Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Saana

Sivuja: [1] 2 3 ... 100
1
Näyttelytuloksia / Tampere 19.1.2013, PiNa ry
« : 22.01.13 - klo:10:11 »
Pirkanmaan Nakertajat ry
19.1.2013 Tampere, Ikurin Virelä
Tuomari: Marjut Kaakinen

Lemmikkisyyrianhamsterit (35pl)

PLH1 Abrax Agrippas, om. Veera Karilainen
PLH2 Rachel Rantataskurapu, om. Janetta Laine
PLH3 Ryyd, om. Johanna Kakko & Johanna Jäntti
PLH4 Helia Hawaii, om. Jonna & Tiia Jokiranta
PLH5 Hamlet Humberto, om. Jonna & Tiia Jokiranta

Paras nuori: Ryyd, om. Johanna Kakko & Johanna Jäntti
Paras veteraani: Alexandrian Ismo Laitela, om. Milena Kaile
Tuomarin suosikki: Im Westen Nichts Neues, om. Saskia Purtilo

Kunniamaininnat:

(kokonaisuus) Walter Sullivan, om. Riina Partanen & Jani Nieminen
(kokonaisuus) Alexandrian Vetysuperoxidix**, om. Saana Kankare
(kokonaisuus) Choux Puffs Chocolate Meltaway*, om. Miranda Kyllönen
(kokonaisuus) Bambi, om. Riina Partanen
(turkki) Colbronde's October Spirit, om. Miranda Kyllönen
(käsiteltävyys) Balandine's Rikaardi**, om. Saskia Purtilo
(käsiteltävyys) Kardos Kaakaopisara, om. Henni Haatainen
(luonne) Inertia, om. Saskia PurtiloLemmikkikääpiöhamsterit (8kpl)

PLH1 Minttu, om. Henni Haatainen
PLH2 FIN VLH LJV12 Alexandrian Rabboussamai Fikarrajaii**, om. Saana Kankare
PLH3 Kirppu, om. Henni Haatainen
PLH4 FIN VLH Alexandrian Fi Ainaiha Aralhayati***, om. Saana Kankare

Paras nuori: Sunny Side, om. Veera Karilainen
Paras veteraani: Minttu, om. Henni Haatainen
Tuomarin suosikki: Lenni, om. Liisa Laiho


Best In Show

BIS1 Minttu, om. Henni Haatainen
BIS2 Abrax Agrippas, om. Veera Karilainen

2
^Tuossa ne on aiemmassa viestissäni :)

Sain tehtyä numerolaput. Onpahan sekin aikamoinen askartelu-urakka. Mutta oliskos jollain aikaa tehdä tuomariluetteloita?

3
Pestejä vapaana:

*2 kielitaitoista uml-sihteeriä tarvitaan! Nämä tulisi olla valmiina heti aamusta jotta arvostelu saadaan käyntiin heti kymmeneltä.

*UML-assari kääpiöt puuttuu

*Pet-hamstereille 1 assari.

*1-2 kaniassaria

*Pet-marsu ja pet-gerbiilisihteeri (ko. luokissa on yhteensä alle 20kpl, joten yhteinen sihteeri)
*Pet-marsu ja pet-gerbiiliassari  (ko. luokissa on yhteensä alle 20kpl, joten yhteinen assari)

*Pet-hiiri ja -rotta-assari

ilmoittautumiset pesteihin: johanna.revonniemi@gmail.com

Talkoolaiset saavat vaivanpalkaksi välipalan sekä talkookortin, joka käy tulevissa näyttelyissä vaikkapa yhdestä ilmaisesta ilmoittautumisesta.


Sitten eläinmääriä

LK 34
PK 41
ES 4

Talvikot 22

Campbellit
stand. 17
koestand. 9
ei-stand. 1

Robot
Stand. 19
koestand. 7
ei-stand. 4

Kiinarit 13

4
Sain ulkomuotoluettelon tarkistettavaksi. Lasken määrät myöhemmin. Nyt ehdin vain etsiä virheitä, että luettelo ehtii painoon. Sen verran tiedän, että kolmas ulkomuototuomari on etsinnässä.

