikko tavoilleen uskollisena kiipeilee pitkin kattoverkkoa, huom.

Aamusella kun yritin heräillä ja lipitin teetä ruokapöydän ääressä otin Bertan pöydälle touhuilemaan ja kun katse vältti neiti sukelsi pää edellä teekuppiin:) Onneksi oli jo tee jäähtynyt. Berttaahan ei moinen hidastanut. Pienen pesuhetken jälkeen vauhdissa taas. Voihan pojat ja tytöt tuota ikiliikkujaa!!!

7
Yleistä hamsterikeskustelua / Houdinisyrkki
« : 17.11.13 - klo:21:43 »
Minulla on juuri tänään 3kk ikäinen syrkkipioka. Asumuksena on terra hieman epämääräisellä kannella. Puolet kannesta on lasia ja toinen puoli on tuommoista metallikantta jossa on reikiä. Tämä reikäpuoli liukuu sivulle ja on melko raskas liikuteltava.

 Tässä jo monen monta kertaa olen epäillyt muistiani, että olenko voinut jättää kannen auki kun sitä nyt sitten mistä vain syystä olen aukonut ja taas on Sulo viettänyt yönsä lattialla monen moisissa puuhissa, mm. silpponut grillihanskan joka jostain syystä on ollut lattialla(syyllisiä löytyy sekä kissoista että koirista, huoh.) syönyt mattoa ja näpertänyt ja roikkunut  melkein lattiaan ulottuvissa verhoissa.

Yllätin sitten pojan yksi ilta itse teossa eli juuri punnertamassa itseään pienestä aukosta läpi! Miten voi olla tommoisella pienellä otuksella niin isot habat, että pystyy siirtämään tuota raskasta kanssa sivuun? Onko teillä kokemuksia moisesta?

Nyt on kansi teipattu kiinni ja Sulo katsoo minua hyvin närkästyneenä käyn häntä moittimassa yöllä kun hän rymistelee sitä kantta auki. Meteli on meinaan kova. Ja normaali juoksutus ei sohvalla kelpaa kun pitäisi päästä villinä vaan lattialla juoksentelemaan:(

Onko teidän syrkit yhtä hassuja?

8
 No tällä hetkellä kohta kolmikuinen syrkki Sulo yrittää keksiä uutta reittiä mistä hän pääsisi livahtamaan ulos terrasta. Luulin tuossa aikaisemmin, että olen aina vaan unohtanut pistää liukukannen kiinni, vaan kävipä ilmi, että  Sulo syrkkini osaa haudinimaisella tavalla avata tuon liukukannen. Nyt hän on hyvin kiukkuinen minulle että miksi teippasin kannen kiinni.

Talvikkotyttöni Bertta on vaan niin päivä- ja iltavetoinen, hän nukkuu jo mutta herää kun minä ja koirat valmistaudutaan aamuun  ja sitten hän taas aloittaa päivän meidän kanssa ja vipeltää iltaan asti ja sitten menee nukkumaan. Hyvin outo talvikko. Mutta kovin rakas:)

Sivuja: [1]