Lemmikkiluokkien määrät ovat

syrkit 54kpl
kääpiöt 34kpl

5
Johanna laittoi meille terveisiä, että "Seuraavat pestit on vasta varattu: kanisihteeri, pet-kääpiöhamsterit (sihteeri) ja pet-hamsteriassari. Etenkin kaksi kielitaitoista uml-sihteeriä olisivat tarpeen. :)" Eli ilmoittautukaapa reippaasti Johannalle pesteihin. Laitan tämän ketjun ensimmäiseen viestiin vielä tuttua listaa vapaista pesteistä. :)

6
Nyt on kutsu illanviettoon valmis. Sinne ovat tervetulleita kaikki hamsteriharrastajat tai muutoin hamsterien ystävät! :)

http://www.hamsteriyhdistys.fi/foorumi/index.php?topic=11084.0

7
Voisin olla muuten tulossa mutta hirveän vaikealta kuulostaa tuo ilmominen tuonne näyttelyyn
Mikäs tuottaa vaikeuksia? Pistäpä vaikka mailia mulle saana.kankare(at)gmail.com tai Elylle ely(at)lavendershamstery.net niin autamma! :)

8
Pikkasen näyttäis siltä, että saadaan järkättyä miitti yöpymisineen näyttelyviikonlopulle leirintäalueelle. Lisäinfoa tulee muutaman päivän sisällä!

9
Suapihan ne lapset osallistua tavalliseen lemmikkiluokkaan vaikka omaa luokkaa ei nyt olekaan. :)

Ilmotelkaa hamsuja ajoissa niin pinalaiset tietävät mahdolliset tarvittavat lisätuomarit. Lemmikeille kun ei näemmä ole varattu kuin 2 tuomaria ja kun katselee viime aikojen osallistujamääriä niin pikkasen antaisivat viitettä kolmannesta tarvittavasta.

Ilmotelkaa Johannalle johanna.revonniemi(at)gmail.com jos ootte kiinnostunu sihteeröinneistä ja assaroinneista. Apua kaivataan ja otetaan ilolla vastaan. Siitä hyvästä saa vielä vaivanpalkaksi välipalan sekä ilmaisen ilmoittautumisen. Ja me hamsteri-ihmisethän ollaan tietysti ajoissa paikalla auttamassa paikan kokoamisessa ja lopussa autetaan siivoamisessa, eiks ni? Viimeiksikin saatiin niin hyvää palautetta ahkeruudesta. :)

Mutta joo, meidän revohka tuloo. Olis kanssa keväisiä kakaroita ja toi yks cremekin Vevvelle kilpailijaksi. :D

Kyllä vai ei?
Kyllä.

10
Pirkanmaan Nakertajat ry järjestää

ELONÄYTTELYN

Lempäälän Piippo-keskuksessa (Piiponraitti 1, 3 krs., Lempäälä) lauantaina 25.8.2012.
PiNa järjestää lemmikkiluokat kaneille ja kaikille jyrsijöille, sekä ulkomuotoluokat hamstereille.

Ilmoittautumismaksut lemmikkiluokissa:
Saman omistajan ensimmäinen ja toinen eläin 7 eur/kpl, kolmas, jne. 5 eur/kpl. Näyttelyluettelo sisältyy ilmoittautumismaksujen hintaan. Pirkanmaan Nakertajat ry:n jäsenet saavat em. hinnoista alennusta 1 eur/eläin, mikäli ilmoittautumisten mukana on jäsennumero tai kuitti maksetusta jäsenmaksusta. Jyrsijöiden veteraani-ikäiset eläimet kilpailevat ilmaiseksi.

Ilmoittautumismaksut ulkomuotoluokissa:
Saman omistajan ensimmäinen ja toinen eläin 7 eur/kpl, kolmas, jne. 5 eur/kpl. Ei-standardiluokka: 5 eur/kpl. Näyttelyluettelo sisältyy ilmoittautumismaksujen hintaan. Pirkanmaan Nakertajat ry:n jäsenet saavat em. hinnoista alennusta 1 eur/eläin, mikäli ilmoittautumisten mukana on jäsennumero tai kuitti maksetusta jäsenmaksusta. Veteraani-ikäiset eläimet kilpailevat ilmaiseksi.

Hiiret ilmoitetaan tuttuun tapaan vasta paikanpäällä.

Maksut suoritetaan yhdistyksen tilille Nordea FI30 2243 1800 0144 00 viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Käytä viitettä 3557. Ilmoittautumiset kuitteineen tulee lähettää 15.8.12 mennessä osoitteeseen Johanna Revonniemi, Piettasenkatu 43 B 28, 33580 Tampere, tai sähköpostitse johanna.revonniemi@gmail.com.
Näyttelyssä on jälki-ilmoittautumismahdollisuus lemmikkiluokkiin. Ennakkoon ilmoittautuminen edullisemmilla ilmoittautumishinnoilla päättyy 15.8.12, jonka jälkeen on olemassa mahdollisuus vielä jälki-ilmoittautumiseen aikavälillä 20.8.12–22.8.12. Em. aikavälillä ilmoitetut eläimet maksetaan jälki-ilmoittautumishinnoin 10€/eläin yhdistyksen tilille Nordea FI30 2243 1800 0144 00 viimeiseen jälki-ilmoittautumispäivään mennessä. Käytä viitettä 3557.  Viimeiseen jälki-ilmoittautumispäivään mennessä tulee toimittaa Johannalle myös maksukuitti. Jälki-ilmoitetut eläimet eivät tule lukemaan näyttelyluettelossa.

HUOM! Tuothan eläimesi paikalle kuljetusboksissa, etkä sen omassa häkissä!
Arvostelut alkavat noin klo 10:00.  Näyttely on avoinna yleisölle klo. 10:00–17:00, jona aikana eläinten tulee olla paikalla. Lisätietoa näyttelystä sekä tuomaritiedot löydät PiNa:n nettisivuilta (www.pirkanmaannakertajat.net). Sihteeriksi/assistentiksi ilmoittautumiset Johanna Revonniemelle (044-0680872 tai johanna.revonniemi(at)gmail.com). Talkoolaiset saavat vaivanpalkaksi välipalan sekä talkookortin, joka käy tulevissa näyttelyissä vaikkapa yhdestä ilmaisesta ilmoittautumisesta.
Pääsyliput: Lapset 1 eur/kpl, aikuiset 2 eur/kpl.

PiNa:n näyttelyihin ei saa tuoda koiria, joten jätäthän koirakaverisi ystävällisesti kotiin.

TERVETULOA!

11
Ja nyt mua harmittaa, etten ilmoittanut Satulle kämpsyjä ulkkikseen. Toiselle Satulle kyllä ilmoitin lemmikkiin. Mutta onneksi Jonna ja Saija kertoilivat vähän jotain noista meidän kakaroista. :)

12
Hieno päivä takana. Raskas, niin kuin aina, mutta hieno!

Aloitetaanpas kiitoksilla, koska tänään oli kovasti avuliasta sakkia paikalla. Kaisa oli ekana paikalla ja lähti vikana, roudasi jengiä edestakaisin ja autteli kaiken maailman jutuissa! Pointsit siitä! :) Sitten tietty meirän hallitustiimi, (joka muuten komistui neljällä uudella jäsenellä) hoisi hommat niin kuin piti (Karoliina vielä kipeänä). Sihteereitä ja assareita löytyi ja keittiössä puuhaili taas meirän oma buffasetä. ;) Tuomareiden kanssa vaihdeltiin mielenkiintoisia juttuja ja olen tyytyväinen arvosteluihin! ...vaikka ihmettelen kovasti miten kahdesta minkistä voikin syntyä kyyhkynharmaata. (Pk rex hopeminkkini olis muutettu hopeakyyhkikseksi ilman että kukaan tuli edes kyselemään vanhempien värejä.) Onneksi kyseessä olivat ei-standuvärit, joten luokka ei muuttunut eikä väriä arvosteltu, joten no harm done. ISO KIITOS siis kaikille, jotka omalta osaltaan olivat auttamassa järjestelyissä sekä kiitos myös kaikille, jotka tulitte muuten paikalle. Toivottavasti tulette uudelleenkin! :)

Meidän porukasta tämä aiemmin mainittu pk rex hopeaminkki oli ES2 ja taisi pärjätä myös lemmikkiluokassa. Kiinareissa tuli 2 sertiä ja 3 sijoitusta, joten siitä olemma erittäin tyytyväisiä. Myös lemmikkikääpiöissä porukka pärjäsi kivasti!

Meille muutti pari opal-morsianta, jotta päästään taas kämpsykokeilussa eteenpäin. "Nää tulee ihan vaan lemmikiksi. Ainakaan kasvattamaan en ala." Eli ne kuuluisat viimeiset sanat ennen kuin Jonna tyrkkäsi meille naaraan kaveriksi uroksen. :D

Vuoden voittaja -tuloksetkin selvisivät vihdoin ja asianosaiset saivat kunniaa, mainetta sekä Karoliinan hankkimia huimia palkintoja. Onnittelut vielä kertaalleen kaikille voittajille, joista suurimman potin vei oikeutetusti Tarinan Arja. Siinä meille muille hieman tavoitetta. :)

Parasta reissussa kuitenkin oli Mirandan autoseura! Miranda nimittäin sihteeröi, toimi tiskijukkana, lauloi ja tanssi; ei paha, ei paha ollenkaan. :D

13
Laitan vielä täydentävän vahvistusmailin kaikille osallistujille! Siinä on varmasti kattavasti tietoa!

Tuomarit saattavat kääpiöillä vielä hieman muuttua, koska Evilammen Satulla on tällä hetkellä 90 eläintä arvosteltavana. Kun tuomaritiedot vahvistuvat niin laitan samantien vahvistusmailin.

Paikalla näyttelyssä on hyvä olla noin 9-9.30. Jos haluat niin voit tulla näyttelypaikalle jo kahdeksan jälkeen, jolloin hallitus ottaa erittäin mieluusti vastaan talkooapua näyttelyn kasaamiseen. Tuomareiden ruokatauko on ollut tapana pitää puolenpäivän aikaan. Tämän näyttelyn aikana pidetään myös ylimääräinen yleiskokous, joka alkaa kello 13. Näyttelyn loppumisaikaa on todella vaikea ennustaa. Joskus valmiita ollaan oltu kolmelta, joskus taas ilta on venynyt yhdeksään. Useimmiten kuitenkin näyttelyn viimeiset palkintojenjaot on saatu suoritettua noin kello 17 mennessä, lemmikkiluokat mahdollisesti jo aiemmin. Näyttelyn jälkeen hallitus jälleen kiittää ja kumartaa heitä, jotka jäävät siivousavuksi!

14
Pirkanmaan Nakertajat ry järjestää
KEVÄTNÄYTTELYN
Lempäälän Piippo-keskuksessa (Piiponraitti 1, 3 krs., Lempäälä) lauantaina 26.5.2012.

PiNa järjestää lemmikkiluokat kaneille ja kaikille jyrsijöille, sekä ulkomuotoluokat (=tuplaluokat!) marsuille. Näyttely on SMY:n hyväksymä. Marsuille järjestetään numerolappujen haun yhteydessä terveystarkastus.

Paikalla on myös Suomen Estekanit ry. Lisätietoa estekisoista löydät osoitteesta http://www.suomenestekanit.net/tapahtumat.html

Näyttelyn tuomarit:
Ulkomuotoluokka, marsut 1: Helen McCormick -UK
Ulkomuotoluokka, marsut 2: Jim McCormick -UK
Pet-hiiret ja -rotat: Riitta Palomäki
Pet-marsut: Katja Kivipuro (SMY:n hyväksyntä)
Pet-chinchillat: Maria Nokso
Pet-kanit: Elina Lemberg & (toinen tulossa)
Pet-gerbiilit: Laura Nieminen
Pet-hamsterit: Niina Toivonen
Kerrothan ilmoittautuessasi missä luokassa haluat eläimesi kilpailevan. Huomaathan erityisesti ulkomuotoluokkaan ilmoittaessasi mainita, kummalle tuomarille marsusi haluat arvosteluun, vai toivotko molempien tuomareiden arvostelevan sen.

Ilmoittautumismaksut lemmikkiluokissa:
Saman omistajan ensimmäinen ja toinen eläin 7 eur/kpl, kolmas, jne. 5 eur/kpl. Näyttelyluettelo sisältyy ilmoittautumismaksujen hintaan. Pirkanmaan Nakertajat ry:n jäsenet saavat em. hinnoista alennusta 1 eur/eläin, mikäli ilmoittautumisten mukana on jäsennumero tai kuitti maksetusta jäsenmaksusta. Jyrsijöiden veteraani-ikäiset eläimet kilpailevat ilmaiseksi.

Ilmoittautumismaksut ulkomuotoluokissa:
Saman omistajan ensimmäinen ja toinen eläin 7 eur/kpl, kolmas, jne. 5 eur/kpl. Näyttelyluettelo sisältyy ilmoittautumismaksujen hintaan. Pirkanmaan Nakertajat ry:n jäsenet saavat em. hinnoista alennusta 1 eur/eläin, mikäli ilmoittautumisten mukana on jäsennumero tai kuitti maksetusta jäsenmaksusta. Tuplaluokat ovat myös ilmoittautumismaksujen osalta toisistaan erilliset. Jyrsijöiden veteraani-ikäiset eläimet kilpailevat ilmaiseksi.
Hiiret ilmoitetaan tuttuun tapaan vasta paikanpäällä.

Maksut suoritetaan yhdistyksen tilille Nordea FI30 2243 1800 0144 00 viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Käytä viitettä 3557. Ilmoittautumiset kuitteineen tulee lähettää 15.5.12 mennessä osoitteeseen Johanna Revonniemi, Piettasenkatu 43 B 28, 33580 Tampere, tai sähköpostitse johanna.revonniemi@gmail.com.

Näyttelyssä on jälki-ilmoittautumismahdollisuus lemmikkiluokkiin. Ennakkoon ilmoittautuminen edullisemmilla ilmoittautumishinnoilla päättyy 15.5.12, jonka jälkeen on olemassa mahdollisuus vielä jälki-ilmoittautumiseen aikavälillä 19.5.12–23.5.12. Em. aikavälillä ilmoitetut eläimet maksetaan jälki-ilmoittautumishinnoin 10€/eläin yhdistyksen tilille Nordea FI30 2243 1800 0144 00 viimeiseen jälki-ilmoittautumispäivään mennessä. Käytä viitettä 3557.  Viimeiseen jälki-ilmoittautumispäivään mennessä tulee toimittaa Johannalle myös maksukuitti. Jälki-ilmoitetut eläimet eivät tule lukemaan näyttelyluettelossa.

HUOM! Tuothan eläimesi paikalle kuljetusboksissa, etkä sen omassa häkissä!

Arvostelut alkavat noin klo 10:00.  Näyttely on avoinna yleisölle klo. 10:00–17:00, jona aikana eläinten tulee olla paikalla. Lisätietoa näyttelystä sekä sihteeriksi/assistentiksi ilmoittautumiset Johanna Revonniemelle (044-0680872 tai johanna.revonniemi(at)gmail.com). Talkoolaiset saavat vaivanpalkaksi välipalan sekä talkookortin, joka käy tulevissa näyttelyissä vaikkapa yhdestä ilmaisesta ilmoittautumisesta.

Pääsyliput: Lapset 1 eur/kpl, aikuiset 2 eur/kpl.
PiNa:n näyttelyihin ei saa tuoda koiria, joten jätäthän koirakaverisi ystävällisesti kotiin.

TERVETULOA!

15
Moi kaikki kasvattajat yms.

Haluisko joku leikellä siellä näyttelyssä mun syyrialaisen kynnet, kun en tuppaa ite niitä saamaan, sellainen saippuapala kun on. Olis kiva kun näyttelyssä saa paremman tuloksen leikatuilla kynsillä, ja ettei raavi ikävästi ku pitää kädessä. :)
Olen näyttelyssä lemmikkisyyrialaisnaarailla tuomarina ja voin (yrittää) leikata hamsterisi kynnet, jos se on uros ja kynnet ovat sellaiset, että ne vaativat leikkausta. Itse en suosittele leikkaamaan syyrialaisten kynsiä, koska ne harvoin sellaista tarvitsevat. Kannattaa ennemmin laittaa asumukseen luonnonmateriaaleja (esim. puisia virikkeitä tai vaikkapa pesty kivi), jolloin kynnet kuluvat luonnollisesti. Itse sakotan aika reilulla kädellä arvosteluissa, jos syrkiltä on kynnet leikattu suoneen vaikka koko leikkaamista ei olisi tarvinnut suorittaa. Se on vähän niin kuin eläimen kiusaamista. Poikkeuksena kuitenkin, jos kynnet ovat reilusti kasvaneet ja haittaavat hamsterin normaalia elämää. Vanhemmilla syrkeillä kynnet tuppaavat paksuuntua ja kasvaa liian pitkiksi, joten silloin on tietenkin tärkeää leikata ne sopiviksi. Myös kääpiöhamstereiden kynnet on syytä leikata säännöllisesti. :)

Sivuja: [1] 2 3 ... 100